Soru Galax 4070 Ti Kartı Alınır Mı?

chnnhc67

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Asus'a göre daha ucuz. Sizce alınır mı? Zotac, Palit falan da aynı fiyatlarda. Alıp kullanan var mı ve sorun yaratır mı?

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Alınır hocam. soğutma bloklarından dolayı biraz daha ucuz oluyor.

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Galax 2060 Super kullanıyorum, memnunum. Önceki kartım da Galax GTX 960 idi, ondan da memnundum.

Muphrid

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
Problem olduğundan değil şahsen 4070ti alicak olsam asusun aşağısına düşmem soğutması aşırı iyi çünkü
eksta bir aksilik olmadığı sürece genel şartlarda dayanaklılık açısından elbette asus ve msi benimde tercihim.. çok yüksek fiyat farkları da yoksa.. ama geçen gün sende vardın o başlıkta vatan mağazasından 22.5k tl'ye almış oc versiyonunu çok uyguna geldi çocuğa bir de geri ödemesi var, mis gibi..

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Bende TUF 2060 var kasanın kapağını açmasam 82'leri görüyor :D
Nasıl? Normalde serin model o 2.el mi aldın?

eksta bir aksilik olmadığı sürece genel şartlarda dayanaklılık açısından elbette asus ve msi benimde tercihim.. çok yüksek fiyat farkları da yoksa.. ama geçen gün sende vardın o başlıkta vatan mağazasından 22.5k tl'ye almış oc versiyonunu çok uyguna geldi çocuğa bir de geri ödemesi var, mis gibi..
Evet bayram indirimi galiba

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Hayır 3 sene önce hazır sistem olarak almıştım. Egzoz fan 1 tane olduğu için diye düşünmütüm çok da üstüne gitmedim
Hmm ilginç normalde gayet serin model kasa tipinden veyahut dediğin gibi egzoz fandan olabilir mi ?

KS

chnnhc67

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Hmm ilginç normalde gayet serin model kasa tipinden veyahut dediğin gibi egzoz fandan olabilir mi ?
Kasa Corsair Spec Delta. Yani geçti artık :D dolar daha da artacak gibi ve bu fiyatları bulamayacağız sanırım. Artmadan alayım diyorum ama Asus MSI olmayınca da bi düşünüyorum tabii. Msi'ın ventus modeli de uygun gibi ama onu da pek beğenmiyorlar...

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Kasa Corsair Spec Delta. Yani geçti artık :D dolar daha da artacak gibi ve bu fiyatları bulamayacağız sanırım. Artmadan alayım diyorum ama Asus MSI olmayınca da bi düşünüyorum tabii. Msi'ın ventus modeli de uygun gibi ama onu da pek beğenmiyorlar...
Evet soğutması iyi değil ya 3 5 fazla vereceksin asus alacaksın 0 alacaksan çünkü cidden arada fark var

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri