G733 Ses Az Geliyor ( Hoparlör Olarak Görüyor )

TheCeSS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba g733 kulaklık aldım. Fakat kulaklıgım çok düşük ses veriyor g430 ve stealseries art 9 kulaklıklarım var . 2 side inanılmaz iyi ses veriyor. Araştırma yaptığımda ise uzamsal sesde headphone kismini secin gördüm fakat bende kilitli hic bir şekilde dokundurtmuyor mono acıksa kapatın yazmıslar onuda denedim tekrardan silip yükledim tüm driverlar kurulu asus b550 xe anakartım var . Diğer hoparlör seceneklerinde 3b uzamsal secebiliyorum . Fakat g733 de böyle bir secenek yok . Tahminim hoparlar görünen kısım pc ye kulaklık olarak tanıtırsam ses sorunum cozulcek diye düsünüyorum . G hub uygulamasından da denedim onu kaldırıpda denedim ne yaptım ne ettiysem bir türlü basaramadım usb girislerini de degistirdim. Hic bir türlü uzamsal ses ayarını acamıyorum ve ayar değiştiremiyorum . G hub kitliyordur diye düsündüm o olmadan da denedim sonuc aynı kafayı yemek üzereyim bilen biri lütfen aydınlatsın beni bu zıkkım kulaklıgın sesini nasıl yükseltebilirim

KS

TheCeSS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
hiç kimsemi bu sorunu yaşamadı ya kulaklık 2 yıllık bir kulaklık kötüde değil piyasada olan bişey. Bir tek bendemi var bu sorun

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
hiç kimsemi bu sorunu yaşamadı ya kulaklık 2 yıllık bir kulaklık kötüde değil piyasada olan bişey. Bir tek bendemi var bu sorun
Kulakligin jak girisini iyice oturttugunuzdan emin olun normal degilde sertce zarar vermeden oturtmayi deneyin birde kasanin ön girisine takili olsun

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
g733 den bahsediyoruz usbli bu jak degilki
Kulakligin baglanti noktasi girisi yokmu sende kulaklik girisi icinde olabilir bu durum bende ses konusunda sıkıntı yasadim normal bastirmaylada olmadi sertce oturtunca olmustu o yuzden yazdim

KS

TheCeSS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
yok usbli g733 kutu acılımına bakarsan net anlarsın sarj olması icin kablo var fakat direk pile bagli pc görmüyor veya herhangi bir programda görmüyor

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
yok usbli g733 kutu acılımına bakarsan net anlarsın sarj olması icin kablo var fakat direk pile bagli pc görmüyor veya herhangi bir programda görmüyor
wireless tam takılıysa belki usbsinde sorunda olabilir hani ne bilim belki bozuktur ürünlerde sorun cikabiliyorya yada kulakligin kendisinde aklima baska bisey gelmiyor

kerem24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Diger yorumunu gordum headphone kismi secili degil demissin onu sistem , ses kismindan Diger ses ayarlari yaziyor ona bas ses acilacak ordaki secenekten hangi ses turu aktifse onu devre disi birak sonra tum ses aygitlari kismindan headphone kisina girip ses izin ver verme kisminin altinda iletisimler icin varsayilan ses icin varsayilan secenegi cikiyor onlari sec sonra devre disi biraktigin kayittan yuru kismindaki onceki ses turunu aktif et sonra tekrar bakarsin tum aygitlar kismindan headphone varsayilanlar secilmismi diye

KS

TheCeSS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
alayını denedım yok bıraktım zaten konu kapanabilir iade ettım razer tournoment aldım kafam rahat artık

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri