Gamepower Warcry Pulse Fan Problemi

Talha Altin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Selamlar hayırlı akşamlar ben yeni sistemimi toplamak için bir kasa aldım gamepowerın warcry pulse modelimi fakat bir şey farkettim kasa ön tarafdan içeri doğru hava alması gerekirken ön taraftan dışarı doğru hava veriyor aslında mekanik olarak baktığımızda fanı çevirsem problem yok ama estetik olarak fanın iskeleti gözükeceği için hoş durmayacak acaba bu ön taraftaki fanları yanlış takmış olabilirlermi aldığım yerdede ürün görsellerinde ön tarafdan içeri doğru hava akışı olduğu gözüküyordu sizce ne yapmalıyım

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
825
Selamlar hayırlı akşamlar ben yeni sistemimi toplamak için bir kasa aldım gamepowerın warcry pulse modelimi fakat bir şey farkettim kasa ön tarafdan içeri doğru hava alması gerekirken ön taraftan dışarı doğru hava veriyor aslında mekanik olarak baktığımızda fanı çevirsem problem yok ama estetik olarak fanın iskeleti gözükeceği için hoş durmayacak acaba bu ön taraftaki fanları yanlış takmış olabilirlermi aldığım yerdede ürün görsellerinde ön tarafdan içeri doğru hava akışı olduğu gözüküyordu sizce ne yapmalıyım
aslında orada reverse fan olsa daha iyiydi ama yaopacak bır sey yok. estetik icin alta ve o yanlara 6 adet reverse aynalı fan alabilirsin. kasanın kendi fanını da sıvı sogutmana takarsın fena olmaz. görsellige önem vereceksen ancak böyle kurtarılır. bundan 2 adet alabilirsin

veya bundan da alabilirsin https://pckolik.com.tr/urun/FN7R-BK-1IN1?ref=akakce&v=1.8.1

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri