Yardım Gamepad Önerisi

KS

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60

Fantech Nova Pro V2 Oyun Kolu​

Bunun hakkında bilginiz var mı hocam görüntü olarak çok beğendim. Bira bekleyip bu modeli de alabilirim aslında.
ama bu amazondakini alacaksan satıcı olarak turco değilde 150tl farkla gizala yı seçersen daha memnun kalırsın gibi
Fark etmez Amazon başkası hocam

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53

Fantech Nova Pro V2 Oyun Kolu​

Bunun hakkında bilginiz var mı hocam görüntü olarak çok beğendim. Bira bekleyip bu modeli de alabilirim aslında.

Fark etmez Amazon başkası hocam
güzel gamepad playstation düzenine sahip özellikleri ve dış görünüşü mükemmel alabilirsin

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Wireless bağlantı ile Bluetooth bağlantı arasında ki fark nedir hocam ? Gamepadler de fark ediyor mu?
wireless da usb dongle çıkıyor onu bilgisayara takıyorsun daha hızlı veri aktarımı gerçekleşiyor bluetooth ile oyun oynamanı tavsiye etmem gecikmeler mevcut
1742936572206.png

KS

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
dış görünüş dışında 2 3 küçük fark var eos proda bluetooth seçeneğininde bulunması gibi

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Anladım hocam biraz bakınalım o halde çünkü bir daha değiştirme ya da satmakla uğraşmak falan istemem çünkü.
hocam bugün geldi gamepad yaklaşık 1 saat inceleme fırsatı buldum öncelikle malzeme kalitesi çok premium hissettiriyor tuş sesleri cok güzel geliyor kulağa ve ne ölübölge sıkıntısı ne drift sıkıntısıyla karşılaşmadım yani içiniz rrahat bir şekilde satın alabilirsiniz ama keşke olsa diyebileceğim tek özelliği fazladan programlanabilir tuş 2 tuş daha olsaymış vites atma daha rahat olabilirmiş yarış oyunlarında sonuca gelirsek kesinlikle fiyatına değecek bir ürün almanı öneririm 1600 tl bandında en iyi gamepadlarin arasında olduğunu düşünüyorum

Muad’Dib

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Usc c girişli mi hocam baktımda göremedim?

Hocam zaten bir de pilliymiş oradan bile falso veriyor.

Çok çıkıyormuş da letgo da 1 aylık ürün satılıyordu 9. Nesil ama pilli diye olmaz hocam.
Evet C-type girişlidir. Xbox gamepad benzeridir. Kutunun içinden çıkan dongle ile kablosuz kullanabilirsin. Kablosuz performansında gecikme yok. Kabloyu sadece şarj etmek için takabilirsin. Hayırlı olsun şimdiden.

KS

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
hocam bugün geldi gamepad yaklaşık 1 saat inceleme fırsatı buldum öncelikle malzeme kalitesi çok premium hissettiriyor tuş sesleri cok güzel geliyor kulağa ve ne ölübölge sıkıntısı ne drift sıkıntısıyla karşılaşmadım yani içiniz rrahat bir şekilde satın alabilirsiniz ama keşke olsa diyebileceğim tek özelliği fazladan programlanabilir tuş 2 tuş daha olsaymış vites atma daha rahat olabilirmiş yarış oyunlarında sonuca gelirsek kesinlikle fiyatına değecek bir ürün almanı öneririm 1600 tl bandında en iyi gamepadlarin arasında olduğunu düşünüyorum
Bilgi için teşekkür ederim hocam. Ek tuş eos da mevcutmuş, bizde yarış oyunu ve dövüş için düşünüyorum.
Evet C-type girişlidir. Xbox gamepad benzeridir. Kutunun içinden çıkan dongle ile kablosuz kullanabilirsin. Kablosuz performansında gecikme yok. Kabloyu sadece şarj etmek için takabilirsin. Hayırlı olsun şimdiden.
EOS pro modeli hakkında bilginiz var mı hocam?

sancar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Bilgi için teşekkür ederim hocam. Ek tuş eos da mevcutmuş, bizde yarış oyunu ve dövüş için düşünüyorum.

fantech shooter 3 ile nerdeyse aynı ama ek tuş ve bluetooth özelliği var bence alman mantıklı olur ama shooter 3 alırsanda üzülmezsin

Muad’Dib

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Valla bir bilgim yok ama sen sorduktan sonra biraz araştırdım. Çıkar tak tuşlar, makro ataması, l2-r2 tuşları için kilitleme yani tetik tuşuna çevirme (gerçi kontrolcü uygulamasından ayarlanabiliyormuş fakat karışık deniyor.)
Benim düşüncem biraz daha üstüne koyup EOS Pro almandır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri