Yardım Gamepower Skadi Square 240Mm Sıvı Soğutucu İçin Yayınlanan Driver'ı Kuramıyorum

Yasineren42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Gamepower Skadi Square 240mm Sıvı Soğutucusu için '' Gamepower CPU Temperature Driver ; Version · 2.2 ; OS · win64 ; Size · 8.46 MB ; Release Date · 2025-10-20. '' adlı Driver gelmiş. Hemen indirdim ve kurmaya çalıştım fakat başaramadım. Eski V2.1'i görev yöneticisinden sonlandırmama rağmen gene çalışmıyor. Yani gösterge ekranına sıcaklık değeri gelmedi. Şöyle bir hata mı artık bir şey aldım:

g cpu.png

Yönetici olarak çalıştırdım. Fakat gene işe yaramadı. Yardımcı olabilir misiniz?

reinexz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Gamepower Skadi Square 240mm Sıvı Soğutucusu için '' Gamepower CPU Temperature Driver ; Version · 2.2 ; OS · win64 ; Size · 8.46 MB ; Release Date · 2025-10-20. '' adlı Driver gelmiş. Hemen indirdim ve kurmaya çalıştım fakat başaramadım. Eski V2.1'i görev yöneticisinden sonlandırmama rağmen gene çalışmıyor. Yani gösterge ekranına sıcaklık değeri gelmedi. Şöyle bir hata mı artık bir şey aldım:

Ekli dosyayı görüntüle 44696
Yönetici olarak çalıştırdım. Fakat gene işe yaramadı. Yardımcı olabilir misiniz?
Running, please exit” hatası aslında eski sürümün veya aynı yazılımın hâlâ arka planda çalıştığını gösteriyor. Bu yüzden yeni sürümü kuramıyorsun.
  1. Görev Yöneticisi’ni aç (Ctrl + Shift + Esc).
  2. Processes / İşlemler sekmesinde “Gamepower CPU Temperature” veya benzeri adla çalışan tüm işlemleri sonlandır (End Task).
  3. Bazı durumlarda tray (sistem tepsisi) ikonları hâlâ aktif kalabilir, sağ alttaki ikonları kontrol et ve varsa çık.
  4. Şimdi yönetici olarak kurulum yap: sağ tık → “Run as Administrator”.
  5. Kurulum tamamlandıktan sonra bilgisayarı restart et.
Eğer hâlâ aynı hata geliyorsa, eski sürümün tamamen temizlenmediği olabilir. Bu durumda:
  • Windows + R → appwiz.cpl → eski sürümü kaldır.
  • Registry kalıntıları varsa regedit ile HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Gamepower gibi Gamepower girdilerini sil.

KS

Yasineren42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
BÖYLE BİR KURULUM GİBİ BİR ŞEY VERMİŞ NASIL YAPACAĞIZ?
gg.png

Ekli dosyalar

• ggg.png
    ggg.png
    147.1 KB · Görüntüleme: 12
  • ggggggg.png
    ggggggg.png
    114.9 KB · Görüntüleme: 11
  • gfgf.png
    gfgf.png
    102.3 KB · Görüntüleme: 11

reinexz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
sağ tık yonetici calıstır deyip ekranda okun gösterdiği yerlere tıklaman yeterli

KS

Yasineren42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
sağ tık yonetici calıstır deyip ekranda okun gösterdiği yerlere tıklaman yeterli
hocam her şey için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. tek tek her şeyi yaptım. Yalnız son sayfadaki ekran bana gelmedi:
Bunu nasıl açacağız?
g.png

reinexz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
  • C:\Program Files\Gamepower\SkadiSquare veya C:\Program Files (x86)\Gamepower\SkadiSquare
  • İçinde SkadiSquare.exe veya benzer bir exe dosyası olmalı.
    uygulamayı secip sag tık yonetici calıstır de

KS

Yasineren42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
  • C:\Program Files\Gamepower\SkadiSquare veya C:\Program Files (x86)\Gamepower\SkadiSquare
  • İçinde SkadiSquare.exe veya benzer bir exe dosyası olmalı.
    uygulamayı secip sag tık yonetici calıstır de
çok soru sordum, kusuruma bakmayın ve af eyleyin lütfen. Hangisini açacağım bilemedim ne yazık ki:
gg.png
ggg.png

reinexz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
yok estf reis büyük ihtimalle uygulaman arka planda acık olabilir görev yöneticisinden kontrol et acık degilsede
6. sıradaki gamepower cpu tem driver v2.2 ye sag tıkla yonetici olarak calıstır de

KS

Yasineren42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
yok estf reis büyük ihtimalle uygulaman arka planda acık olabilir görev yöneticisinden kontrol et acık degilsede
6. sıradaki gamepower cpu tem driver v2.2 ye sag tıkla yonetici olarak calıstır de
g.png

arkada sadece Soğutucunun ekranına sıcaklık değerini gösteren bu işlem çalışıyor. 6. sıradaki dosyayı dediğiniz gibi yaptım fakat hiç bir tepki olmadı.

reinexz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Silip kaldırdıktan sonra
Aşağıdaki klasörlerler böyle duruyorsa onlarıda sil
C:\Program Files\Gamepower
C:\Program Files (x86)\Gamepower
C:\ProgramData\Gamepower
ardından restart atıp v2.2 yi aynı sekilde tekrar kuralım

KS

Yasineren42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Silip kaldırdıktan sonra
Aşağıdaki klasörlerler böyle duruyorsa onlarıda sil
C:\Program Files\Gamepower
C:\Program Files (x86)\Gamepower
C:\ProgramData\Gamepower
ardından restart atıp v2.2 yi aynı sekilde tekrar kuralım
kurulumu temiz bir şekilde gerçekleştirdim. gerçekleştirmeden önce driver ile ne geldiyse her şeyi baştan sildim, yeniden başlattım ve kurulumu yaptım. Fakat şu an hiç bir işlemi çalıştırmadım. Bu yüzden daha işlemci soğutucusunun ekranına görüntü gelmedi.

g1.png
Driver'ı daha yönetici olarak çalıştırmadım.

g.png

kurulum sonrası (Program Files (x86))

g2.png

kurulum sonrası (program Files)

reinexz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
tamamdır eline saglık tertemiz simdi 6.sıradaki gamepower cpu temp driver v2.2 ye sag tıklayıp yonetici olarak calıstır der misin

KS

Yasineren42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
tamamdır eline saglık tertemiz simdi 6.sıradaki gamepower cpu temp driver v2.2 ye sag tıklayıp yonetici olarak calıstır der misin
hocam çalıştırdım sadece işlemci sıcaklığı gösterildi soğutucunun ekranında.

1763075087476.png
Bunun gibi bir uygulama ne yazık ki açılmadı.

reinexz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
hocam aynı sogutucuya sahip arkadasımın sisteminde denedim Device Query Failed hatası aldım şimdi forumlara göz atıyorum kullanıcıların yüzde 80 i benzer hataları almış tam türkcesi şuna yakın
v2.2 sürümünde Gamepower:

USB VID/PID (cihaz kimliği) listesini değiştirdi,
Yeni modeller için destek ekledi,
Ama eski modellerin kimliklerini sürücüye eklemeyi UNUTTU.
Bu yüzden yazılım senin AIO’nun gerçekte bağlı olduğunu göremiyor.

şuan icin v2.2 yi silip v2.1 e tekrar dönmek isteyebilirsin https://gamepowerpc.com/downloads.html?q=Skadi+Square+240

KS

Yasineren42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
hocam aynı sogutucuya sahip arkadasımın sisteminde denedim Device Query Failed hatası aldım şimdi forumlara göz atıyorum kullanıcıların yüzde 80 i benzer hataları almış tam türkcesi şuna yakın
v2.2 sürümünde Gamepower:

USB VID/PID (cihaz kimliği) listesini değiştirdi,
Yeni modeller için destek ekledi,
Ama eski modellerin kimliklerini sürücüye eklemeyi UNUTTU.
Bu yüzden yazılım senin AIO’nun gerçekte bağlı olduğunu göremiyor.
hocam yani yapılacak bir şey yok mu? yoksa bozuk bir soğutucuya mı sahibim?

reinexz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
senin sistemde donanımda sorun yok v2.2 driverı hatalı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri