- Tepki
- 20
Bu mönitörü almayı düşünüyorum. Bütçem 8600 Tl. Pc hocası videosunda inceleme yaptı , inceleme videosunda kötü bir özelliğe denk gelmedim. Alınır mı sizce ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Başka önerebileceğin bir monitör var mı peki güvendiğin 8600 TL bütçem var , 2K monitör almayı düşünüyorumkağıt üstünde iyi gibi gerçek deneyim illaki başka
Kötü bir monitör değilBaşka önerebileceğin bir monitör var mı peki güvendiğin 8600 TL bütçem var , 2K monitör almayı düşünüyorum
Yani pc hocası da inceleme videosu yaptı bu ürün için baktım sadece pivot özelliğine arkadaki rgb olayına falan kötü özellik dedi sadece başka kötü bir şeyden bahsetmedi, kullanan bir arkadaş var 4 aydır o da çok memnun , ben de zaten monitör standı var ona takıcam vesa uyumlu bu da , alsam sorun yasamam herhalde diye düşünüyorum, sıfır ölü piksel garantili satılıyorKötü bir monitör değil
alınabilir
sanırsam yükseklik ayarı yok cihazın
bu tarz cihazlar hakkında şöyle bir sıkıntımız var
malesef marka değeri algısı
evet bu marka da james donkey de
geçmişte kötü ürünler üretmiştir
şu an bile bütün ürünleri hemen gidilip alınır diye bir durum yok
ama ona bakarsan
samsung aoc gigabyte ın da çok eleştirdiğimiz ürünleri var burada
ama malesef model bazlı eleştiri yerine
jd gamepwoer gördüğünde
alınmaz diyenler var
neden diyorsun
kötü diyor
nesi kötü mesela hangi özelliği bu fiyat bandındaki ürünlere göre kötü diyorsun
kötü işte diyor
tamam dostum nesi kötü diye soruyorum diyorsun
marka kötü diyor
yani anlatmak istediğimi anlamışsındır sanırsam
ürün alınmayacak bir ürün değil
düşük kalite üreticilerinin en büyük sıkıntısı kaliteyi standardize edememesi biri alır yıllarca sorun yaşamaz bir başkası alırken sorun yaşamaya başlar al da diyemem almada şuda bir gerçekki her üretici üretim deneyimi arttıkça belli oranda kalitede yükseliyor hep aynı kalmıyor ama hala büyük soru işareti bütçen buysa al deneYani pc hocası da inceleme videosu yaptı bu ürün için baktım sadece pivot özelliğine arkadaki rgb olayına falan kötü özellik dedi sadece başka kötü bir şeyden bahsetmedi, kullanan bir arkadaş var 4 aydır o da çok memnun , ben de zaten monitör standı var ona takıcam vesa uyumlu bu da , alsam sorun yasamam herhalde diye düşünüyorum, sıfır ölü piksel garantili satılıyor
sorun yaşamayacağınızın garantisini kimse veremezYani pc hocası da inceleme videosu yaptı bu ürün için baktım sadece pivot özelliğine arkadaki rgb olayına falan kötü özellik dedi sadece başka kötü bir şeyden bahsetmedi, kullanan bir arkadaş var 4 aydır o da çok memnun , ben de zaten monitör standı var ona takıcam vesa uyumlu bu da , alsam sorun yasamam herhalde diye düşünüyorum, sıfır ölü piksel garantili satılıyor
Peki hocam 8600 tl hatta 9600 TL diyelim daha üstüne çıkamam önerebileceğiniz monitör var mı 2k ?sorun yaşamayacağınızın garantisini kimse veremez
çünkü teknoloji bu şans işi biraz da
10 kişi alır 9 kişiye sorunlu ürün gitmez siz alır almaz sorun yaşarsınız
bir şey diyemem
ama kalite olarak alınmayacak bir ürün değil
Peki hocam 8600 tl hatta 9600 TL diyelim daha üstüne çıkamam önerebileceğiniz monitör var mı 2k ?düşük kalite üreticilerinin en büyük sıkıntısı kaliteyi standardize edememesi biri alır yıllarca sorun yaşamaz bir başkası alırken sorun yaşamaya başlar al da diyemem almada şuda bir gerçekki her üretici üretim deneyimi arttıkça belli oranda kalitede yükseliyor hep aynı kalmıyor ama hala büyük soru işareti bütçen buysa al dene