GameGaraj Site Açılmaması!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Onurhank58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
siteyi video atıldığı an açtım sepete ekle kısmında 1,5 saat aralıksız durdu 3-4 cihazdan yaptım zamanımı heba ettim illa ben alacak değildim ama 30 adet stok nedir  kaç aydır bunların heyecanıyla bekliyoruz sonuç koskocaman bir BOŞ!!

Buraqxs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: Tam bir hayal kırıklığı

Hem fiyatı ve özellikleri ile hem de  stok ile gerçekten hayal kırıklığı. Game garajın sitesi de çok yetersizmiş hemen çöktü bunu da gördük

cicekselcukk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: Şimdi her sitede oluyor bu İtopya, İncehesap vb. neyin tatavası bu?

Epey zorladı ama almayı başardım, aynı anda 4-5 sekme açınca birisi elbet açılıyordu deneyimlerime göre

KS

Onurhank58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kocaman bir hayal kırıklığı

30 stok hah

@"OceanLaB" benim konu ismimi neden değiştiriyorsunuz acaba

berke0KXX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Kocaman bir hayal kırıklığı

Onurhank58' Alıntı:
30 stok hah

Hocam olabilir hani bu adamların ne suçu var ellerinden gelse bedava pc çıkarırlar görmüyormusunuz dolar kuru çip krizini slikon krizini lütfen

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
RE: Tam bir hayal kırıklığı

Onurhank58' Alıntı:
siteyi video atıldığı an açtım sepete ekle kısmında 1,5 saat aralıksız durdu 3-4 cihazdan yaptım zamanımı heba ettim illa ben alacak değildim ama 30 adet stok nedir  kaç aydır bunların heyecanıyla bekliyoruz sonuç koskocaman bir BOŞ!!

Şimdi her sitede oluyor bu İtopya, İncehesap vb. ne başlatmaya çalışıyorsunuz burada?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,369
RE: Kocaman bir hayal kırıklığı

Onurhank58' Alıntı:
30 stok hah

Çünkü yanlış yönlendirecek şekilde yorum yapıyorsun değerli kardeşim. Birincisi sistemi satan GameGaraj. Anlaşıp adamlarla sistemi çıkıyoruz. 386K aboneli kanaldan trafik gidiyor. Alt yapılarının ne zaman patlayıp, ne zaman açılamayacağını biz nereden bilebiliriz?

Bu durum pek çok sitede yaşanıyor. Ancak bana bir çözüm yöntemi söyle bende firmaya gidip onu belirteyim.

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
220
Cvp: GameGaraj Site Açılmaması!

Forumda 10k olması gerekirciler havada uçuyorken de söyledim, kur belirsizliğinin bu düzeyde olduğu bir piyasada 13.299 güzel bir fiyat. Gerçeklerin dışına çıkmanın anlamı yok.

Dolar bugün 10 tl fiyatın düşmesi lazım diyen ekonomistlere de selam gönderiyorum keşke dolar günlük düştüğü gibi fiyatlar düşse. Türkiye'de yaşıyoruz. Aksini iddia eden direk 10.000 TL olan rtx 3060 sistem satan link atsın. Şuanda çoğu 15k ve üzeri maalesef. Gönül isterdi ki 10k fiyatlara bu sistemleri alabilelim ama maalesef arkadaşlar durum bu. Dalgalı kur ve belirsizlik bir çok konuda fiyatları indiremiyor ve artıramıyor da.

Diğer konuda da gamegaraj.com'un böyle bir kampanya için altyapısının zayıf olduğunu gördük. Eminim konuyu açan arkadaş gibi gerçekten kullanıcı olmak isteyen ama hüsrana uğrayan bir çok kişi vardır. Umarım makineler fırsatçılara değil kullanıcılara ulaşmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri