Gaming Gen 14 Gündür Kargoya Vermedi.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Özelleştirme yapıldıysa parça tedariği test edilme süreci

+

Bi sürü kişi sipariş verince sonuç bu oluyor :D

Sürekli hatırlatma yapın firmaya gelir elbet.

utkuAA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
Arkadaşla bugün siteye bakınca paketlendi bilgisini sonunda gördüm. Acaba "Paketlendi" kargoya verildiği anlamına mı geliyor yoksa sadece paketlendi bekliyor mu demek? Bilgisi olan bir arkadaş aydınlatabilir mi ? (Herhangi bir kargo takip no girilmemiş. Sitede sadece paketlendi yazıyor.
yarım saat önce bendede paketlendi olarak değişti

KS

segmetnömer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Arkadaşlar bugün sabah kargoya verildi siparişim. Toplam 13 gün sürdü hazırlayıp kargoya vermeleri. Bayramdan dolayı yoğunluk olduğu söylendi.

KS

segmetnömer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Arkadaşlar bugün sabah kargoya verildi siparişim. Toplam 13 gün sürdü hazırlayıp kargoya vermeleri. Bayramdan dolayı yoğunluk olduğu söylendi.
Arkadaşlar dün öğlen sistem elime ulaştı. Kasanın yan paneli yamulmuştu düzelttim hızlıca. PSU yu sabitlememişler oda kasanın içinde sallanıyordu. Taşıma sırasında psu yerinden çıkıp kasayı yamultmuş. Sistem böylelikle elime toplam 2 hafta içersinde geçmiş oldu. Teşekkürler cevap ve önerileriniz için.

MuratAlasulu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Her ne olursa olsun ticaret yapacaksanız hakkı ile yapmanız gerekir. En önemlisi de müşteri hizmetleri. En azından müşteri aranıp neden geciktiği ile ilgili bilgilendirilmeli. Kaliteli hizmet bunu gerektirir. Yoksa piyasada çok kalamazsınız.

KS

segmetnömer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Her ne olursa olsun ticaret yapacaksanız hakkı ile yapmanız gerekir. En önemlisi de müşteri hizmetleri. En azından müşteri aranıp neden geciktiği ile ilgili bilgilendirilmeli. Kaliteli hizmet bunu gerektirir. Yoksa piyasada çok kalamazsınız.
Çok haklısınız

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Haklısınız peki sizce sistemi özelleştirdim diye mi bu kadar uzun sürdü kargoya vermeleri ?
Bende benzer sorun yaşadım 27 Nisanda mağazadan kendim teslim almak üzere sipariş verdim. 5 iş günü içerisinde teslim alacağımı bildirdiler. Sitede herhangi bir gecikme durumu olduğunda telefonla bildirileceği yazıyor. Arayan soran olmadı kendim aradım ama müşteri hizmetlerine ulaşmak gerçekten zor en az 20 dk falan araman gerekiyor. 5 iş günü dolduktan sora PAZARTESİ GÜNÜ TEKRAR ARADIM ve sabırla bekledim 25. dk da açıldı telefon durumu bildirdim bayram dolayısıyla yoğunluk olduğunu en geç CUMA GÜNÜ sistemiz hazır olacağını söylediler. Sözleşmede 14 gün içinde şartsız koşulsuz iade hakkım olduğunu söyledim ve 14. gün dolmadan ÇARŞAMBA GÜNÜ eğer sistem elimde olmazsa iade talebinde bulunacağımı söyledim. Bunu söyledikten sonra sistemin en geç ÇARŞAMBA GÜNÜ hazır olacağını bildirdiler. SALI GÜNÜ arandım ve sistemin hazır olduğunu bildirdiler. Sistemi almaya gittim ve siparişim 1+1 tb ssd olmasına rağmen 1tb ssd 1tb hdd şeklinde yapmışlar bir yanlışlık olmuş. Şansıma da orda 1tb ssd hiç kalmamıştı. Herneyse bir şekilde halledildi 1tb ssd mi verdiler. Birde bu sorun için sağolsunlar "HER MÜŞTERİYE VERMİYORUZ" diyerek KUPA BARDAK hediye ettiler çok teşekkür ederim bu hediye için kendilerine. :)

R10Ramsey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
103
Arkadaşlar gaming genden 24 nisanda hazır sistem sipariş ettim. 5 iş gününde kargoya verilmesi gereken sistem için bu hafta perşembe günü müşteri hizmetlerini aradık. Bize cuma günü 18.00 a kadar kargoya verileceğini söylediler. Tabii ki de cuma günüde kargoya vermediler. Müşteri hizmetlerini 18.00 dan sonra arayınca da çalışma saatlerin dışında aradığımız için otomatik kapanıyor telefon. Ne yapmam lazım ? 2 haftadır kargoya vermiyorlar sistemi nerelere başvurabilirim ? Bu site ile ilgili tecrübesi olan var mı ? Teşekkürler.
Kardeşime hazır sistem aldım.
Bir minik kardeşimize başka bir hazır sistem aldım.
Kendi sistemimin %80’nini Gaming gen’den aldım.
Max 3 hafta sonu araya girse bile Cuma’dan max Salı günü herşeyi aldım .
Bi sıkıntı yaşamadım.
Aynı ürünün sipariş yoğunluğu sebebi ile ellerinde olmayan bazı parçaları temin ediyor olabilirler.
Beklemenizi öneririm

Yan taburedeki adam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
6 Mayıs'ta sipariş verdim bugün kargoya verildi. Gerçekten çok hızlı oldu teşekkür etmeyi de bilmek lazım.

Hocam belki sizin ödeme vs de yada farklı bir sebepten geç kalmıştır. Site güzel ve güvenilir

utkuAA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
benimde dün geldi ekrankartının pci korumasını takmamışlar ve hatta yollamamışar bide kasadan cıkardıkları vidaları nereye koyuyorlar anakrt kutusunda yok benim de

Tolga Ersoy

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
62
Arkadaşlar gaming genden 24 nisanda hazır sistem sipariş ettim. 5 iş gününde kargoya verilmesi gereken sistem için bu hafta perşembe günü müşteri hizmetlerini aradık. Bize cuma günü 18.00 a kadar kargoya verileceğini söylediler. Tabii ki de cuma günüde kargoya vermediler. Müşteri hizmetlerini 18.00 dan sonra arayınca da çalışma saatlerin dışında aradığımız için otomatik kapanıyor telefon. Ne yapmam lazım ? 2 haftadır kargoya vermiyorlar sistemi nerelere başvurabilirim ? Bu site ile ilgili tecrübesi olan var mı ? Teşekkürler.
Yoğunluk kaynaklı verilmemiştir. İade edebilir veya bekleyebilirsiniz. Şikayet etmeniz süreci değiştirmicektir.

KS

segmetnömer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
benimde dün geldi ekrankartının pci korumasını takmamışlar ve hatta yollamamışar bide kasadan cıkardıkları vidaları nereye koyuyorlar anakrt kutusunda yok benim de
Bende de koruma takılmamıştı ve vidalar, kabloların çoğu psu kutusundan çıktı.

utkuAA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
13
Bende de koruma takılmamıştı ve vidalar, kabloların çoğu psu kutusundan çıktı.
aynen bende baktım psu den bir sürü vida olan bi poşet var orada mı acaba

aynen bende baktım psu den bir sürü vida olan bi poşet var orada mı acaba
bide kablolama baya kotü

aynen bende baktım psu den bir sürü vida olan bi poşet var orada mı acaba kasaya takacagımız vida

bide kablolama baya kotü

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri