Gamepower Fujin Pro Vs Kai Titanium Arasında Kaldım Acil Yardım

KeremmOz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
www.trendyol.com

Gamepower Kai Titanium Siyah 7.1 Surround Hi-fi Manyetik Pad Rgb Gaming Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Gamepower Kai Titanium Siyah 7.1 Surround Hi-fi Manyetik Pad Rgb Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com

Gamepower Fujin Pro 7.1 Rgb Siyah Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Gamepower Fujin Pro 7.1 Rgb Siyah Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
İkiside indirimde.Bütçem max 1200 TL hangisini almalıyım?Ya da bu fiyata daha iyisi var mıdır?Acil yardım ne olursunuz çok arada kaldım

burakrocky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Dostum bende zamanında ucuza kaçmıştım kulaklık konusunda ve işkence cektim resmen kabloları temassızlık yapmaya başladı pedleri soyuldu ve ses kalitesi bası olsun tizi olsun kotüydü sana tavsiyem paranı büriktirip 3/4k ya sağlam kaliteli marka bir kulaklık alman

KS

KeremmOz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Dostum bende zamanında ucuza kaçmıştım kulaklık konusunda ve işkence cektim resmen kabloları temassızlık yapmaya başladı pedleri soyuldu ve ses kalitesi bası olsun tizi olsun kotüydü sana tavsiyem paranı büriktirip 3/4k ya sağlam kaliteli marka bir kulaklık alman
Kanka 3-4k bi kulaklığa verecek durumum yok.1.2 k ya da ayakkabımı sattığım için çıkabildim daha çıkamam.Var mı önerin

KS

KeremmOz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

burakrocky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
JBL QUANTUM 100 gaming kablolu kulaklık mavi
Dostum bunu bulabildim ama inceleme videsunu izlemedim asıl amacım kalietli bilindik bir markadan bulmak butçende bitek bunu bulabildim birazdaha araştıralım bende bakınıyorum aceleye getirmeyelim bence eğer bu kötü yorum almış ise rampage cougar gibi markalara bakımayım
(Not: link atamadım nedenini bilmiyorum mediamarket e yazdıgımı kopyala yapıstır )
Gorunumu guzel aslında ama bası tizi sesin netliğide onelmi sen yinede iyicene araştır

KS

KeremmOz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
JBL QUANTUM 100 gaming kablolu kulaklık mavi
Dostum bunu bulabildim ama inceleme videsunu izlemedim asıl amacım kalietli bilindik bir markadan bulmak butçende bitek bunu bulabildim birazdaha araştıralım bende bakınıyorum aceleye getirmeyelim bence eğer bu kötü yorum almış ise rampage cougar gibi markalara bakımayım
(Not: link atamadım nedenini bilmiyorum mediamarket e yazdıgımı kopyala yapıstır )
Gorunumu guzel aslında ama bası tizi sesin netliğide onelmi sen yinede iyicene araştır
tamam kankam çok sağol

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri