g733 aslında daha iyi fakat arctis 7 2200e iyiymiş.Arctis 7+ geçen Trendyolda 2.500₺ye satıldı naysla 2220 falan oluyordu. O fiyata rakipsiz. İkisi içinde ucuz olanı alabilirsiniz. İkisinde farklı avantajları var. G733 hafifliğiyle çok meşhur. Rahat. Arctisde rahat oyun dışında müzik film içinde daha başarılı. İkisi arasında böyle şeylere bakılmalı. Ben yerinizde olsam kontrol edebileceğim ikinciel en uygun olanını alırdım.
Evet ufak farklarla G733 daha iyi olabilir ama normal kullanıcıya hitap eden bir fark olmadığı için kendi kafamda eşitlik vermişimg733 aslında daha iyi fakat arctis 7 2200e iyiymiş.
Ben bu bütçede blackshark v2 pro öneririm
g733 çok hafif bir kulaklıktır ben onu tercih ederdim alacak olsamBu iki kulaklık arasında kaldım sizce hangisi daha mantıklı?
Bu fiyata asla alınmazAlabiliyorsan güzel kulaklık
![]()
HyperX Cloud Alpha Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Alpha Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Alpha Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Neden?Gözün kapalı artics 7
KaliteliNeden?
G733 daha iyi. Kaliteli demek için markaya bakmaman lazımKaliteli
Benim bilgim bu kadar malesefG733 daha iyi. Kaliteli demek için markaya bakmaman lazım
Sorun değil hocam, sizde yardım etmeye çalışıyorsunuz.Benim bilgim bu kadar malesef