Gamepower Warcry

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
sizin attığınız lian li de güzel hocam ama bu gamepower çok hoşuma gitti benim sizden tavsiye alıyorum ama önerdiğiniz kasayı alsam aklım illa onda kalır
Bence çok takılmayın. Benim bütçem yüksekti daha görselli kasalar alabilirdim. Hem sessiz hemde hava akışı için Phanteks aldım. Sizin psu için bütçeniz ayrı olsaydı tavsiye ederdim.

şöyle bir tavsiyede verebilirim ;
Bence kasayı normal alın. İlerleyen zamanda içine lianli/xpg uzatma kabloları eklersiniz kasa hertürlü güzel görünür veya Phanteks kasa için aydınlatma ürünleri gibi ürünlerde olabilir. AmaHava akışından memnun kalmazsanız onu sonradan düzeltemezsiniz. Kaldı ki benim şahsi görüşüm Hava soğutma alacaksanız iyi hava akışı olan bir kasa alın. Çünkü akış kötü olursa hava soğutmanında performansı kırılır.

@ugur.gozaydin müsait olursa uğur hocamda kasa önerebilir

KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Evet güzel kombinasyon olur. Kasanın hem hava akışı hem görseli güzel. Ayrıca kablolama kanalları kullanışlı. Beraberinde gelen fanlar ortalamanın bir tık üstü. Videosunu izleyin görüntü olarak görün.
pc kolil güvenli midir hocam

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
226

Selamlar arkadaşlar kasa alıcam sizce bu kasa alınır mı ya da bu fiyata psulu hava sirkülasyonu iyi olan bir kasa önerebilirseniz sevinirim.
İyi forumlar.
Hocam attığınız kasa "Showcase" denilen kategoride bir kasa. Yani çok az hava alıyor. Ayrıca kasanın önü ve yanı tamamen camla kapatılmış.

Ben sizin yerinizde olsam atacağım linkteki "Lian Li Lancool II Mesh" modelini tercih ederdim. 2.000₺ fiyatı var. Kalan parayla da güzel bir psu tercih ederdim.

Ürün linki: https://www.incehesap.com/lian-li-l...ack-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-48655/

KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Hocam attığınız kasa "Showcase" denilen kategoride bir kasa. Yani çok az hava alıyor. Ayrıca kasanın önü ve yanı tamamen camla kapatılmış.

Ben sizin yerinizde olsam atacağım linkteki "Lian Li Lancool II Mesh" modelini tercih ederdim. 2.000₺ fiyatı var. Kalan parayla da güzel bir psu tercih ederdim.

Ürün linki: https://www.incehesap.com/lian-li-l...ack-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-48655/
ikisini de aldım hayırlısı olsun hocam lian li bide xpg pylonu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri