Gamepower Raijin Rainbow 7.1 Surround Gaming Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Raijin Rainbow 7.1 Surround Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Alinabilir hocam. İsterseniz GamePower medusa ya göz atin ben aldim memnunum pedleri yumusacikLinkde belirttiğim gibi Gamepower Raijin almayı düşünüyorum. Fiyat olsun tasarım olsun ve mikrofon kalitesi olsun (kendi fiyat bandindaki) en kalitelisi bu geldi. Bunu almayı düşünüyorum öyle aham şaham bir bekleyiş içinde değilim. Daha çok hikaye tarzi oyunlar veya similator oyunlari oynuyorum. Sizce alınırmı.![]()
Gamepower Raijin Rainbow 7.1 Surround Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Normal bir kullanıcı için gayet iyi bir ürüne benziyor. Yorumları da olumlu. Tercih edilebilir.Linkde belirttiğim gibi Gamepower Raijin almayı düşünüyorum. Fiyat olsun tasarım olsun ve mikrofon kalitesi olsun (kendi fiyat bandindaki) en kalitelisi bu geldi. Bunu almayı düşünüyorum öyle aham şaham bir bekleyiş içinde değilim. Daha çok hikaye tarzi oyunlar veya similator oyunlari oynuyorum. Sizce alınırmı.![]()
Gamepower Raijin Rainbow 7.1 Surround Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hocam medusanin tasarimini beğenmedim yoksa daha kaliteli daha iyidir evet ama bu raijinim tasarimi beni al diyor resmenAlinabilir hocam. İsterseniz GamePower medusa ya göz atin ben aldim memnunum pedleri yumusacik
Bunun eski sürümü yeni sürümü felan varmış sanırım nasıl ayırt edebilirim acaba yeni diye eski almak istemem çünküNormal bir kullanıcı için gayet iyi bir ürüne benziyor. Yorumları da olumlu. Tercih edilebilir.
Hocam güzel kulaklık ama isterseniz rampage raging plus da bakabilirsiniz şu an fiyatı nedir bilmiyorum fakat ses kalitesi bass ı yerinde 7.1 bu da görüntüsüde iyi ben kendim kullanıyoru
Siz bilirsiniz hocam YouTube incelemeleri var bakip alabilirsinizHocam medusanin tasarimini beğenmedim yoksa daha kaliteli daha iyidir evet ama bu raijinim tasarimi beni al diyor resmen