Gamepass Yıllık Abonelik?

hasan5834

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yeni Showcase'den sonra bana bir Game Pass'e sağlam zam gelir korkusu geldi benim şu an aktif 1aylık Ultimate aboneliğim var bunu artırabilir miyim şu an xboxa girerek Ultimate ala bassam sonraki aylara eklenir mi bir 10 20aylık alayım diyorum? Yoksa illa aboneliğimin bitmesi mi lazım bu livegold 3aylık alıp sonra Ultimate alınca 4aya çıkma muhabbeti şart mı?

S O V I E T

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
51
Merhaba, konuyu aşağıdaki yazıda anlattım. 12 ayla sınırlısınız, 12 aydan fazla stok yapamıyorsunuz. 3 aylık Live Gold alıp Ultimate'ye çevirme konusu şart değil ancak ekonomik olarak daha mâkul.
4 aylık hesap yaparsak:
1'er ay olarak toplamda 4 aylık Ultimate aldığınızda ödeyeceğiniz miktar 45x4=180TL iken 3 aylık Live Gold ve 1 Aylık Ultimate alarak ödeyeceğiniz para 75+45=120TL.
Bunu 1 yıla vurduğunuzda çıkan hesap ise 1'er aydan toplamda 12 aylık Ultimate almak 45x12=540TL iken (13. ayı satın alamazsınız, Microsoft izin vermiyor.)
Toplamda 12 aylık Live Gold alıp 1 aylık Ultimate alarak 13 aylık Ultimate'ye sahip olmak 4x75+45=345TL eder. Hem 1 ay fazladan hem de 200TL ucuza almış oluyorsunuz.

Ayrıca evet, 20 gün sonra Gamepass'e gelecek muhtemel bir zam var.
Konu için:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri