Game Garaj İade politikası dışına çıkıyor

FatihKıyaksı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
FDEa.png

Merhaba game garaj dan oyuncu monitörü aldım  asus tuf vg24v 144hz  üründe kronik soruna rasladım ve içime sinmedi iade ye gönderdim  8 ocak cuma günü kargolayıp iade nin yolunu tutum 1 hafta 5 gün içerisinde satış elamanı beni aradı 7 gün incelenip 7 günde iade paranız bankaya yansır dedi ancak 14 gün geçti ve bugün mail atım onlara ilk mesajda bana bunu dedi satış destek: Fatih Bey merhaba;14 günlük süreç sizleri aradığımızdan itibaren değil, ürün elimize ulaştıktan sonra başlamaktadır. Ürün bugün incelenmeye alınacak olup iadenizin kabul edilip edilmediği ile ilgili tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Dediler ancak 3 hafta geçti kargo gönderme günü de sayarsak Resim de gösterdim gibi aramızda böyle bir mail döndü benim itrazım sonucunda iade için daha ne kadar beklememiz gerekiyor game garajı I :huh:  

Daha önce game garaj dan iade alan oldumu süreç ne kadar uzadı ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Size satış destek bilgi veriyor burada. Teknik ekipten onay bildirimi almadan burasının tüm firmalar için konuşuyorum pek bir şeyden haberi olmaz. Sizi diğer birimi beklediği için büyük ihtimalle geçiştirmiş ama sorun etmeyin siz 14 gün iade hakkınız dahilinde ürünü göndermişsiniz. İade almamaları söz konusu değil. Tüketici mahkemesine gitseniz sizin lehinize sonuçlanır dava buralara varacağını sanmam. Siz yine günlük bir yoklayın firmayı.

KS

FatihKıyaksı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
ugur.gozaydin' Alıntı:
Size satış destek bilgi veriyor burada. Teknik ekipten onay bildirimi almadan burasının tüm firmalar için konuşuyorum pek bir şeyden haberi olmaz. Sizi diğer birimi beklediği için büyük ihtimalle geçiştirmiş ama sorun etmeyin siz 14 gün iade hakkınız dahilinde ürünü göndermişsiniz. İade almamaları söz konusu değil. Tüketici mahkemesine gitseniz sizin lehinize sonuçlanır dava buralara varacağını sanmam. Siz yine günlük bir yoklayın firmayı.

umarım dediniz gibi  olur Benim bu firmaya kızdığım nokta şu ben kargoya verdim 5 gün sonra müşteri temsilci aradı beni bana 7 gün incelenip 7 günde paranız bankaya yansır dedi şuan ürün işlemde zaten dediler ancak mail de bana durumu anlatan kişi yeni işleme alındını söyledi Emin olarak konuşup sonra işleme yeni aldık demeleri Saçma Yoksa net bir açıklama olsa zaten içim rahat beklerim Yarın arayacağım zaten net bir bilgi alırsam sorun olmayacak

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Benzer bir durumu bende Samsung kendi mağazasından aldığım monitörün iadesinde yaşamıştım. Ben ürünü 3. gün yolladım onlar 22 günde iade alıp parasını 23. gün yatırdılar. Dediğim gibi bu iş bazen uzayabiliyor.

KS

FatihKıyaksı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
ugur.gozaydin' Alıntı:
Benzer bir durumu bende Samsung kendi mağazasından aldığım monitörün iadesinde yaşamıştım. Ben ürünü 3. gün yolladım onlar 22 günde iade alıp parasını 23. gün yatırdılar. Dediğim gibi bu iş bazen uzayabiliyor.

insallah öyle olur 7 gün daha bekleyeceğiz deseler yine sorun etmem zaten  :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri