kaç paraya buldun?Asus'a göre daha ucuz. Sizce alınır mı? Zotac, Palit falan da aynı fiyatlarda. Alıp kullanan var mı ve sorun yaratır mı?
22180 lira galaxkaç paraya buldun?
duyumsal olarak söylüyorum kampanya hakkında bir bilgim yok ama geçen gün birisi vatan mağazasına gidip alırsan asus 4070ti 22.5k demişti bilgin olsun..22180 lira galax
Alınmaz pahalı ve soğutması çok iyi değil22180 lira galax
Daha ucuzu yok kiAlınmaz pahalı ve soğutması çok iyi değil
ajan galax'ın mı soğutma problemi var? kronik mi?Alınmaz pahalı ve soğutması çok iyi değil
OC modelinde geri ödeme var bunda yokGeri ödeme kampanyası var diye biliyorum bunda 1320tl falan https://www.akakce.com/ekran-karti/...ng-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,228164022.html
Problem olduğundan değil şahsen 4070ti alicak olsam asusun aşağısına düşmem soğutması aşırı iyi çünküajan galax'ın mı soğutma problemi var? kronik mi?
Bende TUF 2060 var kasanın kapağını açmasam 82'leri görüyorProblem olduğundan değil şahsen 4070ti alicak olsam asusun aşağısına düşmem soğutması aşırı iyi çünkü
eksta bir aksilik olmadığı sürece genel şartlarda dayanaklılık açısından elbette asus ve msi benimde tercihim.. çok yüksek fiyat farkları da yoksa.. ama geçen gün sende vardın o başlıkta vatan mağazasından 22.5k tl'ye almış oc versiyonunu çok uyguna geldi çocuğa bir de geri ödemesi var, mis gibi..Problem olduğundan değil şahsen 4070ti alicak olsam asusun aşağısına düşmem soğutması aşırı iyi çünkü
Nasıl? Normalde serin model o 2.el mi aldın?Bende TUF 2060 var kasanın kapağını açmasam 82'leri görüyor![]()
Evet bayram indirimi galibaeksta bir aksilik olmadığı sürece genel şartlarda dayanaklılık açısından elbette asus ve msi benimde tercihim.. çok yüksek fiyat farkları da yoksa.. ama geçen gün sende vardın o başlıkta vatan mağazasından 22.5k tl'ye almış oc versiyonunu çok uyguna geldi çocuğa bir de geri ödemesi var, mis gibi..
Hayır 3 sene önce hazır sistem olarak almıştım. Egzoz fan 1 tane olduğu için diye düşünmütüm çok da üstüne gitmedimNasıl? Normalde serin model o 2.el mi aldın?
Evet bayram indirimi galiba
Hmm ilginç normalde gayet serin model kasa tipinden veyahut dediğin gibi egzoz fandan olabilir mi ?Hayır 3 sene önce hazır sistem olarak almıştım. Egzoz fan 1 tane olduğu için diye düşünmütüm çok da üstüne gitmedim
Kasa Corsair Spec Delta. Yani geçti artıkHmm ilginç normalde gayet serin model kasa tipinden veyahut dediğin gibi egzoz fandan olabilir mi ?
Evet soğutması iyi değil ya 3 5 fazla vereceksin asus alacaksın 0 alacaksan çünkü cidden arada fark varKasa Corsair Spec Delta. Yani geçti artıkdolar daha da artacak gibi ve bu fiyatları bulamayacağız sanırım. Artmadan alayım diyorum ama Asus MSI olmayınca da bi düşünüyorum tabii. Msi'ın ventus modeli de uygun gibi ama onu da pek beğenmiyorlar...
bu kampanya bayram boyunca geçerliymiş.duyumsal olarak söylüyorum kampanya hakkında bir bilgim yok ama geçen gün birisi vatan mağazasına gidip alırsan asus 4070ti 22.5k demişti bilgin olsun..