- Tepki
- 0
Merhaba.Kulaklığım ömrünü tamamladığı için yeni kulaklık almaya karar verdim.Başta GamePower'ın Voldon modelini almayı düşünüyordum ancak hem forumlar olsun hem şikayet var sitesi gezinmem olsun çoğu GamePower markasında suni dersi soyulması ve dip ses problemi varmış.Her kulaklık önerisinde şu kulaklığın önerildiğini
GameNote H2016D
gördüm.Kullananlra yada başka marka önerebilecekler varmı?Bütçek 400/600 çok f/p ise belki 700 olabilir.Teşekkürler
GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 679,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 679,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!