GAMEROCK RTX4090

semih2_S

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Arkadaşlar ekte bulunan RTX4090'I tercih etsem bir sorun yaşar mıyım? Marka nasıl,garanti konusunda yardımcı oluyorlar mı?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Garanti konusunda hiç fikrim yok ama Palit iyi bir marka , normal şartlarda sorun yaşamazsınız.

Leuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Hocam bence biraz daha bekleyin az önce gaming.gen sitesinde ASUS TUF 4090 36,5 bin TL ile satışa çıkartıldı. Farklı modeller daha pahalı ya da daha ucuza çıkabilir bence acele edilmemesi gerekiyor. Aradaki farklar çok ciddi rakamlar.

unknown.png

KS

semih2_S

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hocam bence biraz daha bekleyin az önce gaming.gen sitesinde ASUS TUF 4090 36,5 bin TL ile satışa çıkartıldı. Farklı modeller daha pahalı ya da daha ucuza çıkabilir bence acele edilmemesi gerekiyor. Aradaki farklar çok ciddi rakamlar.

Ekli dosyayı görüntüle 9188
Zaten şuan beklemedeyim. Sinerjiden topluyordum tüm parçaları fakat bazı parçaların fiyatlandırmaları daha gözükmüyor. Acaba gün içinde hepsi güncellenir mi?

Leuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Zaten şuan beklemedeyim. Sinerjiden topluyordum tüm parçaları fakat bazı parçaların fiyatlandırmaları daha gözükmüyor. Acaba gün içinde hepsi güncellenir mi?

Bugün içinde hepsi birden çıkar mı bilmiyorum fakat daha yeni yeni eklemeye başladılar. Yüksek ihtimal akşam vaktine kadar bir çoğu kritik stoklarla önden satışa çıkartılabilir.

KS

semih2_S

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bugün içinde hepsi birden çıkar mı bilmiyorum fakat daha yeni yeni eklemeye başladılar. Yüksek ihtimal akşam vaktine kadar bir çoğu kritik stoklarla önden satışa çıkartılabilir.
Bazı stoklar bitmiş olabilir mi acaba? Öyle bir ihtimal var mı?

Leuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Bazı stoklar bitmiş olabilir mi acaba? Öyle bir ihtimal var mı?

Hocam kartlar 1 saat önce satışa çıkartılmaya başlandı. Akakçeye bile yeni yeni eklenmeye başlıyor. Gaming.gen'deki gibi bir fiyatı görünce yapışan aldı sanırım. Büyük ihtimal şuan 2-3 tane stoğa ekleyip direkt stokları bitiriyorlar. Daha yüksek stoklar için bir kaç gün geçmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Fakat ucuza bulursanız ve hızlı davrananabilirseniz kaçırmayın derim.

Ekli dosyalar

• resim_2022-10-12_181404108.png
    resim_2022-10-12_181404108.png
    56.6 KB · Görüntüleme: 13
KS

semih2_S

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hocam kartlar 1 saat önce satışa çıkartılmaya başlandı. Akakçeye bile yeni yeni eklenmeye başlıyor. Gaming.gen'deki gibi bir fiyatı görünce yapışan aldı sanırım. Büyük ihtimal şuan 2-3 tane stoğa ekleyip direkt stokları bitiriyorlar. Daha yüksek stoklar için bir kaç gün geçmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Fakat ucuza bulursanız ve hızlı davrananabilirseniz kaçırmayın derim.
Stoğa aynı fiyattan mı getirilir yoksa artılır mı acaba?

Leuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Stoğa aynı fiyattan mı getirilir yoksa artılır mı acaba?

Bu konuda kesin bir şey söylersem yalan söylemiş olurum hocam.

unknown.png

Kartların yurt dışındaki çıkış fiyatlarını Türkiye'ye vurunca olması gereken fiyatlandırmalar bu şekilde. Buna KDV eklenince fiyatlar daha da yukarı çıkıyor tabii. 3080Ti güncel en düşük fiyatı 20k. 4080 bu karttan 2-4x daha güçlü bir kart ve sadece 5-6 bin TL fark bindireceklerini düşünmüyorum. Bu tabloya göre kişisel görüşüm fiyatların aşağıya çekilmesinden ziyade yukarı çıkacağı. Ya 3000 serisi çok daha ucuz fiyatlara satılacak ya da 4000 serisinin fiyatları çok daha yukarılara çıkartılacaktır diye düşünüyorum.

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
bıçak gibi gpu

venceremos01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Sistemi tek bı siteden toplamak maliyeti arttırıyor hocam. Aradaki farka herhangi bir donanım seviye atlayabilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri