Gamers Arena Satıcısı Tarafından Madur Edilim

KS

Artex35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hocam şöyle diyim, monitörün peşini bıraktım artık. Ram gelcek dediler, bu günde yok dediler. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım, iletim kendilerine yine kontrol etcez dediler. 5 gün oldu daha hiç bir şey belli değil. Eğer 15 gün iade süresinin bitmesini bekliyorlarsa o zaman kaşınırlar.
+ Ekleme
Trendyol talepimi kapatmamı ve manuel kendi gönderceklerini söylediler. Yapiyim mi yine bir sıkıntı çıkar mı sizce.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
+ Ekleme
Trendyol talepimi kapatmamı ve manuel kendi gönderceklerini söylediler. Yapiyim mi yine bir sıkıntı çıkar mı sizce.
Ne yani, şikâyetini kaldırmanı mı istiyorlar; ben öyle anladım. Eğer durum buysa sakın kaldırma kardeşim. Bekletip bekletmediklerini bilmeden senden böyle bir şey istemeleri doğru değil.

Kargo konusunda çok ısrar ediyorlarsa, “Kargomu gönderin, ben de şikâyetimi kaldırayım. Sizin keyfinize göre hareket edemem.” gibi bir cevap yazabilirsin.

Baktın hâlâ laftan anlamıyorlar, “iade edip paranı geri gönderelim” derlerse, bu da muhtemelen senin için biraz zahmetli olacaktır.

KS

Artex35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Ne yani, şikâyetini kaldırmanı mı istiyorlar; ben öyle anladım. Eğer durum buysa sakın kaldırma kardeşim. Bekletip bekletmediklerini bilmeden senden böyle bir şey istemeleri doğru değil.

Kargo konusunda çok ısrar ediyorlarsa, “Kargomu gönderin, ben de şikâyetimi kaldırayım. Sizin keyfinize göre hareket edemem.” gibi bir cevap yazabilirsin.

Baktın hâlâ laftan anlamıyorlar, “iade edip paranı geri gönderelim” derlerse, bu da muhtemelen senin için biraz zahmetli olacaktır.
1000023295.jpg

Gelen mesaj bu hocam, eksik ürün talepini kaldırmamı istiyorlar. Kendileri göndericekmiş, ayrıca PC Hocası seni arıcaklar dedi, yazdılar sadece numarayı arıyorum açmıyor. Sadece yazışıyoruz kendileriyle.

KS

Artex35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
PC hocasına sorun çözüldü diye mesaj iletmişler. Tüm gelişmeleri buraya yazdım, çözülen şey nedir fikri olan var mı? Çünkü ben yoruldum bu konuda artık. Elime ne Ramin kargo kodu ulaştı nede monitör için kesin bir şey dendi.

Son düzenleme:
KS

Artex35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
+ Ekleme
Trenyol destek ile görüşme yaptık. Gelen kusurlu monitör için, iade talepimi kabul etiler. Ram içinse para iadesi olacak sekilde kontrolu yapılıyor, trendyol üzerinden.

osman1266

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ben de gamers arenadan 9060xt li versiyonu aldım ürünler sapasağlam geldi ama oyunlarda çok fazla takılma sorunu yaşadım oyunlar çöktü bilgisayarım kaç kez oyun sırasında dondu ben iletişime geçeli 1 hafta kadar oldu hala net bir cevap alamadım yoğunuz dediler.

KS

Artex35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
ben de gamers arenadan 9060xt li versiyonu aldım ürünler sapasağlam geldi ama oyunlarda çok fazla takılma sorunu yaşadım oyunlar çöktü bilgisayarım kaç kez oyun sırasında dondu ben iletişime geçeli 1 hafta kadar oldu hala net bir cevap alamadım yoğunuz dediler.
Hocam daha ürünüleri göndermekten acizler, ne bekliyorsunki. Monitör kusurlu geldi için daha sistemi test edemedim. Hale daha parasını verip alamadım RAM için uğraşıyorum. Bana ilk başta RAM bize geri gelmiş yazdı, Tüm ürünler tek paketin içinde tek seferde geldi elime, RAM nasıl geri geliyormuş size? Ne yalan söyliceklerini şaşırdılar.

+ olarak
Şikayet taleblerimi geri çekip manuel işlem yapalım dediler. Bu kadar şeyden sonra, ben size güvenip iş yapar mıyım sizce he?

KS

Artex35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
÷Ekleme
Pc Hocası aracılığı ile firma bana ulaştı. Konuyu okumuşlar, bazı etiğim kelimeler hoşlarına gitmemiş. Burda bir maduruyet söz konusu tabiki, bende sinirden bazen istemedim şeyler söyliye bilirim. En başından böyle aranabilirdim. Sorun şuanlık çözülüyor gibi.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765
Hocam zaten sorun monitörü istememeleri ve ram için oyalamaları. Ben ürünü açtım için olmaz mış. Başka sekilde nasıl hasarlı oldunu anlicaz?
Öyle bir cevap aldıktan sonra ileşime geçtiğiniz yazışmaları da derleyip (yazıcıdan çıktı alarak) mutlaka tüketici hakem heyetine başvurun, tabii biraz bekleyebilirsiniz trendyol müşteri hizmetleri de çözmezse o zaman hareket edersiniz. Kafalarına göre oyalama ve sizi zarara uğratmaya çalışacak işler peşinde hareket ediyor gibiler "şikayeti çekin manuel gönderim" gibi bir söylem saçmalık. Yasal yollardan hakkınızı arayın eğer trendyol müşteri hizmetleri sorununuzu çözmezse mutlaka tüketici hakem heyetine başvurun ve sizin lehinize karar çıkacağını tahmin etmek zor değil. 1 kuruş zarar etmemeniz gerek, bu tamamen satıcının işgüzarlığından kaynaklanan problem ve çözmek zorundalar.

÷Ekleme
Pc Hocası aracılığı ile firma bana ulaştı. Konuyu okumuşlar, bazı etiğim kelimeler hoşlarına gitmemiş. Burda bir maduruyet söz konusu tabiki, bende sinirden bazen istemedim şeyler söyliye bilirim. En başından böyle aranabilirdim. Sorun şuanlık çözülüyor gibi.
Zaten çözmek zorundalar. Umarım çözerler. Sorunu yaratan kendileri. Satıcıyı memnun etmesi gereken müşteri değil. Elbette olmayacak hakaret veya kötü söylemde bulunmamanız gerek ama insanların sabrıyla oynatıkdan sonra ne bekliyor bu satıcılar? Neyse siz yine de sabırlı davranın böyle durumlarda. Sonuçta yasal haklarınızı karşılamak zorundalar.

KS

Artex35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Öyle bir cevap aldıktan sonra ileşime geçtiğiniz yazışmaları da derleyip (yazıcıdan çıktı alarak) mutlaka tüketici hakem heyetine başvurun, tabii biraz bekleyebilirsiniz trendyol müşteri hizmetleri de çözmezse o zaman hareket edersiniz. Kafalarına göre oyalama ve sizi zarara uğratmaya çalışacak işler peşinde hareket ediyor gibiler "şikayeti çekin manuel gönderim" gibi bir söylem saçmalık. Yasal yollardan hakkınızı arayın eğer trendyol müşteri hizmetleri sorununuzu çözmezse mutlaka tüketici hakem heyetine başvurun ve sizin lehinize karar çıkacağını tahmin etmek zor değil. 1 kuruş zarar etmemeniz gerek, bu tamamen satıcının işgüzarlığından kaynaklanan problem ve çözmek zorundalar.

Zaten çözmek zorundalar. Umarım çözerler. Sorunu yaratan kendileri. Satıcıyı memnun etmesi gereken müşteri değil. Elbette olmayacak hakaret veya kötü söylemde bulunmamanız gerek ama insanların sabrıyla oynatıkdan sonra ne bekliyor bu satıcılar? Neyse siz yine de sabırlı davranın böyle durumlarda. Sonuçta yasal haklarınızı karşılamak zorundalar.
Trendyol iade telaplerimi kabul eti, 4 gündür falan incelemede. Beklemedeyiz hocam bakalım ne olacak.

KS

Artex35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
+Ekleme
10 günlük uğraşın ardından, tüm iadelerim onaylandı. Paranın gelmesini beklemek kaldı sadece, tüm destek verenlere teşekkür ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri