Gamepower Warcry (compact) ne demek

emrehangulec

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar yeni toplayacağım bilgisayarıma yavaştan kasa ve fan alacağım fakat tasarım olarak lianli xigmatek aquarius plus tarzı veya warcry performax gametech tasarımından istiyorum fakat fanları ayrı alacağım bu yüzden bu compact çok uyguna geliyor eksiği nedir acaba 3 fanlı oluyor ayrı olarak sadece tek farkı bumu acaba fanları ayrı kendim alıp takacagım ondan soruyorum şimdiden teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Normal diğer versiyonundan ölçü olarak daha ufak bir kasa. Compact bu demek oluyor.

Normal Warcry kasasının ölçüleri : 405mm(L)x255mm(W)x435mm(H)
Compacy Warcry kasasının ölçüleri : 340mm(L)x285mm(W)x410mm(H)

2 kasada aynı anakart desteğine sahip ATX, Micro-ATX, Mini-ITX ama ekran kartı uzunluğu olarak Warcry modeli 39cm uzunluğa kadar destek sunarken Compact modeli 32cm uzunluğa kadar destek sunuyor. Birde sıvı soğutucu destekleri farklı.

Son düzenleme:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer bütçenizi söylerseniz bu kasa tasarımının ilklerini yapan ve en iyi hava akışı ve kaliteyi sunan marka Lian Li o markadan öneri yapayım size?

KS

emrehangulec

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Eğer bütçenizi söylerseniz bu kasa tasarımının ilklerini yapan ve en iyi hava akışı ve kaliteyi sunan marka Lian Li o markadan öneri yapayım size?
Bütçem 2.000TL ye kadar tasarım olarak çok beğendim bu warcry modelini sanırım yine fanlısını alıp fanlarını değiştireceğim gibi duruyor benzer tasarım olarak bulduklarımı başlıkta yazdım zaten lianlinin kasası 4k civarı xigmatek 2.7k ya performax yada warcry alacagım performaxın kasasının yanında yazısı var rgb kötü duruyor bence o yüzden warcry alacağım soğutmada sıkıntım yok açıkçası o yüzden biraz daha tasarıma öncelik vermeyi tercih ettim tek renkli rgb bi kasa yapacağım o yüzden

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Lian Li markasının Compact bir modeli var bütçenize.

Lian Li O11 Dynamic Mini - 1.989 TL - Bu kasa ATX, mATX ve mini ITX anakart desteğine sahiptir. 360mm boyutlara kadar sıvı soğutma desteği vardır. Fansızdır!!!

Ben Gamepower, Gametech veya Xigmatek markaları yerine bu Lian Li ürünü öneririm.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri