Gaming.gen.tr güvenilir mi?

Grknakgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar sormak istediğim bir soru var, gaming gen tr den alışveriş yapan var mı güvenilir bir site mi?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Firma güvenilir bir şirkettir. PC Hocası olarak pek çok sistem ve ekipman gibi konularda işbirliğimiz oldu ve olmaya devam edecektir.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Hocam adamlar herkesle çalıştı güven durumu artık kalmadı yani piyasada ilk kez mi duydunuz isimlerini?

KS

Grknakgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam adamlar herkesle çalıştı güven durumu artık kalmadı yani piyasada ilk kez mi duydunuz isimlerini
İlk Kez duymadım ancak ne olur ne Olmaz fikir toplamak istedim o siteden ilk kez almayı düşünüyorum diğer siteleri kullandım ancak fikir toplamak istedim bu site hakkında sadece

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,028
Güvenilirdir. Firma ile sorun yaşayanlar olabilir ama şikayetvar'a kimse olumlu yorum yapmaz, site adı üstünde, şikayet var. :) 100000 kişi memnun kalır 10 kişi memnun kalmaz, o memnun kalanlar sorun yaşamadığı için doğal olarak yazmazlar oraya.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
İlk Kez duymadım ancak ne olur ne Olmaz fikir toplamak istedim o siteden ilk kez almayı düşünüyorum diğer siteleri kullandım ancak fikir toplamak istedim bu site hakkında sadece

Güvenilir hocam hiç sorun olacağını sanmıyorum. Ümraniye'de mağazaları da var. İstanbul'daysanız oraya da gidebilirsiniz.

A Shadow Falls

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
27
Yani genel olarak güvenilir diyebiliriz fakat her firmada hem güvenilir hem de güvenilmez olabiliyor. Alırken yorumlara ve firmanın geri dönüşlerine dikkat etmek lazım. Ben X bir firmadan ürün almıştım aradan 1 2 saat geçti ürünü iptal ettiler fiyatını yükseltip geri satışa sunmuşlardı. Tabi sonra şikayetler diretmelerim sonucu aldığım fiyattan verdiler.

raxelas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba GamingGen'den ilk defa alışveriş yapacağım. Dost Kayaoğlu DK3 almayı planlıyorum. Güvenilirmidir??

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri