Gaming Gecesi Msi Monitör

GalaxySal450

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
@Greewe_Greew onerdigin monitor hakkindaki bazi verilere bakmani oneririm.

Ornek olarak, ne oldugu belirsiz fason cin markalarinin monitorlerine logo basiyorlar. Bu bile alinmamasi icin yeterli, eve gidince atacagim.

Konuya gelince, renk istendigi icin İiyama G-Master sizin icin daha iyi olur birakin Odyssey G4'u falan.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

Ornek olarak, ne oldugu belirsiz fason cin markalarinin monitorlerine logo basiyorlar. Bu bile alinmamasi icin yeterli, eve gidince atacagim.

Konuya gelince, renk istendigi icin İiyama G-Master sizin icin daha iyi olur birakin Odyssey G4'u falan.
Bekliyorum hocam.

Bekliyorum hocam.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Senden bu monitörün kaliteli olduğunu kanıtlamanı istiyorum ve bunu yapabilirsin eğer öyleyse değil mi?
Arkadaşımda var, kendimde 1 ay içinde alıcağım tahmini okullar açılırken.
Renkler bu fiyatta 280hz olduğunu düşünürsek gayet iyi, ghosting zaten yok, ölü pixel her monitörde olabilir, ayakları kalitesiz ona lafım yok zaten f80 ile kullanıcağım, 280hz veriyor onda sorun yok. EE Başka ne kalıyor?

Senden bu monitörün kaliteli olduğunu kanıtlamanı istiyorum ve bunu yapabilirsin eğer öyleyse değil mi?
Renkler bu fiyatta 280hz olduğunu düşünürsek gayet iyi, ghosting zaten yok, ölü pixel her monitörde olabilir, ayakları kalitesiz ona lafım yok zaten f80 ile kullanıcağım, 280hz veriyor onda sorun yok. EE Başka ne kalıyor?

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Fps oyunu aynı zamanda açık dünya oyunları oynamaktayım ve Tasarımcıyım.
Bilgisiyarım rtx 3050 i5-11400h laptopu satar satmaz rtx 3060 12gb lık sistem veya 6650xt 6700xt gibi bir kasaya geçeceğim.
İPS 240HZ veya üstü yada 2K 144 165hz veya üstü bir monitör varsa fikirlere açığım.
Acelem yok şu monitör yakında indirime girer falan derseniz beklerim sadece öneri almak ve o monitörleri kovalamak istiyorum. 240hz içime sinen bir monitör bulamazsam 165 ve üstü monitörler için buraya tekrar gelirim.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Bilgisiyarım rtx 3050 i5-11400h laptopu satar satmaz rtx 3060 12gb lık sistem veya 6650xt 6700xt gibi bir kasaya geçeceğim.
İPS 240HZ veya üstü yada 2K 144 165hz veya üstü bir monitör varsa fikirlere açığım.
Acelem yok şu monitör yakında indirime girer falan derseniz beklerim sadece öneri almak ve o monitörleri kovalamak istiyorum. 240hz içime sinen bir monitör bulamazsam 165 ve üstü monitörler için buraya tekrar gelirim.
Tasarımcıysanız olaylar değişir, 2k daha iyi olur.

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
@Greewe_Greew Gamebooster ı ablamın erkek arkadaşı da kullanıyor özellik olarak fena olmasada malzeme kalitesinin kötü olduğunu söylemekte. Yani gamebooster almak monster spardox rampage gibi monitör almak demek en azından benim için. Zamanında laptop olarak fiyat performans olsun diye monster aldım herhangi bir sorun yaşamadım teknik servis vs yani şansım benim yaverdi bir çok kişiye kıyasla ama daha iyi laptoplar vardı özellik olarak demek istediğim fiyat performans ürünleri bence uzunca bir süre monitör alamayacaklar için kötü bir seçim.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
@Greewe_Greew Gamebooster ı ablamın erkek arkadaşı da kullanıyor özellik olarak fena olmasada malzeme kalitesinin kötü olduğunu söylemekte. Yani gamebooster almak monster spardox rampage gibi monitör almak demek en azından benim için. Zamanında laptop olarak fiyat performans olsun diye monster aldım herhangi bir sorun yaşamadım teknik servis vs yani şansım benim yaverdi bir çok kişiye kıyasla ama daha iyi laptoplar vardı özellik olarak demek istediğim fiyat performans ürünleri bence uzunca bir süre monitör alamayacaklar için kötü bir seçim.
Tam dış yapı kalitesi kalitesiz zaten ona lafım yok ama alıpta monitörü bir yerlere vurmazsın diye düşünüyorum

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Gayet iyi dediğiniz renkler siz daha önce iyi bir monitör kullanmadığınız için öyle. Dış yapısı gibi iç yapısı da kalitesiz, elde kalmasının asıl sebebi bu zaten. Ben asıl bunun kanıtını istiyorum senden ki daha diğerlerini kanıtlıyamıyorsun.

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Tam dış yapı kalitesi kalitesiz zaten ona lafım yok ama alıpta monitörü bir yerlere vurmazsın diye düşünüyorum
Hayır tabi ki ama uzun ömür de sıkıntı olur çünkü ben çalışan birisi değilim bunu geçtim insanız bir yere çarpa biliriz taşırken veya yanlışlıkle değdirir vururuz düşürebiliriz her monitörde olabilecek şeyler bunlar ama kalitesiz de hasar daha kolay ve fazla olur. Bunları geçtim şarj adaptörü çok dandik bunu siz de biliyorsunuzdur

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Gayet iyi dediğiniz renkler siz daha önce iyi bir monitör kullanmadığınız için öyle. Dış yapısı gibi iç yapısı da kalitesiz, elde kalmasının asıl sebebi bu zaten. Ben asıl bunun kanıtını istiyorum senden ki daha diğerlerini kanıtlıyamıyorsun.
Gayet iyi derken önce ne demişim biraz dikkatli okur musun

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
@Lory
Gel biraz sakinleş :D

GalaxySal450

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
Bekliyorum hocam.

Bekliyorum hocam.
Birazdan atacagim ama sunu soylemem sart.

Bana saygın varsa ve beni tanıyorsan bu tarz ürünleri benim de önermediğimi bilirsin. Biz GB ürünleri kullananlar memnun olmasına rağmen neden önermiyoruz? Kullananlar ileride pişman olacağı için. Kaç kişi ile tartıştım ben fason ürün önerip sonra ortada kalan. Sen de bunu bilmene rağmen kullananlar memnun diye öneriyorsan bir hahaha emojisini hak ediyorsun.

Bu mesaj burada kalsin, verileri atacagim arkasina.

@Lory
Gel biraz sakinleş :D
Nasil sakin olsun?

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Birazdan atacagim ama sunu soylemem sart.

Bana saygın varsa ve beni tanıyorsan bu tarz ürünleri benimde önermediğimi bilirsin. Biz GB ürünleri kullananlar memnun olmasına rağmen neden önermiyoruz? Kullananlar ileride pişman olacağı için. Kaç kişi ile tartıştım ben fason ürün önerip sonra ortada kalan. Sen de bunu bilmene rağmen kullananlar memnun diye öneriyorsan bir hahaha emojisini hak ediyorsun.

Bu mesaj burada kalsin, verileri atacagim arkasina.

Nasil sakin olsun?
Haklısın hocam ne diyeyim

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Bu arkadaş ile bütün forumlarda tartışıyoruz. Her defasında kaçıp gidiyor sonra başka bir konuda gelip aynı şeyleri tekrarlıyor bana. Ne yapayım şimdi ben buna?
Yaklaşık 1 dakikadır gülüyorum Ne yapayım şimdi ben buna sözüne :p

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Bu arkadaş ile bütün forumlarda tartışıyoruz. Her defasında kaçıp gidiyor sonra başka bir konuda gelip aynı şeyleri tekrarlıyor bana. Ne yapayım şimdi ben buna?
Ben mi kaçıp gidiyorum :D Neyse ya 165hz alsa zaten iyi monitör, 280 hz alsa da. İkiside memnun edicek zaten

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Ben mi kaçıp gidiyorum :D Neyse ya 165hz alsa zaten iyi monitör, 280 hz alsa da. İkiside memnun edicek zaten
Yani profil mesajında bile kaçmışsın. Bu yeterli sanırım yoksa tek tek konuları bulmaya zahmet edecektim :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri