yarım saat önce bendede paketlendi olarak değiştiArkadaşla bugün siteye bakınca paketlendi bilgisini sonunda gördüm. Acaba "Paketlendi" kargoya verildiği anlamına mı geliyor yoksa sadece paketlendi bekliyor mu demek? Bilgisi olan bir arkadaş aydınlatabilir mi ? (Herhangi bir kargo takip no girilmemiş. Sitede sadece paketlendi yazıyor.
Arkadaşlar dün öğlen sistem elime ulaştı. Kasanın yan paneli yamulmuştu düzelttim hızlıca. PSU yu sabitlememişler oda kasanın içinde sallanıyordu. Taşıma sırasında psu yerinden çıkıp kasayı yamultmuş. Sistem böylelikle elime toplam 2 hafta içersinde geçmiş oldu. Teşekkürler cevap ve önerileriniz için.Arkadaşlar bugün sabah kargoya verildi siparişim. Toplam 13 gün sürdü hazırlayıp kargoya vermeleri. Bayramdan dolayı yoğunluk olduğu söylendi.
Çok haklısınızHer ne olursa olsun ticaret yapacaksanız hakkı ile yapmanız gerekir. En önemlisi de müşteri hizmetleri. En azından müşteri aranıp neden geciktiği ile ilgili bilgilendirilmeli. Kaliteli hizmet bunu gerektirir. Yoksa piyasada çok kalamazsınız.
Bende benzer sorun yaşadım 27 Nisanda mağazadan kendim teslim almak üzere sipariş verdim. 5 iş günü içerisinde teslim alacağımı bildirdiler. Sitede herhangi bir gecikme durumu olduğunda telefonla bildirileceği yazıyor. Arayan soran olmadı kendim aradım ama müşteri hizmetlerine ulaşmak gerçekten zor en az 20 dk falan araman gerekiyor. 5 iş günü dolduktan sora PAZARTESİ GÜNÜ TEKRAR ARADIM ve sabırla bekledim 25. dk da açıldı telefon durumu bildirdim bayram dolayısıyla yoğunluk olduğunu en geç CUMA GÜNÜ sistemiz hazır olacağını söylediler. Sözleşmede 14 gün içinde şartsız koşulsuz iade hakkım olduğunu söyledim ve 14. gün dolmadan ÇARŞAMBA GÜNÜ eğer sistem elimde olmazsa iade talebinde bulunacağımı söyledim. Bunu söyledikten sonra sistemin en geç ÇARŞAMBA GÜNÜ hazır olacağını bildirdiler. SALI GÜNÜ arandım ve sistemin hazır olduğunu bildirdiler. Sistemi almaya gittim ve siparişim 1+1 tb ssd olmasına rağmen 1tb ssd 1tb hdd şeklinde yapmışlar bir yanlışlık olmuş. Şansıma da orda 1tb ssd hiç kalmamıştı. Herneyse bir şekilde halledildi 1tb ssd mi verdiler. Birde bu sorun için sağolsunlar "HER MÜŞTERİYE VERMİYORUZ" diyerek KUPA BARDAK hediye ettiler çok teşekkür ederim bu hediye için kendilerine.Haklısınız peki sizce sistemi özelleştirdim diye mi bu kadar uzun sürdü kargoya vermeleri ?
Kardeşime hazır sistem aldım.Arkadaşlar gaming genden 24 nisanda hazır sistem sipariş ettim. 5 iş gününde kargoya verilmesi gereken sistem için bu hafta perşembe günü müşteri hizmetlerini aradık. Bize cuma günü 18.00 a kadar kargoya verileceğini söylediler. Tabii ki de cuma günüde kargoya vermediler. Müşteri hizmetlerini 18.00 dan sonra arayınca da çalışma saatlerin dışında aradığımız için otomatik kapanıyor telefon. Ne yapmam lazım ? 2 haftadır kargoya vermiyorlar sistemi nerelere başvurabilirim ? Bu site ile ilgili tecrübesi olan var mı ? Teşekkürler.
bu bilgiye nerden ulaşmıştınızBana sorarsanız kaliteli bir sistemi gaming genden daha ucuza bulunmaz ki vatan şu sıralar 2.el satmak ile suclaniyor
Forumda konuları var şahsen de yasadimbu bilgiye nerden ulaşmıştınız![]()
Yoğunluk kaynaklı verilmemiştir. İade edebilir veya bekleyebilirsiniz. Şikayet etmeniz süreci değiştirmicektir.Arkadaşlar gaming genden 24 nisanda hazır sistem sipariş ettim. 5 iş gününde kargoya verilmesi gereken sistem için bu hafta perşembe günü müşteri hizmetlerini aradık. Bize cuma günü 18.00 a kadar kargoya verileceğini söylediler. Tabii ki de cuma günüde kargoya vermediler. Müşteri hizmetlerini 18.00 dan sonra arayınca da çalışma saatlerin dışında aradığımız için otomatik kapanıyor telefon. Ne yapmam lazım ? 2 haftadır kargoya vermiyorlar sistemi nerelere başvurabilirim ? Bu site ile ilgili tecrübesi olan var mı ? Teşekkürler.
Bende de koruma takılmamıştı ve vidalar, kabloların çoğu psu kutusundan çıktı.benimde dün geldi ekrankartının pci korumasını takmamışlar ve hatta yollamamışar bide kasadan cıkardıkları vidaları nereye koyuyorlar anakrt kutusunda yok benim de
aynen bende baktım psu den bir sürü vida olan bi poşet var orada mı acabaBende de koruma takılmamıştı ve vidalar, kabloların çoğu psu kutusundan çıktı.
bide kablolama baya kotüaynen bende baktım psu den bir sürü vida olan bi poşet var orada mı acaba
aynen bende baktım psu den bir sürü vida olan bi poşet var orada mı acaba kasaya takacagımız vida
bide kablolama baya kotü