- Konu Sahibi
evetYük testine soktun mu occt
max 85'e çıkıyorYük testine soktun mu occt
Yük testine soktun mu occt
evetYük testine soktun mu occt
max 85'e çıkıyorYük testine soktun mu occt
Yük testine soktun mu occt
Soğutucun var mi
yok kule tipi kullanıyorum ama sıcaklıktan olacağını sanmıyorumSoğutucun var mi
size ne yaparlar? iade ederler miSoğutucun var mi
Yok hocam ya normal stokta kullanıyorum sanmıyorum.Sıcaklıktan olma ihtimali var mı çünkü benim işlemci max 72 falan oluyor
Iade yapıldı eğer aynı sorunla karsilasirsam iade yapılmayacağını belirttiSıcaklıktan olma ihtimali var mı çünkü benim işlemci max 72 falan oluyor
itopyadan mi toplayayım sizce?Iade yapıldı eğer aynı sorunla karsilasirsam iade yapılmayacağını belirtti
ürün satmaktır derken? amaçları hediye mi dağıtmak olsun?Bu tarz siteler mahalle bilgisayarcısı gibidir.
Açıkçası firma ismi vermek istemiyorum yok pitorya yok maming gen gibi siteler amacı ürün satmaktır.
Sattıktan sonra allaha emanet diyip giderler
Hepsiburada ve amazondan tek tek parçaları toplayın en azından muhattabınız olur
Tebilon da aynıBu tarz siteler mahalle bilgisayarcısı gibidir.
Açıkçası firma ismi vermek istemiyorum yok pitorya yok maming gen gibi siteler amacı ürün satmaktır.
Sattıktan sonra allaha emanet diyip giderler
Hepsiburada ve amazondan tek tek parçaları toplayın en azından muhattabınız olur
Hocam çok pahalıya geliyor bilmiyorum ama ne yaparımmItopyadan asla alınmaz tek tek topla
O zaman risk alıp tebilon Gencer vs sen alıcaksınHocam çok pahalıya geliyor bilmiyorum ama ne yaparımm
Hocam şöyle yaparım ekran kartı alırım 4060 ti 16 gb ve ryzen 5 5600 alırım diğer parçaları yavaş yavaş zaten anakart ramler 10 bin lira olacak değil ya mantıklı mıO zaman risk alıp tebilon Gencer vs sen alıcaksın
Ya da tek ekran kartını alırımHocam şöyle yaparım ekran kartı alırım 4060 ti 16 gb ve ryzen 5 5600 alırım diğer parçaları yavaş yavaş zaten anakart ramler 10 bin lira olacak değil ya mantıklı mı
Bak ne yap biliyormusun 2.el ekran kartı hariç tüm sistem satanlar var yani anakart psu kasa ram ssd işlemci içinde 10k ya falan daha uyguna gelirHocam şöyle yaparım ekran kartı alırım 4060 ti 16 gb ve ryzen 5 5600 alırım diğer parçaları yavaş yavaş zaten anakart ramler 10 bin lira olacak değil ya mantıklı mı
Ya da tek ekran kartını alırım
Sorunlu parçanın olup olmadığını nasil anlayabilirim o zaman ce 4060 16 gb ti alayım değil miBak ne yap biliyormusun 2.el ekran kartı hariç tüm sistem satanlar var yani anakart psu kasa ram ssd işlemci içinde 10k ya falan daha uyguna gelir
Denetir sana elinde vardır onun ekran kartıSorunlu parçanın olup olmadığını nasil anlayabilirim o zaman ce 4060 16 gb ti alayım değil mi