Gamenote H2016D Kulaklık Önerisi.

YellowWarning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba.Kulaklığım ömrünü tamamladığı için yeni kulaklık almaya karar verdim.Başta GamePower'ın Voldon modelini almayı düşünüyordum ancak hem forumlar olsun hem şikayet var sitesi gezinmem olsun çoğu GamePower markasında suni dersi soyulması ve dip ses problemi varmış.Her kulaklık önerisinde şu kulaklığın önerildiğini

GameNote H2016D​

gördüm.Kullananlra yada başka marka önerebilecekler varmı?Bütçek 400/600 çok f/p ise belki 700 olabilir.Teşekkürler

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Merhaba.Kulaklığım ömrünü tamamladığı için yeni kulaklık almaya karar verdim.Başta GamePower'ın Voldon modelini almayı düşünüyordum ancak hem forumlar olsun hem şikayet var sitesi gezinmem olsun çoğu GamePower markasında suni dersi soyulması ve dip ses problemi varmış.Her kulaklık önerisinde şu kulaklığın önerildiğini

GameNote H2016D​

gördüm.Kullananlra yada başka marka önerebilecekler varmı?Bütçek 400/600 çok f/p ise belki 700 olabilir.Teşekkürler

Xpg Precog S
Jbl Quantum 100

forlan06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Gamenote H2002D almanızı tavsiye ederim. 53MM sürücü ve 110Desibel'e kadar tiz ve basları en iyi şekilde tek bir cızırtı, patlama olmadan alabilirsiniz. Kulaklığı hoparlör olarakta kullanmanız mümkün. Mikrofon kalitesi muazzam, Logitech G Pro X ile aynı global videolarda araştırdığım kadarıyla ve 2014'den beri kullandığım kulaklıktan sonra 4 ay önce 7+1 sanal alacağıma sağlam bir stereo almak adına bu kulaklığı aldım. Ses kasmayı geçtim müzik işleriniz içinde birebir, tavsiye ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri