Gamegaraj sitesi güvenli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet.arslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Game garajdan pc alma ihtimalim yüksete arkadaşlar eğer alırsam iade edip ya da sistemi iptal etme gibi bir şey olur mu eğer olursa TÜM FIRSATIMI kaçırırm nedeni ise takistle alacagım diye bildigim kadarıyla iadeyide taksitle ödüyorlar yani kısaca Gamegaraj beni patlatır mı? En son cıkan Pchocası sistemiyle ilgili bilgileri okurken denk gelmiştim ''Pcyi aldık parayı ödedik ama şipariş iptal edildi iademizide alamadık vs vs...'' gibi sözler gördüm sizce böle bir şey yaşar mıyım?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Gamegaraj sitesi güvenli mi?

Sitedeki sunucu sorunları yüzünden site sistemsel olarak biraz sorun yarattı. Yoğunluğa bağlı olarak sistem siparişleri kısmı sorun yaşadı sanırım. Bu yüzden bazı siparişleri firma yada sistem iptal etti büyük ihtimalle. Bu sorunu bizim sistemimize özel yaşayanlara site olarak yardımcı oluyoruz. Firma olarak güvenilir bir firma ama yoğunluktan dolayı firmanın sorun yaşattığı doğru. Şuan için böyle bir sıkıntı çekmezsiniz. Site normal yoğunlukta olduğu zamanlarda sorunsuz bir deneyim sunuyor. Şuana kadar çokça sistem önerdim bu firmadan.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Cvp: Gamegaraj sitesi güvenli mi?

GameGaraj firmasının arka planında EXA Bilgisayar var. EXA bilgisayar da çok eski ve köklü bir firmadır. Biz de 2 yıldır kendileri ile çalışıyoruz. Hali hazırda pek çok sistem de yaptık, yerlerine de gittik. Şahsi olarak söylüyorum; Firma güvenilirdir.

Hatta şöyle bir video hazırlamıştık yeni mağazaları açılınca;

[video=youtube]https://youtu.be/OJsL_RkXYss[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri