Gaming Gecesi Msi Monitör

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Spardox Gamebooster dışında 240hz ve üstü 6k yı hiç geçmeyecek monitörler var mı şuan da indirimde veya indirime girmek üzere olan ?

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Yakında bu indirime girer diye düşünüyorum. Onun dışında bu iyidir.

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Yakında bu indirime girer diye düşünüyorum. Onun dışında bu iyidir.
AOC modeli güzel de G4 neye göre indirime girer diye düşünüyorsunuz bilmediğimden soruyorum ve bu g4 lerde kronik sorun yok muydu sanki öyle bir muhabbet vardı

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
AOC modeli güzel de G4 neye göre indirime girer diye düşünüyorsunuz bilmediğimden soruyorum ve bu g4 lerde kronik sorun yok muydu sanki öyle bir muhabbet vardı
G3 o. G4 te herhangi bir kronik sorun yok.

İndirime girer deme sebebim bu modelin genelde aoc den daha ucuza satılması. Hatta geçen amazonda indirime girmişti şuan bitti. Bu fiyata kimse almayınca indirimler bence.

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
G3 o. G4 te herhangi bir kronik sorun yok.

İndirime girer deme sebebim bu modelin genelde aoc den daha ucuza satılması. Hatta geçen amazonda indirime girmişti şuan bitti. Bu fiyata kimse almayınca indirimler bence.
Oddysey lerde kronik sorun var diyorlardı ondan sorayım dedim

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
G3 ve g5 kronik sorunlu. Böyle diye diye algı oluşmuş biraz.
Zaten 500 tl indirim yaptılar 6 yaptılar 5.5a düşseydi belki düşünülebilirdi taksitle 6 yapardı dediğin gibi g4 ü bekleyeceğim umarım 240 ve üstü güzel monitörler şöyle güzel indirime girerde yakalarım

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Gamebooster niye istemiyorsunuz 2428ff alın @Greewe_Greew
Ekran özellikleri oldukça az sadece fps odaklı almak istemiyorum ama 240hz arıyorum ve bir çok yönden gamebooster sıkıntılı duruyor gamebooster yerine spardox almak daha mantıklı ama ikisini de düşünmüyorum şimdilik

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Ekran özellikleri oldukça az sadece fps odaklı almak istemiyorum ama 240hz arıyorum ve bir çok yönden gamebooster sıkıntılı duruyor gamebooster yerine spardox almak daha mantıklı ama ikisini de düşünmüyorum şimdilik
Ss ips var 280hz nasıl bir özellik istiyorsunuz acaba pilot vesa sağ sola yukarı mi oynasın istiyorsunuz bu fiyata anlamadım ben 6 k ya en fiyat performans şuan 2428ff gamebooster he vesa destegi var zaten asagi yukarı zaten oynuyor sadece kaldırma indirme yok onu da vesa destegi ile yaparsınız 6 k bütçeniz var 800 TL ye alabilirsiniz vesa ayağı he 4700 e de vesa destegi hemde pilot olan hem sağa sola dönen yukarı asagi inen istiyorsanız 2419ff öneririm 180hz ss ips fhd

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Ss ips var 280hz nasıl bir özellik istiyorsunuz acaba pilot vesa sağ sola yukarı mi oynasın istiyorsunuz bu fiyata anlamadım ben 6 k ya en fiyat performans şuan 2428ff gamebooster he vesa destegi var zaten asagi yukarı zaten oynuyor sadece kaldırma indirme yok onu da vesa destegi ile yaparsınız 6 k bütçeniz var 800 TL ye alabilirsiniz vesa ayağı he 4700 e de vesa destegi hemde pilot olan hem sağa sola dönen yukarı asagi inen istiyorsanız 2419ff öneririm 180hz ss ips fhd
Monitör almada acelem yok iyi bir indirim yada kampanya da yakalarsam almayı düşünüyorum

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
istediğiniz özellikler ne?
240hz ve üstü
1ms
IPS
Ayarlanabilir ayak veya yüksek ayak

temelde bunlar fakat ekran özellikleri olsun istiyorum amd nvida olarak çünkü tasarımcıyım açık dünya oyunlarını severim amacım sadece fps oyunu değil renklerin de önemi var benim için

Son düzenleme:

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
240hz ve üstü
1ms
IPS
Ayarlanabilir ayak veya yüksek ayak

temelde bunlar fakat ekran özellikleri olsun istiyorum amd nvida olarak çünkü tasarımcıyım açık dünya oyunlarını severim amacım sadece fps oyunu değil renklerin de önemi var benim için
Renkler önemli ise 240hz i ne yapacaksın ki. Bence bırak onların hepsini. Aradığın şey bu:

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Renkler önemli ise 240hz i ne yapacaksın ki. Bence bırak onların hepsini. Aradığın şey bu:
240 hz istediğim için 165 oc180 hz monitörümü iade ettim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri