Yardım Gaming Gen Para Hesaptan Gitmedi

dgn.berat07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
1677262870996.png

az önce gaming gen tr den kasa sipariş ettim yalnız kart bilgilerini girmeme rağmen hesaptan para çekmedi siparişler kısmında ise de beklemede olarak gözüküyor nedeni nedir acaba benim kanaatimce mesai saatleri dışında olduğu için bilgisi olan varsa ya da daha önce bu durumu yaşamış birisi varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Natsu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Siparişlerim kısmından ödeme diyip ödeme yapmanız gerekiyor, bir nedenden dolayı ödemeniz reddedilmiş. Ödeme onaylanınca hazırlanıyor durumuna düşüyor.

KS

dgn.berat07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Siparişlerim kısmından ödeme diyip ödeme yapmanız gerekiyor, bir nedenden dolayı ödemeniz reddedilmiş. Ödeme onaylanınca hazırlanıyor durumuna düşüyor.
ama ödeme reddiyle alakalı hiçbir mesaj gelmedi aynı kasadan 2 tane almayalım yanlışlıkla :D

1677264813995.png

şuanda böyle oldu yeniden beklemede diyor az önce iptal edilmişti karttan hala çekmedi ne yapmam gerekiyor

Son düzenleme:

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,957
KS

dgn.berat07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Bankanızla görüşün limitiniz yetmiyor olabilir. Beklemede ise ödemenizde sıkıntı vardır.
limit konusunda sıkıntı yok ödeme konusunda da karttan çekmedi hala beklemede diyor sipariş vereli 1 saat olucak

Onaylamalari lazım yarına karar verilir eğer 2 tane alırsan ararsın söylersin iptal ederler dert etme
iptal edip tekrardan deneyeceğim bi olursa

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,957
limit konusunda sıkıntı yok ödeme konusunda da karttan çekmedi hala beklemede diyor sipariş vereli 1 saat olucak

iptal edip tekrardan deneyeceğim bi olursa
Sürekli böyle yapmanız iyi olmaz bekleyin yarına kadar karşı taraftan da onay gelecek mi

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
257
Yani hocam, internet şubeden kontrol etmeniz lazım bu tür şeyleri. Çekmediyse provizyonda bekler, orda da yoksa zaten işlem olmamış demektir.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Ekli dosyayı görüntüle 15719

az önce gaming gen tr den kasa sipariş ettim yalnız kart bilgilerini girmeme rağmen hesaptan para çekmedi siparişler kısmında ise de beklemede olarak gözüküyor nedeni nedir acaba benim kanaatimce mesai saatleri dışında olduğu için bilgisi olan varsa ya da daha önce bu durumu yaşamış birisi varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
yarına kadar bekleyin hala oluyorsa desteğe ve bankaya yazarsınız , bu olaylar cok oldu bana. Yüksek ihtimalle parayı kontrol etiklerinde red yapacaklar yada sizinle iletisime geciceklerdir ama galiba siparisi red edip sizlere tekrardan almalısınız gibi birseyler yazarlar

KS

dgn.berat07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Sürekli böyle yapmanız iyi olmaz bekleyin yarına kadar karşı taraftan da onay gelecek mi
hiç bir işlem yapmadım yarını bekliyorum yarın sabah ilk işim müşteri temsilcilerini aramak olucak

Yani hocam, internet şubeden kontrol etmeniz lazım bu tür şeyleri. Çekmediyse provizyonda bekler, orda da yoksa zaten işlem olmamış demektir.
orda da yok baktım da sorun ne çözemedim yarin sabah belli olur hepsi

bankanız ile görüşmelisiniz
banka ile görüşüp limitini artırmıştık zaten

Çekmediyse blokeye düşmüş olabilir belki
bilmiyorum vallahi hocam beklemede diyor başka bir şey demiyor

yarına kadar bekleyin hala oluyorsa desteğe ve bankaya yazarsınız , bu olaylar cok oldu bana. Yüksek ihtimalle parayı kontrol etiklerinde red yapacaklar yada sizinle iletisime geciceklerdir ama galiba siparisi red edip sizlere tekrardan almalısınız gibi birseyler yazarlar
tamamdır hocam yarın olsun bir halledicem büyük ihtimalle kartla alakalı bir şey oldu ama anlamadım limiti de arttırmıştım

Havaleyle almışsındır belki
yok hocam kredi kartı ile ödedim

hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için baya gerilmiştim iyi geldi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri