Gamers Arena Satıcısı Tarafından Madur Edilim

Artex35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhaba,

Gamers Arena'da PC Hocasına ait kasadan ve aynı firmanın diğer ürünlerinden sipariş etim ürünler bunlar.

1768081808668.png

Sorunum şudur, XPG Ram hiç gelmedi, VİEWSONİC monitör ise kusurlu geldi. O da bu şekilde efendim

8627c03e-c486-4320-93b1-53460de88b7b.jpg

İki ürün ve 15 bin tllik bir madurluk söz konusu muhhatap bulamıyorum Trenyol üzerinden cevap alamadım. Ürün sizin sponsorluğunuzda olan bir şey ver ben bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
PC Hocasına mail atmanı öneririm kardeşim. Taner abi şu an şehir dışında, İsmail abi ise gündelik işler ve ofisle uğraşıyor.

Yada bu @Arthur Morgan arkadaş sana yardımcı olabilir.

[email protected]

KS

Artex35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
PC Hocasına mail atmanı öneririm kardeşim. Taner abi şu an şehir dışında, İsmail abi ise gündelik işler ve ofisle uğraşıyor.

Yada bu @Arthur Morgan arkadaş sana yardımcı olabilir.

[email protected]
PC Hocasına İnstegram üzerinden yazdım, cidden bu malum şirketen bile hızlı dönüş yaptılar. Sorunu iletim bakalım ne dicek hocam, umarım sorun çözülür.

KS

Artex35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Pazar günümü mahfetiler gercekten ellerine sağlık. Full bir set dizdim, diğer firmalardan gelen tüm ürünler eksiksiz ve sorunsuz geldi. Bu firmadan sadece kasayı alsyadim keşke diyorum. Ki daha test edemedim monitördan dolayı umarım o sağlamdır.

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
Arkadaşım sıkıntını anlıyorum. Hak verdiğim noktalarda var. Nacizane tavsiyem bu işlerde düzgün geri dönüş alıp almıyacağın belli olana kadar satıcı muhattabı sıkıntıya sokma. Ha mağdur edildiğin tam ortaya çıkar değişim v.s. zorluk çıkar ozaman tam yol ileri. Ama o noktaya kadar mümkün mertebe satıcıyla pozitif bağlantı kur. Hem kendini üzme hem muhattabı.

Durumun nedeniyle bana çıkışırsan tepki vermem seni anlıyorum.

KS

Artex35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Arkadaşım sıkıntını anlıyorum. Hak verdiğim noktalarda var. Nacizane tavsiyem bu işlerde düzgün geri dönüş alıp almıyacağın belli olana kadar satıcı muhattabı sıkıntıya sokma. Ha mağdur edildiğin tam ortaya çıkar değişim v.s. zorluk çıkar ozaman tam yol ileri. Ama o noktaya kadar mümkün mertebe satıcıyla pozitif bağlantı kur. Hem kendini üzme hem muhattabı.

Durumun nedeniyle bana çıkışırsan tepki vermem seni anlıyorum.
Hocam sadece bir üründe sıkıntı çıksa, bende tamam derim ki sizde haklısınız. Ürünlerin hepsinde sıkıntı var 1 gram bile özenilmemiş bu benim canımı sıkıyor. Firmanında böyle muhattap olacağın bir şeyide yok ki derdini anlatsan.

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
Hocam sadece bir üründe sıkıntı çıksa, bende tamam derim ki sizde haklısınız. Ürünlerin hepsinde sıkıntı var 1 gram bile özenilmemiş bu benim canımı sıkıyor. Firmanında böyle muhattap olacağın bir şeyide yok ki derdini anlatsan.
Şöyle diyim aslan yattığı yerden belli olur. Yaşım 46. 15 yaşımdan beri aktif olarak bilgisayarlarla iç içeyim. O kadar forum ortamı satış platformu gördüm. Sosyal ortam bazında eksikler olabilir ama bukadar düzgününü görmedim.

Şimdilik hayal kırıklığı içindesin. Yine yazıyorum bana çıkışırsan sıkıntı yok.

Öncelikle üzülme karalar bağlama. İnanıyorum ki sana dönüş yapılacak ve bu iş en güzel şekilde çözülecek. Ozaman geldiğinde forumda bana demişlerdi diyeceksin. Lütfen kendini üzme. Okadar çok bilgisayar parçası var gerek yazılım gerek donanım yönünden, aslında komplike bir iş bu tür durumlarda olabiliyor.

KS

Artex35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Şöyle diyim aslan yattığı yerden belli olur. Yaşım 46. 15 yaşımdan beri aktif olarak bilgisayarlarla iç içeyim. O kadar forum ortamı satış platformu gördüm. Sosyal ortam bazında eksikler olabilir ama bukadar düzgününü görmedim.

Şimdilik hayal kırıklığı içindesin. Yine yazıyorum bana çıkışırsan sıkıntı yok.

Öncelikle üzülme karalar bağlama. İnanıyorum ki sana dönüş yapılacak ve bu iş en güzel şekilde çözülecek. Ozaman geldiğinde forumda bana demişlerdi diyeceksin. Lütfen kendini üzme. Okadar çok bilgisayar parçası var gerek yazılım gerek donanım yönünden, aslında komplike bir iş bu tür durumlarda olabiliyor.
Sizede çok hak veriyorum tabi hocam. Firmaya aslında biraz sert çıkıştım ve en sonunda, kusra bakmayın hayel kırıklığım oldu diyede belirtim. Benim için çok can sıkıntısı oldu, yeni aldım masayı kurdum, koltuğu kurdum. Çok sakin ve sevincliyim, bunların ürünlere gelince kafayı sıyırdım biraz. Firmanın geri dönmesini beklicez artık tabiki elden başka ne gelirki zaten😆

• Beğen
Reactions: GNU

veyselatmaca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Geçmiş olsun benimde gaminggentr den aldığım kasa arızalı yollandı PC hocasının 1 hafta falan önce önerdiği gg16 modeliydi geldiğinden beri donuyor ve kullanamıyorum adamlara iade talep ettiğini belirtiyorum hazır sistemlerde iade kabul edemiyoruz diyip beni gecistiriyorlar bugün PC hocasına mail attım durumu anlattim anında dönüş yaptilar ve bana yarın ilgileneceğini söylediler çok bir umudun yok ama umarım gerçekten ilgilenilir ve paramı geri alabilirim bence sizde şansınızı deneyin satıcıdan dönüş yok ise adamlarin sponsor olduğu bir urunse

KS

Artex35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Geçmiş olsun benimde gaminggentr den aldığım kasa arızalı yollandı PC hocasının 1 hafta falan önce önerdiği gg16 modeliydi geldiğinden beri donuyor ve kullanamıyorum adamlara iade talep ettiğini belirtiyorum hazır sistemlerde iade kabul edemiyoruz diyip beni gecistiriyorlar bugün PC hocasına mail attım durumu anlattim anında dönüş yaptilar ve bana yarın ilgileneceğini söylediler çok bir umudun yok ama umarım gerçekten ilgilenilir ve paramı geri alabilirim bence sizde şansınızı deneyin satıcıdan dönüş yok ise adamlarin sponsor olduğu bir urunse
Pc Hocasına sorunu iletim. Markanın buldum tüm adreslerine yazdım, beklemedeyim şuanlık hocam.

• Beğen
KS

Artex35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Trenyol üzerinden mesaj geldi İade/Değişim/Tedarik için kendileri. Konuya el atıp satıcıyla iletişime gececekler. Haber geldikce konuyu güncellicem aynı firmadan madur olacak kişiler için.

KS

Artex35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Sorun çözüldü. Eksik olan ram gönderilcek, monitör ise elimde kaldı. Zararı 5 bine düşürdük, bir daha bu firmanın önünden bile geçmem.

KS

Artex35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
üzüldüm. gözümden düştüler.
Hocam yapıcac hiç bir şey yok, gün içinde test edicem bakiyim ekranı. Ekranda çok büyük bır kırılma yoksa, yan monitör niyetine kullanabiliriz. Tabi bunun için bir tane daha monitör alıcaz.

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
Hocam yapıcac hiç bir şey yok, gün içinde test edicem bakiyim ekranı. Ekranda çok büyük bır kırılma yoksa, yan monitör niyetine kullanabiliriz. Tabi bunun için bir tane daha monitör alıcaz.
senin şu ram işin çözülsün yazıcam yapabileceklerini

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765
Tüketici hakem heyetine başvurup monitörün masrafı kadar iade kararı çıkarttırın. Yapılacak bir şey var yani yasalar gereği mecburlar. Umarım tek kuruş zararınız olmadan sorununuzu çözmüş olursunuz.

• Beğen

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
Artex35 kardeşimiz kadar olamaz ama benimde cidden canım sıkıldı. Ortama geldik yardımcı olmak için ortam çevresine belli bir emek harcıyorum. Çoğu kez alyapının ürünlerini daha f/p ürünler bulsam bile es geçmiyor onları öneriyordum. Bu altyapıya saygıdandı. E şimdi ben nasıl gamers arena ürünlerini gönül rahatlığıyla önericem.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Gamers Arena bir dönem oldukça iyi, güvenilir ve kaliteli bir firmaymış. Hakkında düzgün sayılabilecek çok fazla şikâyet de yokmuş. Ben de biraz araştırdım; güvenilirlik ve kalite konusunda epey yüksek puanları var.

Ancak son zamanlarda firma yönetiminde ya da çalışan kadrosunda bir değişiklik mi oldu bilmiyorum ama şikâyetler artmaya başlamış. Bazı müşterilere eksik ürün gönderildiği, bazılarında ise kargoların çok geç teslim edildiği söyleniyor.

KS

Artex35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Gamers Arena bir dönem oldukça iyi, güvenilir ve kaliteli bir firmaymış. Hakkında düzgün sayılabilecek çok fazla şikâyet de yokmuş. Ben de biraz araştırdım; güvenilirlik ve kalite konusunda epey yüksek puanları var.

Ancak son zamanlarda firma yönetiminde ya da çalışan kadrosunda bir değişiklik mi oldu bilmiyorum ama şikâyetler artmaya başlamış. Bazı müşterilere eksik ürün gönderildiği, bazılarında ise kargoların çok geç teslim edildiği söyleniyor.
Hocam şöyle diyim, monitörün peşini bıraktım artık. Ram gelcek dediler, bu günde yok dediler. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım, iletim kendilerine yine kontrol etcez dediler. 5 gün oldu daha hiç bir şey belli değil. Eğer 15 gün iade süresinin bitmesini bekliyorlarsa o zaman kaşınırlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri