- İşlemci
- .
- Ekran Kartı
- .
Bugün gaming gen tr nin mağazasına pc hocası nın topladığı gg7 hazır sistemini almak için gittim ve mağazada internette de olduğu gibi sistemden sıvı soğutucuyu çıkartıp aynı fiyattan satmaya çalışıyorlardı ben de onlara pc hocasının topladığı hazır sistemde birseye dokunamayacaklarını çünkü tanıtımı çekilen bi videoda o şekilde gösterilmediğini söyleyerekten hakkımı savunmaya çalıştım ama "yılbaşı öncesi sistem olduğu için böyle şeyler olabilir" gibi bir bahaneyle ikna etmeye çalıştılar
Birileri yardımcı olabilirse gerçekten çok sevinirim yıllarca para biriktirdikten sonra alacağım pc nin hevesimi kursağımda bırakmasını istemem
www.gaming.gen.tr
Birileri yardımcı olabilirse gerçekten çok sevinirim yıllarca para biriktirdikten sonra alacağım pc nin hevesimi kursağımda bırakmasını istemem

ULTIMA-7800XT / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-7800XT oyuncu bilgisayarı ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.