Bilgisayara bağlamak için kablosuz en iyi oyuncu kolunu arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Bilgisayara bağlamak için kablosuz en iyi oyuncu kolunu arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
xbox 9.nesil mi bu mu ?![]()
MSI GG Force GC20 V2 Beyaz PC ve Android Uyumlu Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI GG Force GC20 V2 Beyaz PC ve Android Uyumlu Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI GG Force GC20 V2 Beyaz PC ve Android Uyumlu Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
xbox 9.nesil mi bu mu ?![]()
MSI Force GC30 V2 Siyah Kablosuz PC/Android Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Force GC30 V2 Siyah Kablosuz PC/Android Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Force GC30 V2 Siyah Kablosuz PC/Android Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.088,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
9.nesil daha rahat ama tetık sorunu var dıye bılıyorumxbox 9.nesil mi bu mu ?
xbox 9.nesil mi bu mu ?
Hayir degilxbox 9.nesil mi bu mu ?
xbox 9.nesil mi bu mu ?
hangisi diye sormuştum ama yanlış anladınız sanırımHayir degil
Bence beyazhangisi diye sormuştum ama yanlış anladınız sanırım
Rengini sormuyorum. Sizce x box 9.nesil mi yoksa msi gamepad mi daha iyi ?Bence beyaz
tabikide 9. nesil şuan en iyi gamepadler xbox series ve ps5 dualsenseRengini sormuyorum. Sizce x box 9.nesil mi yoksa msi gamepad mi daha iyi ?