Gamepower Raijin

melikoglu61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Linkde belirttiğim gibi Gamepower Raijin almayı düşünüyorum. Fiyat olsun tasarım olsun ve mikrofon kalitesi olsun (kendi fiyat bandindaki) en kalitelisi bu geldi. Bunu almayı düşünüyorum öyle aham şaham bir bekleyiş içinde değilim. Daha çok hikaye tarzi oyunlar veya similator oyunlari oynuyorum. Sizce alınırmı.

zxead

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Hocam bence o kadar da kötü gözükmüyor alınabilir gibi geldi bana ya çok profesyonel değilseniz günlük oyuncu iseniz alınır yani.

KS

melikoglu61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Yok hocam günlük çoksa kullanmiyorum zaten asla profesyonel bir şey düşünmüyorum zaten

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Linkde belirttiğim gibi Gamepower Raijin almayı düşünüyorum. Fiyat olsun tasarım olsun ve mikrofon kalitesi olsun (kendi fiyat bandindaki) en kalitelisi bu geldi. Bunu almayı düşünüyorum öyle aham şaham bir bekleyiş içinde değilim. Daha çok hikaye tarzi oyunlar veya similator oyunlari oynuyorum. Sizce alınırmı.
Alinabilir hocam. İsterseniz GamePower medusa ya göz atin ben aldim memnunum pedleri yumusacik

Alpi37

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
Normal bir kullanıcı için gayet iyi bir ürüne benziyor. Yorumları da olumlu. Tercih edilebilir.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Hocam güzel kulaklık ama isterseniz rampage raging plus da bakabilirsiniz şu an fiyatı nedir bilmiyorum fakat ses kalitesi bass ı yerinde 7.1 bu da görüntüsüde iyi ben kendim kullanıyorum

KS

melikoglu61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
400 Tl civarlarinda suanda aralarinda çok belirli bir fark varmıdır acaba. Bunu da inceleyeceğim. Teşekkür ederim
Hocam güzel kulaklık ama isterseniz rampage raging plus da bakabilirsiniz şu an fiyatı nedir bilmiyorum fakat ses kalitesi bass ı yerinde 7.1 bu da görüntüsüde iyi ben kendim kullanıyoru

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri