45.000-60.000 TL Gamegaraj

IAragorn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İşlemci
Ryzen 7 7800x3d
Ekran Kartı
Asus rtx 4070
Arkadaşlar 59k verip bu sistemi almak mantıklı olur mu ?
2k monitörde kullanacağım, süper serisi çıkmadan alacağım ilerleyen süreçte değiştiririm diye düşünüyorum.
Ram 6000mhz 2*8
Sıvı soğutma 360mm
Görselde belli olmayan başka bir parça yok sanırım, yardımcı olabilecek var mı ?
IMG_0026.png

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Bu para 7800x3d 4070 e fazla gibi şuanda bilgisayarda değilim bekler isen yardımcı olabilirim

KS

IAragorn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bu para 7800x3d 4070 e fazla gibi şuanda bilgisayarda değilim bekler isen yardımcı olabilirim
4070ti süper almayı düşünüyorum ilerleyen süreçte, işlemci tabanlı fps oyunlarındaki kullanımı da düşünerek bu işlemciyi almayı mantıklı buluyorum uzun zamandır. Dönüşlerinizi bekliyorum.

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
gelecek aya süper serisi TR ye gelir diye düşünüyoruz çok aceleniz yoksa sistemi almak için bekleyin hem diğer serilerin fiyatlarıda az da olsa düşebilir o zaman daha uygun fiyata alabilirsiniz. 7800x3d doğru bir işlemci seçimi

KS

IAragorn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Teşekkürler düşünceleriniz için, elimde sistem yok şehir değişikliği yaptığım için yanıma almayıp aileme bıraktım o yüzden serisinden sistem toplayayım kafasındaydım ama bu süper serisi biraz benim de aklımı kurcalıyordu. Umarım beklediğim süreç içerisinde TL çok değer kaybetmez diye umaraktan beklemeye geçiyorum :)

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Teşekkürler düşünceleriniz için, elimde sistem yok şehir değişikliği yaptığım için yanıma almayıp aileme bıraktım o yüzden serisinden sistem toplayayım kafasındaydım ama bu süper serisi biraz benim de aklımı kurcalıyordu. Umarım beklediğim süreç içerisinde TL çok değer kaybetmez diye umaraktan beklemeye geçiyorum :)
Altın al 😂

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Bundan sonra ben evlenene kadar her ay altın alicam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri