Asus Tuf kullanıyorum galax Tuftan daha iyi soğutma olarak. 4070ti tuf serilerinde soğutma bloklarından feragat etmişler. Tufa max verilecek para 22.5k galax tan bir farkı yok palit gamingpro da bakabilirsin oda çok iyi.
Hangisi daha iyi olur acaba ya Galax mı Palit mi yaklaşık olarak aynılar. Bir karşılaştırma videosu vs. de bulamadımAsus Tuf kullanıyorum galax Tuftan daha iyi soğutma olarak. 4070ti tuf serilerinde soğutma bloklarından feragat etmişler. Tufa max verilecek para 22.5k galax tan bir farkı yok palit gamingpro da bakabilirsin oda çok iyi.
Hocam ikisinide alabilirsiniz 4000 serisinin soğutma blokları kalın, oyüzden ısınma sorunu olmaz diye düşünüyorum.Hangisi daha iyi olur acaba ya Galax mı Palit mi yaklaşık olarak aynılar. Bir karşılaştırma videosu vs. de bulamadım
Ben olsam palit alırdım görüntüsünden dolayı.Hangisi daha iyi olur acaba ya Galax mı Palit mi yaklaşık olarak aynılar. Bir karşılaştırma videosu vs. de bulamadım
Evet bendede tuf 1660 süper gayet soğuk çalışıyor ve kasam fansiz bir kasa önde bir tane varHmm ilginç normalde gayet serin model kasa tipinden veyahut dediğin gibi egzoz fandan olabilir mi ?
yani ne yazıkkı parca kalıtesı farkı varBizim insanımız da Asus rog ve Msi Suprim x kullandığı için diger markalar hep çöp oluyor![]()
Palit Gamerock 4080 aldım 6k fazla verip Suprim x gerekiz benim içinyani ne yazıkkı parca kalıtesı farkı var
Yani kime göre neye göre kavgası döner ama gerek yokPalit Gamerock 4080 aldım 6k fazla verip Suprim x gerekiz benim için
HaklısınYani kime göre neye göre kavgası döner ama gerek yok
tabiki sızın ıcın gereksız olabılır ama fırsatlar oluyor ve msı palıtden hem garantı olsun hem kalıte olsun daha ıyıPalit Gamerock 4080 aldım 6k fazla verip Suprim x gerekiz benim için
Dediğim gibi herkes rog ve suprim x ister ama rakip firmanın üst segment 6k ucuz ise onu alirim. Marka diye gidip Msi ventus gigabyte eagle almam alanada hayırlı olsun.tabiki sızın ıcın gereksız olabılır ama fırsatlar oluyor ve msı palıtden hem garantı olsun hem kalıte olsun daha ıyı
eagle serısı ucuz bır seri palite yakın fıyatalaraDediğim gibi herkes rog ve suprim x ister ama rakip firmanın üst segment 6k ucuz ise onu alirim. Marka diye gidip Msi ventus gigabyte eagle almam alanada hayırlı olsun.
AlınırKonu dışı gibi oldu hocam bu alınır mı peki
işlemci i7 11700k
MSI GeForce RTX 4070 TI GAMING X TRIO 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX 4070 TI GAMING X TRIO 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ölü Soket işlemci için mi dediniz hocamAlınır
Ama ölü soket
EvetÖlü Soket işlemci için mi dediniz hocam
En fazla i9 11900k olur anakart 1200 Soket
Gamerock yakın mı ?eagle serısı ucuz bır seri palite yakın fıyatalara