Hocam facia derken ?Arkadaşlar gaming gecesinde böyle birşey yaptım. Bundan sonrası için tavsiyeye ihtiyacım var.
Çok ani aldım acaba hata mı ettim hala onu düşünüyorum.Hocam facia derken ?
Bütçeniz ne kadar işlemci ram ve kasa için ayrıca işlemciye bağlı olarak soğutucu da almanız gerekebilir.Siz işlemci ne önerirsiniz? Ve kasa
Bu aldığınız parçalar piyasa fiyatına göre daha ucuz sanırım.Büçenizi belirtirseniz iyi olur.Arkadaşlar gaming gecesinde böyle birşey yaptım. Bundan sonrası için tavsiyeye ihtiyacım var.
Tamam da kalan parçalar için ne düşünüyorsunuz MaxAçıkcası şuan 15 bine yakın harcadım ve monitör de lazım 2k. O yüzden bütçeyi pek zorlayamam artık.
Dediğim gibi şuan monitör hariç max 22Tamam da kalan parçalar için ne düşünüyorsunuz Max
Dostum bence iptal et onları. 22000 TL ye RX 6800 XT li sistem var.Dediğim gibi şuan monitör hariç max 22
Nerde var?Dostum bence iptal et onları. 22000 TL ye RX 6800 XT li sistem var.
Almadan önce akakçede teyit ettim hepsini tek tekZaten aldıkların indirimli fiyatlar değil.
Ben hepsinin fiyatlarını biliyorum zaten dostum aldığın fiyatlar zaten normal fiyatlar. O anakartın daha iyisi dün 2000 TL ye satıldı. RX 6750 XT zaten o fiyatlarda. 11100 liraya şuan bile Asus var. Pylon yerine alınacak daha iyi güç kaynakları var.Almadan önce akakçede teyit ettim hepsini tek tek
Biliyordum hata ettiğimi sence ne yapmalıyım bu kuracağımız sistemde almış olduğum anakart çok iyi senin attığın sistemdeki anakart yeterli gelir mi ilerde sıkıntı çıkmaz değil mi update ederken.Burda
![]()
VICTOR / i5-12400F / RX 6800 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Sistemin fiyatı baya düşmüş 24 ya da 25 idi.Burda
![]()
VICTOR / i5-12400F / RX 6800 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU - YAYINCI BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Benim attığım sistemde anakartı 300 TL ekleyip B660m yapabilirsin o daha iyi olur.Biliyordum hata ettiğimi sence ne yapmalıyım bu kuracağımız sistemde almış olduğum anakart çok iyi senin attığın sistemdeki anakart yeterli gelir mi ilerde sıkıntı çıkmaz değil mi update ederken.