- Tepki
- 9
3000-4000 civarlarında IPS var mı bu arada?Monitör de IPS panel almanı öneririm
3000-4000 civarlarında IPS var mı bu arada?Monitör de IPS panel almanı öneririm
3000-4000 civarlarında IPS var mı bu arada?
Var3000-4000 civarlarında IPS var mı bu arada?
Var ucuz olanı aldım yutup la falan uğraşmadığım için3000-4000 civarlarında IPS var mı bu arada?
Olsun zamanı gelince 2. monitörü IPS alırsın. Hayırlı olsun tekrardan.Var ucuz olanı aldım yutup la falan uğraşmadığım için
Sağolun bu arada forumda isim değişe biliyormuOlsun zamanı gelince 2. monitörü IPS alırsın. Hayırlı olsun tekrardan.
Evet kişisel detaylar bölümüne gel ordan değiştirebilirsin.Sağolun bu arada forumda isim değişe biliyormu
17 mart a kadar beklicez artık isim değiştirmek içinEvet kişisel detaylar bölümüne gel ordan değiştirebilirsin.
hepinize merhaba arkadaşlar ben de 5600x 6700xt olan modele baktım arkadaş alıcaktı şikayet varda baya mavi ekran sıkıntılı parça coilwhine gibi şeyler gördüm durum nedir alıpta kullanan sıkıntı yaşayan var mı?17 mart a kadar beklicez artık isim değiştirmek için
alınır 1.5k indirim mevcut ve parcaların hepsi kalitelidir youtube üreticileri genellikle full kaliteli parcallar kullanamıyor onun sebebide malesef satıcılarGaminggen tr de 12100f 3060 12999tl 3079 tl yede yanında asus 165hz monitör alıcam alınırmı yoksa youtube daki içerik ürüticilerinden indirimli fp bekleyimmi