Soru Gamers Arena'dan Sistem Alan Var Mı?

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
İşlemci
7500x3d
Ekran Kartı
5070
Arkadaşlar selam konu başlıkta yazdığı gibi. Gamers Arena'dan sistem alan var mı? sistem siparişi verdim cuma günü kargoya verildi dendi verilmemiş başka bir şey aldım o geldi sistem gelmedi. Bugün telefon görüşmesi yaptım kesin kargoya verildi, verdirdik dendi yine sistem kargoya verilmedi. Size gün içinde takip kodu gelir dediler ne gelen var ne giden.

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
549
Bazen kargo mesajları ürün dağıtım şubesine geldikten sonra da gelebiliyor, acele etmeyin sorun olmaz.

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
Güvenilir bir firma, mutlaka ürününüz gelir belki biraz gecikir ama büyük bir problem oluşturmaz.
Benim satın alma tarzım biraz farklı evet ilgiler ona lafım yok ama yaşadığım durum var ve siz yaşasanız sizde şüphe ederdiniz. Gamers Arenayı daha bir şey netleşmeden kötülemek istemiyorum.

Bazen kargo mesajları ürün dağıtım şubesine geldikten sonra da gelebiliyor, acele etmeyin sorun olmaz.
Bi sorun yaşadım o yüzden biraz korkuyorum açıkçası

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,128
Benim satın alma tarzım biraz farklı evet ilgiler ona lafım yok ama yaşadığım durum var ve siz yaşasanız sizde şüphe ederdiniz. Gamers Arenayı daha bir şey netleşmeden kötülemek istemiyorum.

Bi sorun yaşadım o yüzden biraz korkuyorum açıkçası
Tabi endişe duyulabilir, ancak dediğim gibi bazen bir takım sebeplerden gecikebiliyor ama sadece o kadar fazlasını düşünmeyin.

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
Tabi endişe duyulabilir, ancak dediğim gibi bazen bir takım sebeplerden gecikebiliyor ama sadece o kadar fazlasını düşünmeyin.
Hocam olay şu bana cuma günü kargoya verildi dendi. Cumartesi almaya gittim farklı bir ürün geldi. Bugün iletişime geçtim kargoya verilecek kesin diye bilgi geldi. Fakat oda boş çıktı, ne kargo kodu geldi nede kargoya verildi diye bildiğim. Ben sistemi biraz farklı şekilde aldım bunu umarım sorunsuz gelir.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,128
Hocam olay şu bana cuma günü kargoya verildi dendi. Cumartesi almaya gittim farklı bir ürün geldi. Bugün iletişime geçtim kargoya verilecek kesin diye bilgi geldi. Fakat oda boş çıktı, ne kargo kodu geldi nede kargoya verildi diye bildiğim. Ben sistemi biraz farklı şekilde aldım bunu umarım sorunsuz gelir.
Farklı şekilde derken neyi kastettiğinizi bilmiyorum ama firmanın sorun yaşatacağını sanmıyorum.

SinanAk

Administrator
Admin
Tepki
32
Arkadaşlar toplu bir cevap olsun. Firma güvenilirdir herhangi bir problem yaşamazsınız içiniz rahat olsun bu konuda. Her platformda olduğu gibi bazı karışıklıklar vb durumlar olabilir ama bu sorunları da kısa sürede çözerler.

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
Arkadaşlar toplu bir cevap olsun. Firma güvenilirdir herhangi bir problem yaşamazsınız içiniz rahat olsun bu konuda. Her platformda olduğu gibi bazı karışıklıklar vb durumlar olabilir ama bu sorunları da kısa sürede çözerler.
Teşekkürler iletişime geçtiler sanırım bugün kargoya veriliyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri