Öneri Gamepower Kai 7.1 Vs Havit Gamenote H2002P Modeli Hangisini Almalıyım

Murat Akçipen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gamepower Kai modeli yeni çıktı ve iddialı olduğu söyleniyor ve yedek pedlerle geliyor pedleri çıkartılabilir ergonomik bir yapıya sahip sıkıntı çıkarmayacak bir ürüne benziyor

Diğer tarafta havit gamenote h2002p modeli var bu da çok övülüyor kararsız kaldım

Razer SteelSeries Corsair bu markaları almıyorum ona göre öneri yapar mısınız bu 2 kulaklık dışında iyi bir marka varsa ona göre ilerleyeceğim

Max bütçem 1500-1600 civarı daha fazla çıkamam maalesef

Cevabınızı bekliyorum

Son düzenleme:

Oonurr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
KS

Murat Akçipen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Emin misiniz

Çünkü kesin olarak alacağım ileride problem yaşamak istemiyorum

KS

Murat Akçipen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
söylediğiniz fiyat bandında bulabildiğim bu yinede siz biraz bekleyin ve öyle karar verin
Yorumlara baktığımda bu markadan uzak durulması gerekiyor sanırım plastikleri kalitesiz mikrofonu çabuk bozulabilen bir marka senden tek isteğim başka araştırma şansın yok mu reisim

Yükseltsem max 1700 çıkarım o kadar

Oonurr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17

KS

Murat Akçipen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Bunlar hayatta olmaz kralım

Son başka atma şansın varmı

Oonurr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Bunlar hayatta olmaz kralım

Son başka atma şansın varmı
neden knk biri msi biri logitech

bendeki kulaklığın aynısını atıyorum ben zamanında 120 TL ye almıştım ses açısından ve dayanıklılık açısından beğeniyorum bu arada 5 yıl kenarda kaldı tozlanmıştı küflenmişti temizledim hala canavar gibi çalışıyor

KS

Murat Akçipen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu ne

neden knk biri msi biri logitech

bendeki kulaklığın aynısını atıyorum ben zamanında 120 TL ye almıştım ses açısından ve dayanıklılık açısından beğeniyorum bu arada 5 yıl kenarda kaldı tozlanmıştı küflenmişti temizledim hala canavar gibi çalışıyor
Uzun süre kullananlar sorun olduğunu söylüyor hiçmi sağlam öneremen kralım

Oonurr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17

Cobra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Gamepower kai bakabilirmsn peki
önerdiğim kulaklık kk razer'a neden bakmıyorsun razer'ın çoğu ürünü iyidir rampage ve gamepower'ın neredeyse bütün ürünleri kronik sorunlu hayatta önermem hem kai daha yeni çıkan bir model olduğu için uzun kullanımda ne sorunlar yaşatacağı bilinmiyor biraz bütçeni artırıp benim attığımı al bence.

KS

Murat Akçipen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
önerdiğim kulaklık kk razer'a neden bakmıyorsun razer'ın çoğu ürünü iyidir rampage ve gamepower'ın neredeyse bütün ürünleri kronik sorunlu hayatta önermem hem kai daha yeni çıkan bir model olduğu için uzun kullanımda ne sorunlar yaşatacağı bilinmiyor biraz bütçeni artırıp benim attığımı al bence.
Razer alınmaz ileride sorun çıkıyor arkadaşım 1 sene zarfında bu problem oldu steel series aldım gelir gelmes bozuk çıktı yani knk

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri