Yardım Gameraider Flux Gr16 Intel Core I7-14650Hx 32Gb Ddr5 1Tb SSD RTX 5060 8Gb 115W 16 Inç 2.5K Qhd+ 180Hz

ValeriaaWoww

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Intel Core I7-14650Hx
Ekran Kartı
RTX 5060 8Gb 115W
Merhabalar,
Konu başlıkında belirttiğim Gaming Laptop u almayı planlıyorum bir kaç sorum ve fikirlerinize ihtiyacım var;

1.Sizce Mantıklı bu laptopu almak herhangi bir kronik durumu varmı marka ürünün arkasında durur mu satış sonrası hizmet anlamında

2. Freedos alacağım için acaba
kutu içeriğinde driverları içeren flash bellek bulunuyor mu ?

3. İnternet sayfasında Gameraider Hub adlı bir uygulama var bu uygulamada donanım takiplerinden bahsediliyor. Win kurulumunu yaptıktan sonra bu uygulama driver kurulumu için bana yardımcı olurmu/olacakmı ?

4. Bu PC de Win11 pro işletim sistemi mi kullanmalıyım ?

Şimdiden teşekkürler 🙏🏻

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Merhaba,
Gaming laptop etiketi geçiyor da,
LAPTOP, elzem olur özellikle ihtiyaç ve tercih bu yöndedir. Bu yönde gidilebilir ama elbette biliyorsunuz. Masaüstü PC ler her açıdan oyun için çok daha avantajlı oluyor.

GameRaider
Gaming dünyasının öncü markalarından Gaming.Gen.TR, kendi oyuncu laptop markası GameRaider Gaming Laptop serisi
şeklinde geçiyor.

58.000 TL civarı fiyatlandırma

Benzer özellikte başka marka ve modellere de bakıp araştırabildiniz mi?
Forumda LAPTOP ları takip eden, özelliklerine göre öneri yapabilecek bilgili arkadaşlar var. Önerilerini bekleyin. Tercihiniz LAPTOP yönünde ise.

------------------------------------------------------------------

Bunları düşünüp dert etmeye gerek yok. Hepsi halledilir.
Yalnız ilginçtir ki ullanım kılavuzu koymamışlar , ben mi göremiyorum anlamadım

(Kendiniz Windows 10 veya 11 hangisini tercih ederseniz Microsoft sitesinden indirip kuracaksınız.
Lisanslama için sonra bir anahtar alırsınız)

3. İnternet sayfasında Gameraider Hub adlı bir uygulama var bu uygulamada donanım takiplerinden bahsediliyor. Win kurulumunu yaptıktan sonra bu uygulama driver kurulumu için bana yardımcı olurmu/olacakmı ?

Marka ve model netleşsin alacağınız ona göre sonra yazalım. Özetle şu ki bunların hiçbiri sorun değil.....

KS

ValeriaaWoww

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,
Gaming laptop etiketi geçiyor da,
LAPTOP, elzem olur özellikle ihtiyaç ve tercih bu yöndedir. Bu yönde gidilebilir ama elbette biliyorsunuz. Masaüstü PC ler her açıdan oyun için çok daha avantajlı oluyor.

GameRaider
Gaming dünyasının öncü markalarından Gaming.Gen.TR, kendi oyuncu laptop markası GameRaider Gaming Laptop serisi
şeklinde geçiyor.

58.000 TL civarı fiyatlandırma

Benzer özellikte başka marka ve modellere de bakıp araştırabildiniz mi?
Forumda LAPTOP ları takip eden, özelliklerine göre öneri yapabilecek bilgili arkadaşlar var. Önerilerini bekleyin. Tercihiniz LAPTOP yönünde ise.

------------------------------------------------------------------

Bunları düşünüp dert etmeye gerek yok. Hepsi halledilir.
Yalnız ilginçtir ki ullanım kılavuzu koymamışlar , ben mi göremiyorum anlamadım

(Kendiniz Windows 10 veya 11 hangisini tercih ederseniz Microsoft sitesinden indirip kuracaksınız.
Lisanslama için sonra bir anahtar alırsınız)

Marka ve model netleşsin alacağınız ona göre sonra yazalım. Özetle şu ki bunların hiçbiri sorun değil.....
Teşekkür ederim..
Masaüstü toplamak bende isterim ama maalesef ki eşimle evde bir lokasyona yerleşme konusunda anlaşamıyoruz bir önceki sistemimi çocuğumuz olacak diye ona oda yapmak için satmıştım 3 yıl önce haliyle 😂
O yüzden Laptop kullanmam durumundayım yaptığım araştırmalarda bu donanımlarda bütçeme uygun bu Laptopu bulabildim Fiyat olarak.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri