Gaming Gecesi Msi Monitör

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Fps oyunu aynı zamanda açık dünya oyunları oynamaktayım ve Tasarımcıyım.
Bilgisiyarım rtx 3050 i5-11400h laptopu satar satmaz rtx 3060 12gb lık sistem veya 6650xt 6700xt gibi bir kasaya geçeceğim.
İPS 240HZ veya üstü yada 2K 144 165hz veya üstü bir monitör varsa fikirlere açığım.
Acelem yok şu monitör yakında indirime girer falan derseniz beklerim sadece öneri almak ve o monitörleri kovalamak istiyorum. 240hz içime sinen bir monitör bulamazsam 165 ve üstü monitörler için buraya tekrar gelirim.
@Lory Kanka sakinleşince benim için piyasayı alt üst edebilir misin :D

GalaxySal450

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
@Greewe_Greew panel bilgisi bulunmuyor lakin benzer fason urunleri atacagim.

Cevapsiz kalmayayim.

Bakiniz:

Panel bilgileri yok. Lakin attigim urunler fason cin urunleri, bunlara logo basiliyor. @Lory hakli yani.

Not: Iki link kirik. Dikkate almayin onlari.

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Piyasayı ezbere biliyorum zaten. Seçenekler böyle.
https://www.spardox.com/urun/spardo...s-240hz-ips-fullhd-pivot-pro-oyuncu-monitoru/

Bu monitör hakkında ne düşünüyorsun. PCHOCASI da böyle bir yorum kattı . Yada bana bekle 240 ve üstü herhangi monitör yakında indirime girer bence mi dersin ?

1690747031052.png

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
https://www.spardox.com/urun/spardo...s-240hz-ips-fullhd-pivot-pro-oyuncu-monitoru/

Bu monitör hakkında ne düşünüyorsun. PCHOCASI da böyle bir yorum kattı . Yada bana bekle 240 ve üstü herhangi monitör yakında indirime girer bence mi dersin ?

Ekli dosyayı görüntüle 25173
Kötü buda. GB neyse aynı şey.

Pchocası neden monitör öneriyor anlamıyorum. Monitöre bakıp gördüklerini anlatmak ile inceleme yapılmıyor monitör sektöründe.

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Kötü buda. GB neyse aynı şey.

Pchocası neden monitör öneriyor anlamıyorum. Monitöre bakıp gördüklerini anlatmak ile inceleme yapılmıyor monitör sektöründe.
Sence 6k bütçeye 240 hz monitör bulabilecek miyim? İndirime gireceğini düşünüyor musun? Sana güveniyorum ama dersen ki 6k ya 6.5a düşmez 240 lar spardoxu mecbur alacağım (beğenmezsem zaten iade ederim) yada bekleyeceğim.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Sence 6k bütçeye 240 hz monitör bulabilecek miyim? İndirime gireceğini düşünüyor musun? Sana güveniyorum ama dersen ki 6k ya 6.5a düşmez 240 lar spardoxu mecbur alacağım yada bekleyeceğim
Tam emin değilim aslında. G4 sürekli indirime giren bir model ve son zamanlarda satılmaması bu indirimi tetikler diye düşünüyorum.

Olmadı zam geldi monitörlere GB alırsın en kötü veya attığım iiyama yı değerlendirirsin.

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Tam emin değilim aslında. G4 sürekli indirime giren bir model ve son zamanlarda satılmaması bu indirimi tetikler diye düşünüyorum.

Olmadı zam geldi monitörlere GB alırsın en kötü veya attığım iiyama yı değerlendirirsin.
İiyma gerçekten iyi görünüyor ama dediğim gibi 240 lazım. Sence g4 için ne kadar gibi bir süre daha beklim? Ve gamebooster mı spardox mu en kötü durumda? Spardoxun 27 inçlik panelini bulup inceleyebilir misin? Bana malzeme kalitesi özellik vs bakımından spardox daha iyi gibi geldi. Hem başkaları da görmüş olur yorumu

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
İiyma gerçekten iyi görünüyor ama dediğim gibi 240 lazım. Sence g4 için ne kadar gibi bir süre daha beklim? Ve gamebooster mı spardox mu en kötü durumda? Spardoxun 27 inçlik panelini bulup inceleyebilir misin? Bana malzeme kalitesi özellik vs bakımından spardox daha iyi gibi geldi. Hem başkaları da görmüş olur yorumu
Panellerini bulamayız. Çünkü ben ikisininde markasız bir panel kullandığını düşünüyorum.
Baktığımda ikiside kağıt üstü özellikler ile milleti kandırmaya çalışan monitörler.
Ben gamebooster ın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Sana burada kesin doğru bir şey söyleyemem ama spardox cidden çok dandik duruyor. Üstelik kağıt üstünde gözüken özellikleri kullanıcıyı cezbetmeye yönelik. 1ms gtg pivot 27 inç falan yapmışlar. İnsanlar bunu görünce o değerlerin gerçek olduğunu düşünüyor ve alıyor. pivot vardır tabii ama kalitesiz bir ayağı varken pivot olsa ne olcak.

Benim tercihim gamebooster olurdu ikisi arasından.

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Panellerini bulamayız. Çünkü ben ikisininde markasız bir panel kullandığını düşünüyorum.
Baktığımda ikiside kağıt üstü özellikler ile milleti kandırmaya çalışan monitörler.
Ben gamebooster ın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Sana burada kesin doğru bir şey söyleyemem ama spardox cidden çok dandik duruyor. Üstelik kağıt üstünde gözüken özellikleri kullanıcıyı cezbetmeye yönelik. 1ms gtg pivot 27 inç falan yapmışlar. İnsanlar bunu görünce o değerlerin gerçek olduğunu düşünüyor ve alıyor. pivot vardır tabii ama kalitesiz bir ayağı varken pivot olsa ne olcak.

Benim tercihim gamebooster olurdu ikisi arasından.
Ne diyorsun beklim mi ? İndirim yerine zam gelir mi ? Yoksa spardox yada gamebooster çekeyim mi ?

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
2. El düşündün mü?
Düşünmedim fakat güvenilir olup olmadığını sağlam olup olmadığını dıştan kontrol etsem bile içten anlayamam güvenmiyorum açıkçası sıkıntı iş ve taksitle alacağım peşin değil

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Ne diyorsun beklim mi ? İndirim yerine zam gelir mi ? Yoksa spardox yada gamebooster çekeyim mi ?
Bence bekle derim. O monitörleri bedava verseler kullanmam ben.

Sıralama şöyle.
24g2spu≈25i>2428j>g2412>g24f2.
27inc olanlar.
27g2spu>g2722.
Geri kalanlara bakmaya gerek yok.

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Bence bekle derim. O monitörleri bedava verseler kullanmam ben.

Sıralama şöyle.
24g2spu≈25i>2428j>g2412>g24f2.
27inc olanlar.
27g2spu>g2722.
Geri kalanlara bakmaya gerek yok.
Sence 27 mi 24 mü? Full hd olduğunu düşünürsek

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
İkiside yeterli PPI a sahip. Bu sana kalmış birşey. Ben şahsen 24 tercih ederdim ve ettimde.
İade ettiğim legion monitörde sanki full hd değilmiş gibi hissiyat vardı ekranda yani görüntü çok keskin değildi sebebi hdmı ile bağlamış olmam mıydı bilmiyorum sanki 27ye full hd yetmiyormuş gibi geldi

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
İade ettiğim legion monitörde sanki full hd değilmiş gibi hissiyat vardı ekranda yani görüntü çok keskin değildi sebebi hdmı ile bağlamış olmam mıydı bilmiyorum sanki 27ye full hd yetmiyormuş gibi geldi
Monitörle alakalıdır. Dediğim gibi ikiside yeterli Ppi a sahip.

Orgetmen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Ips bence vazgeçilmemesi gereken bir özellik.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri