Gamepower Kizaru dip ses sorunu

Spiritof90's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bir hafta önce ciddi öneriler üzerine gamepower kizaru aldım ancak kulaklıkta aşırı bir dip ses sorunu var. Fps oyunlarda özellikle bire bir kaldığınız durumlarda shift ile hareket ederken ciddi derecede dikkatim dağılıyor. Bir arkadaşın önerisi ile kulaklık ses kartını kıs windows sesini yükselt ciddi oranda dip ses sorunu yok oluyor dedi ancak kulaklık ses kartı ile windows ses açma kapama durumunu ayıramadım bir türlü yani kulaklık üzerinde ses kartından ses kısarken windows seside yükselip kısılıyor. Önerisi olan arkadaş var mı? Şimdiden Teşekkürler

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dip ses sorunu oluyorsa üründe halletmeniz pek olası değil bence iade hakkınız var iken iade edip başka ürün alabilirsiniz.İnternetten sipariş verilen ürünlerde 14 gün koşulsuz iade hakkınız oluyor.

KS

Spiritof90's

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Enes Yavuz' Alıntı:
Dip ses sorunu oluyorsa üründe halletmeniz pek olası değil bence iade hakkınız var iken iade edip başka ürün alabilirsiniz.İnternetten sipariş verilen ürünlerde 14 gün koşulsuz iade hakkınız oluyor.

ürünü bu sabah iade ettim ancak ürün geri gelecek çünkü iki gün kullandım trendyol üzerinden almıştım. Elektronik ürün olduğundan karışacak ortalık öyle duruyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kulaklığın kendi yazılımından mic ayalarının şiddetini biraz azaltın bu işe yaramaz ise ürün ile alakalı bir durumdur Enes 'in dediği gibi iade şansınız varsa iade edebilirsiniz. Yada harici mikrofon alabilirsiniz.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yarın hepsiburada.com itopya ve incehesapta indirimler olacak indirimleri takip edin yine bu başlık altında öneri yarın yapalım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri