Hocam duruma göre değişebiliyor. Bazen 2 gün bazen 10 gün sürdüğü oluyor.Arkdaşlar merhaba. Gaming Gen'den hazır sistem siparişi verdim. Siteden sipariş veren başka varmı size ne kadar sürede geldi. Tahmini ne zaman elimde olur ?
Hayırlı olsun hocam.Ben cuma saat 13.40 gibi sipariş verdim bekliyorum bakalım
Hayırlı uğurlu olsun hangi sistemi sipariş verdiniz?Arkdaşlar merhaba. Gaming Gen'den hazır sistem siparişi verdim. Siteden sipariş veren başka varmı size ne kadar sürede geldi. Tahmini ne zaman elimde olur ?
Hangi sistem?Arkdaşlar merhaba. Gaming Gen'den hazır sistem siparişi verdim. Siteden sipariş veren başka varmı size ne kadar sürede geldi. Tahmini ne zaman elimde olur ?
hocam ben monitör aldım 2 gün sürmüştüArkdaşlar merhaba. Gaming Gen'den hazır sistem siparişi verdim. Siteden sipariş veren başka varmı size ne kadar sürede geldi. Tahmini ne zaman elimde olur ?
TeşekkürlerHayırlı olsun hocam.
Eastergamers sistemiymişHangi sistem?
Hayırlı olsun.2 ekimde verdiğim hazır sistem siparişi 10 ekimde elime ulaştı. Kablolama vesaire gayet iyiydi.
Hangi sistem2 ekimde verdiğim hazır sistem siparişi 10 ekimde elime ulaştı. Kablolama vesaire gayet iyiydi.
hangisi oldugu cok farketmiyor bende 6 gundur bekliyorum hala gelmedi kargolari yavasHangi sistem
bendede oyle onu demeye calistimKargo değil hala hazırlanıyor görünüyor
dk-4 intel. Rx6600 i3 12100f olan sistem. O bölümde hazırlanıyor veyahut paketlendi dahi yazsa kargo şirketinin insiyatifindesiniz biraz. Benim sistemimi 4.iş gününde kargo şirketine vermişlerdi ancak irsaliyenin kesilip kargo takip numarasının verilmesi 6. iş gününü buldu. Ertesi gün ise sistem elime ulaştı.Hangi sistem