Siz böyle bir rezillikle karşılaşsanız bu adamlara birdaha güvenebilirmisiniz şimdi bana diyor değişimde olur iadede olur böyle rezillik çıkarttıktan sonra değişim ne istiyecem yurtdışından dolarla alırım daha fazla verir işim garanti olurbende alışveriş yaptım sorun çıkmadı halada yapıyorum
Dostum sen konuyu ya anlayamadın yada firmanın gizli bir çalışanı felansın bu durumlar olabilir bende diyorum önemli plan firmanın ürüne arka çıkması ben forumlarda konuları açtıktan sonra saticının fikirleri değişiyorsa o satıcı profesyonellikten anlamayan kurumsallıktan uzak bir firmadır sizler istediğiniz gibi bu firmadan alışveriş yapabilirsiniz ama ben vatan mediamarkt amazon üçlüsünden şaşmayacağım al birini vur ötekine.Bu konuya bakıpta gaming gen den alışveriş yapmayı istemeyen kişi varsa hiçbir yerden alışveriş yapmmasınI sadece mağazadan almasını tevsiye ederim.
yok knk oldu bendede ama mouseda oldu adamlar tık diye değişim yaptılarSiz böyle bir rezillikle karşılaşsanız bu adamlara birdaha güvenebilirmisiniz şimdi bana diyor değişimde olur iadede olur böyle rezillik çıkarttıktan sonra değişim ne istiyecem yurtdışından dolarla alırım daha fazla verir işim garanti olur
Dostum sen konuyu ya anlayamadın yada firmanın gizli bir çalışanı felansın bu durumlar olabilir bende diyorum önemli plan firmanın ürüne arka çıkması ben forumlarda konuları açtıktan sonra saticının fikirleri değişiyorsa o satıcı profesyonellikten anlamayan kurumsallıktan uzak bir firmadır sizler istediğiniz gibi bu firmadan alışveriş yapabilirsiniz ama ben vatan mediamarkt amazon üçlüsünden şaşmayacağım al birini vur ötekine.
Hocam ben zaten kendilerine mail olarak ilettim iade istiyorum diye ben bu firmaya artık nasıl güvenebilirim adam belki farklı bir kutuya aynı ürünü tekrar paketleyecek güven bırakmadılaryakışmamış gaming gen tr alışveriş yapacaklar 2 kere düşünür artık 1 ürün için güven sarsmaya gerek yok insanlar para verip ürün alıyor
Servet beyin yorumuna ne diyeceksiniz? En son güncelleme mesajımı okuduysanız iade/değişim yapıcaz diyorlar servissiz ama ne kadar doğru birisi servise diğeri direkt talebinize istinaden hareket edilecek diyor daha koordine bir şekilde çalışamayan bir firmadan alışveriş yapabileceğimi sanmıyorum bana ürünü çöp gibi gönderdikleri gibi bende onlara aynen bu şekilde gönderdimyok knk oldu bendede ama mouseda oldu adamlar tık diye değişim yaptılar
Ayrıca yaptıklari terbiyesizlik 1 değil ben tüm forumlarda firmaların yaptığı terbiyesizliklerini okudum ama bunlar kadar vurdum duymaz müşteriyi önemsemeyen bir firma hayatımda görmedim siz kendiniz isterseniz gaming genden alışveriş yapın bu konuda burda yıllarca duracak dün bana maddi manevi yaşattıkları zararın haddi hesapı yokyok knk oldu bendede ama mouseda oldu adamlar tık diye değişim yaptılar
Benim yorumum bu konuya değil bu konuya bakıp daha da burdan almam diyen kişilere. Gaming gen den almam deyip gidip itopyadan, sinerji den alıyorlar. Bu tür şikayetler her site için var sen bu yazıyı şans eseri buldun ama başkasını da bulabilirsin. Ben her site için böyle yüzlerce şikayet gördüm. İnternet ten alışveriş yapıyorsan böyle şeyleri göze alman gerek bu her zaman olabilir olmayabilirde. Dediğim gibi ya senin gibi yapmaları lazım Teknosa gibi yerlerden alışveriş yapmaları lazım yada hiç almamaları lazım. Amazon dediğin yerde bile böyle sıkıntılar çıkabiliyor biliyor musun? Daha geçen aldığım mouse pad in renkleri uyuşmadığı için iade istedim beni çok uğraştırdılar. Tabii Amazon her zaman en güvenilirdir ama onda bile olabiliyor böyle.Siz böyle bir rezillikle karşılaşsanız bu adamlara birdaha güvenebilirmisiniz şimdi bana diyor değişimde olur iadede olur böyle rezillik çıkarttıktan sonra değişim ne istiyecem yurtdışından dolarla alırım daha fazla verir işim garanti olur
Dostum sen konuyu ya anlayamadın yada firmanın gizli bir çalışanı felansın bu durumlar olabilir bende diyorum önemli plan firmanın ürüne arka çıkması ben forumlarda konuları açtıktan sonra saticının fikirleri değişiyorsa o satıcı profesyonellikten anlamayan kurumsallıktan uzak bir firmadır sizler istediğiniz gibi bu firmadan alışveriş yapabilirsiniz ama ben vatan mediamarkt amazon üçlüsünden şaşmayacağım al birini vur ötekine.
yani evet biraz rezil etmişler ama sonradan arayıp iade olabilir demişlerHocam ben zaten kendilerine mail olarak ilettim iade istiyorum diye ben bu firmaya artık nasıl güvenebilirim adam belki farklı bir kutuya aynı ürünü tekrar paketleyecek güven bırakmadılar
Servet beyin yorumuna ne diyeceksiniz? En son güncelleme mesajımı okuduysanız iade/değişim yapıcaz diyorlar servissiz ama ne kadar doğru birisi servise diğeri direkt talebinize istinaden hareket edilecek diyor daha koordine bir şekilde çalışamayan bir firmadan alışveriş yapabileceğimi sanmıyorum bana ürünü çöp gibi gönderdikleri gibi bende onlara aynen bu şekilde gönderdim
Ayrıca yaptıklari terbiyesizlik 1 değil ben tüm forumlarda firmaların yaptığı terbiyesizliklerini okudum ama bunlar kadar vurdum duymaz müşteriyi önemsemeyen bir firma hayatımda görmedim siz kendiniz isterseniz gaming genden alışveriş yapın bu konuda burda yıllarca duracak dün bana maddi manevi yaşattıkları zararın haddi hesapı yok
Sana diyorumki ürünün böyle gelmesi problem değil sen aynı şeyi tekrar yazıyorsun önemli olan satıcının ürünün arkasında durması gaming gen tr nerde hani böyle ürünü satıp sonrasında ortadan kaybolan bir firmaya ben güvenmem birdaha bu konuyu okuyan adamdanda güvenmesini bekleyemezin milletin işi gücü var kimse bunlarla uğraşamaz başka birisine boyle ürün gelse belki başkasını mağdur edebilirlerdi insanlar uğraşmıyor uğraşmadıkları içinde firma diyorki zaten müşterilere ne göndersek eyvallah çekiyorlar diyip konuyu kapatıyorlar senin bu yazdıkların bu firmanın sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor ve bu konuyu okuyan 5 kişiden 4ü kesinlikle bu firmaya karşı bir güven problemi yaşamaya başlamıştır haklıda böyle bir terbiyesizlik ne vatanda ne mediamarkta neden amazonda yaşadım yaşasam bile adamlar hemen iade/değisim direkt yapıyorlar ama hata bende tekrardan söylüyorum sırf asusun yetkili satıcısı diye ve en ucuz onlar satıyor diye onlardan aldığım için bil hassa hatalıda benim kimse benim hatama düşmesin diye bu konuyu açtım konuyu okuyanlarada sesleniyorum benim başıma gelen bu durum sizinde birgün başınıza gelebilir param geldiği anda hesapımı bile sildirteceğim o kadar nefret ettim bir firmadan siz düşününBenim yorumum bu konuya değil bu konuya bakıp daha da burdan almam diyen kişilere. Gaming gen den almam deyip gidip itopyadan, sinerji den alıyorlar. Bu tür şikayetler her site için var sen bu yazıyı şans eseri buldun ama başkasını da bulabilirsin. Ben her site için böyle yüzlerce şikayet gördüm. İnternet ten alışveriş yapıyorsan böyle şeyleri göze alman gerek bu her zaman olabilir olmayabilirde. Dediğim gibi ya senin gibi yapmaları lazım Teknosa gibi yerlerden alışveriş yapmaları lazım yada hiç almamaları lazım. Amazon dediğin yerde bile böyle sıkıntılar çıkabiliyor biliyor musun? Daha geçen aldığım mouse pad in renkleri uyuşmadığı için iade istedim beni çok uğraştırdılar. Tabii Amazon her zaman en güvenilirdir ama onda bile olabiliyor böyle.
Hocam birazmı tamamen rezillik skandal forumlarda konu açmasam belki beni süründüreceklerdi gerçi onların tek dediği bir lafa bile inanmıyorum bugün daha ürün gitmeden okey dediler ama ürün gittikten sonra bir anda servisede gönderip yokuşa bile sürebilirler özür dileyeceklerine pişkin pişkin rezilliklerine rezillik katmayada devam ededebilirler ben bu firmadan beklerim şuanlık en son aldığım bilgi bu hocam çarşamba günü netleşir durum tahminimce.ya
yani evet biraz rezil etmişler ama sonradan arayıp iade olabilir demişler
Onlar aramadı hocam ben aradım yine hüseyin bey okey diyor satarken iade/değişim kabul ederiz diyen servet bey aldıktan sonra o diyor servise gidebilir diye birde utanmadan her firma kendine yakışanı yapar bizlerde böyle durum olmaz 0 olmayan iade ürün söz konusu olmaz diyorlar gözümün içine baka baka hiç utanmadan yalan söylüyorlarya
yani evet biraz rezil etmişler ama sonradan arayıp iade olabilir demişler
Asıl sen benim dediğimi anlamıyorsun. Bu sorun sadece gaming gen de mi çıkıyor? Veya her zaman böyle bir sorun mu oluyor? Tabii ki olmuyor bu tür sorunlar her sitede, her türde ve her zaman olabilir. Biraz araştırırsak aynı sorunu itopyada veya başka bir sitede de görebiliriz.Sana diyorumki ürünün böyle gelmesi problem değil sen aynı şeyi tekrar yazıyorsun önemli olan satıcının ürünün arkasında durması gaming gen tr nerde hani böyle ürünü satıp sonrasında ortadan kaybolan bir firmaya ben güvenmem birdaha bu konuyu okuyan adamdanda güvenmesini bekleyemezin milletin işi gücü var kimse bunlarla uğraşamaz başka birisine boyle ürün gelse belki başkasını mağdur edebilirlerdi insanlar uğraşmıyor uğraşmadıkları içinde firma diyorki zaten müşterilere ne göndersek eyvallah çekiyorlar diyip konuyu kapatıyorlar senin bu yazdıkların bu firmanın sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor ve bu konuyu okuyan 5 kişiden 4ü kesinlikle bu firmaya karşı bir güven problemi yaşamaya başlamıştır haklıda böyle bir terbiyesizlik ne vatanda ne mediamarkta neden amazonda yaşadım yaşasam bile adamlar hemen iade/değisim direkt yapıyorlar ama hata bende tekrardan söylüyorum sırf asusun yetkili satıcısı diye ve en ucuz onlar satıyor diye onlardan aldığım için bil hassa hatalıda benim kimse benim hatama düşmesin diye bu konuyu açtım konuyu okuyanlarada sesleniyorum benim başıma gelen bu durum sizinde birgün başınıza gelebilir param geldiği anda hesapımı bile sildirteceğim o kadar nefret ettim bir firmadan siz düşünün
Konuyu okumadığınız için anlamıyorsuniz zaten ben sizin dediklerinizi okuyorum ama siz benim dedklerimi okumadığınız için anlamıyorsunuz.Asıl sen benim dediğimi anlamıyorsun. Bu sorun sadece gaming gen de mi çıkıyor? Veya her zaman böyle bir sorun mu oluyor? Tabii ki olmuyor bu tür sorunlar her sitede, her türde ve her zaman olabilir. Biraz araştırırsak aynı sorunu itopyada veya başka bir sitede de görebiliriz.
Ben konuyu okumadım bile. Gaming gen den aldığınızda böyle bir sorun ile karşılaşmayacağınızı söylemiyorum. Yazdıklarımı düzgün okursanız anlarsınız zaten.
İyi forumlar.
Haberiniz olsun bu yorum sayesinde insanlar gaming gene güven felan sağlamaycak bu konuyu 200 kisi görüntüledi yaklaşık bunların bazıları belki bu konuyu görüp vazgeçtiler iyikide vazgeçiyorlar bu firmanın koordinesinden tut hepsinden problemli bulaşılmaz bu firmaya ben bulaştım pişmanım zaten birdahada alışveriş yapmam yapmayada niyetim yok.Asıl sen benim dediğimi anlamıyorsun. Bu sorun sadece gaming gen de mi çıkıyor? Veya her zaman böyle bir sorun mu oluyor? Tabii ki olmuyor bu tür sorunlar her sitede, her türde ve her zaman olabilir. Biraz araştırırsak aynı sorunu itopyada veya başka bir sitede de görebiliriz.
Ben konuyu okumadım bile. Gaming gen den aldığınızda böyle bir sorun ile karşılaşmayacağınızı söylemiyorum. Yazdıklarımı düzgün okursanız anlarsınız zaten.
İyi forumlar.
Konuyu okumaya gerek yok. Gaming gen ile ilgili bir şikayet işte. Beni ne zannettiğini de anlamadım gaming gen çalışanı falan zannediyorsun heralde. Öyle biri olsam forumdaki tüm monitör konularına cevap veren birisi olarak niye çoğu monitörü itopyadan önereyim ki? Neden insanları saf yerine koyup gaming gen de satılan Dell monitörlerde ki 1ms gtg yazısını gösterip onları aldırmayım ki? Baştan şunu anla, ben forumda monitör önerisi yapan sıradan biriyim ve buradaki konuda fikrimi belirtiyorum.Konuyu okumadığınız için anlamıyorsuniz zaten ben sizin dediklerinizi okuyorum ama siz benim dedklerimi okumadığınız için anlamıyorsunuz.
Haberiniz olsun bu yorum sayesinde insanlar gaming gene güven felan sağlamaycak bu konuyu 200 kisi görüntüledi yaklaşık bunların bazıları belki bu konuyu görüp vazgeçtiler iyikide vazgeçiyorlar bu firmanın koordinesinden tut hepsinden problemli bulaşılmaz bu firmaya ben bulaştım pişmanım zaten birdahada alışveriş yapmam yapmayada niyetim yok.
Konuyu okumaya tennezzül etmiyorsan bilip bilmeden boş yorumda yapmayacaksın kardeşim kendi başına böyle bir durum gelse kıyameti koparırsın insanların başınamı gelince bunu söylüyorsum gaming.gen firmasi bile kendini bu kadar savunmuyor adamlar en sonunda pes etti iade alacaz diyorlar sen hala savunuyorsun sen gaming gende ertesi gün is için form doldur harbi diyorumKonuyu okumaya gerek yok. Gaming gen ile ilgili bir şikayet işte. Beni ne zannettiğini de anlamadım gaming gen çalışanı falan zannediyorsun heralde. Öyle biri olsam forumdaki tüm monitör konularına cevap veren birisi olarak niye çoğu monitörü itopyadan önereyim ki? Neden insanları saf yerine koyup gaming gen de satılan Dell monitörlerde ki 1ms gtg yazısını gösterip onları aldırmayım ki? Baştan şunu anla, ben forumda monitör önerisi yapan sıradan biriyim ve buradaki konuda fikrimi belirtiyorum.
Sen bu sorunu yaşadın şimdi. Peki yukarıdaki arkadaş ve benim tanıdığım onlarca kişi neden müşteri servisinden memnun kaldı? Farklı mağazalardan mı alışveriş yaptınız ikiside aynı gaming gen değil mi? Böyle şikayet konularını neden ben her gün farklı farklı forumlarda farklı farklı siteler için görüyorum? Bunların cevabını düşünme yeteneği olan herkes verebilir ve anlayabilir. Bunları anladıysanız demek istediğimi de anlamışsınızdır.
Sen istediğin kadar kötüleyebilirsin ve oradan alışveriş yapmayabilirsin ama ben birisi bir konuda memnun kalmadı diye bahsettiğin 200 kişinin birden SADECE gaming gen den nefret etmesine göz yumamam.
Dostum sana son kez anlatıyorum dahada anlatmayacağım eğer hala anlamıyorsan bariz gaming genle bir aile yakınlığı var çünkü hiçbir insan bir firmayı bu kadar savunmaz ürünün rezilliği ortada sana diyorumki her firmada yaşanabilir satıcı ürünün arkasında durmak şartıyla sen istersen git gaming gen tr den yüklü alışveriş yap ama bende bu insanların bu forum üyelerinin hatta tüm başka forumlarının üyelerinin bile bu firmanın yaptığı rezilliğe başkasının tanık olmasını istememKonuyu okumaya gerek yok. Gaming gen ile ilgili bir şikayet işte. Beni ne zannettiğini de anlamadım gaming gen çalışanı falan zannediyorsun heralde. Öyle biri olsam forumdaki tüm monitör konularına cevap veren birisi olarak niye çoğu monitörü itopyadan önereyim ki? Neden insanları saf yerine koyup gaming gen de satılan Dell monitörlerde ki 1ms gtg yazısını gösterip onları aldırmayım ki? Baştan şunu anla, ben forumda monitör önerisi yapan sıradan biriyim ve buradaki konuda fikrimi belirtiyorum.
Sen bu sorunu yaşadın şimdi. Peki yukarıdaki arkadaş ve benim tanıdığım onlarca kişi neden müşteri servisinden memnun kaldı? Farklı mağazalardan mı alışveriş yaptınız ikiside aynı gaming gen değil mi? Böyle şikayet konularını neden ben her gün farklı farklı forumlarda farklı farklı siteler için görüyorum? Bunların cevabını düşünme yeteneği olan herkes verebilir ve anlayabilir. Bunları anladıysanız demek istediğimi de anlamışsınızdır.
Sen istediğin kadar kötüleyebilirsin ve oradan alışveriş yapmayabilirsin ama ben birisi bir konuda memnun kalmadı diye bahsettiğin 200 kişinin birden SADECE gaming gen den nefret etmesine göz yumamam.
Kendi başına geldiğindede gaminggenden kimsenin nefret etmesini istemiyorum hala alışveriş yapabilirsiniz benim iademi kabul etmiyorlar ama problem yok diye konu açarsınız.Konuyu okumaya gerek yok. Gaming gen ile ilgili bir şikayet işte. Beni ne zannettiğini de anlamadım gaming gen çalışanı falan zannediyorsun heralde. Öyle biri olsam forumdaki tüm monitör konularına cevap veren birisi olarak niye çoğu monitörü itopyadan önereyim ki? Neden insanları saf yerine koyup gaming gen de satılan Dell monitörlerde ki 1ms gtg yazısını gösterip onları aldırmayım ki? Baştan şunu anla, ben forumda monitör önerisi yapan sıradan biriyim ve buradaki konuda fikrimi belirtiyorum.
Ayrıca ne monitör uzmanı olman nede hangi firmadan alışveriş yaptığın zerre ilgimi çekmiyoe konuyu okumadan yorum yapıyorsun üstüne pişkin pişkin firmayı savunuyorsun çok firmaya bayılıyorsan ben paramı firmadan aldıktan sonra kendin 0 diye 12 bin liraa sıvı soğutmanı iyi günlerde kullanırsınKonuyu okumaya gerek yok. Gaming gen ile ilgili bir şikayet işte. Beni ne zannettiğini de anlamadım gaming gen çalışanı falan zannediyorsun heralde. Öyle biri olsam forumdaki tüm monitör konularına cevap veren birisi olarak niye çoğu monitörü itopyadan önereyim ki? Neden insanları saf yerine koyup gaming gen de satılan Dell monitörlerde ki 1ms gtg yazısını gösterip onları aldırmayım ki? Baştan şunu anla, ben forumda monitör önerisi yapan sıradan biriyim ve buradaki konuda fikrimi belirtiyorum.
Aslında haklı her firmada böyle sorular var mesela gencerden herkes şikayetçi ama hala satin alıyorlarKonuyu okumaya tennezzül etmiyorsan bilip bilmeden boş yorumda yapmayacaksın kardeşim kendi başına böyle bir durum gelse kıyameti koparırsın insanların başınamı gelince bunu söylüyorsum gaming.gen firmasi bile kendini bu kadar savunmuyor adamlar en sonunda pes etti iade alacaz diyorlar sen hala savunuyorsun sen gaming gende ertesi gün is için form doldur harbi diyorum
Dostum sana son kez anlatıyorum dahada anlatmayacağım eğer hala anlamıyorsan bariz gaming genle bir aile yakınlığı var çünkü hiçbir insan bir firmayı bu kadar savunmaz ürünün rezilliği ortada sana diyorumki her firmada yaşanabilir satıcı ürünün arkasında durmak şartıyla sen istersen git gaming gen tr den yüklü alışveriş yap ama bende bu insanların bu forum üyelerinin hatta tüm başka forumlarının üyelerinin bile bu firmanın yaptığı rezilliğe başkasının tanık olmasını istemem
Konuyu okuyan arkadaşlarada şunu yazayım bu elemanı dinlerseniz böyle bir ürün geldiğinde forumlarda iade almıyorlar diye paranızla rezil olursunuz kimse 20 30 50 bin lira para verip kullanılmış deforme ürün kullanmak istemez diye düşünüyorum bu üstteki arkadaşın muhtemel demiyorum kesinlikle firma ile bir tanıdık veya kendisinin bağı var
Kendi başına geldiğindede gaminggenden kimsenin nefret etmesini istemiyorum hala alışveriş yapabilirsiniz benim iademi kabul etmiyorlar ama problem yok diye konu açarsınız.
Ayrıca ne monitör uzmanı olman nede hangi firmadan alışveriş yaptığın zerre ilgimi çekmiyoe konuyu okumadan yorum yapıyorsun üstüne pişkin pişkin firmayı savunuyorsun çok firmaya bayılıyorsan ben paramı firmadan aldıktan sonra kendin 0 diye 12 bin liraa sıvı soğutmanı iyi günlerde kullanırsın
Oda onların hataları hocam ben bilgilendirme ve bu rezilliklerini insanların ulu orta görmelerinden utanırlar ve iade alırlar diye açmıştım tüm forumlarda açtığım konuların ortalama görüntülenmesi 2 bine ulaştı 4 5 kişi açtığım konular için yüklü miktarda alışverişten vazgeçti bende isterdim ürün tertemiz gelsin 0 dedikleri gibi forumlarda gaming gen tr kalitesi diye övgü dolu cümleler kullanmak isterdim ama firmanın tutumu sergiledikleri tavırlar kendilerinden soğuttu ki üsteki ben firmanın adamı değilim diyen arkadaş şunu anlamıyor bu durumlar evet her yerde yaşanabilir önemli olan firmanın satış sonrasi desteği ha bu saatten sonra kendileri kaybetti paramı alıcam nasıl olda ama bu video ve bu konu hergün duracak bende bayılmıyorum hergün firmaların rezilliklerini paylaşmaya kendi eden kendi bulur ahlaksızlığın sonucu budur ürününde iadesini aldımmı artık değil gaming gen g harfini bile görmek istemeyeceğim ümraniye ilçelerine bile gitmeyeceğim sırf mağazaları oldukları için o kadar soğuttular beni siz düşünün.Aslında haklı her firmada böyle sorular var mesela gencerden herkes şikayetçi ama hala satin alıyorlar.
En güvenilir yer şuan gaming gen öyle düşünmekte fayda var yaniOda onların hataları hocam ben bilgilendirme ve bu rezilliklerini insanların ulu orta görmelerinden utanırlar ve iade alırlar diye açmıştım tüm forumlarda açtığım konuların ortalama görüntülenmesi 2 bine ulaştı 4 5 kişi açtığım konular için yüklü miktarda alışverişten vazgeçti bende isterdim ürün tertemiz gelsin 0 dedikleri gibi forumlarda gaming gen tr kalitesi diye övgü dolu cümleler kullanmak isterdim ama firmanın tutumu sergiledikleri tavırlar kendilerinden soğuttu ki üsteki ben firmanın adamı değilim diyen arkadaş şunu anlamıyor bu durumlar evet her yerde yaşanabilir önemli olan firmanın satış sonrasi desteği ha bu saatten sonra kendileri kaybetti paramı alıcam nasıl olda ama bu video ve bu konu hergün duracak bende bayılmıyorum hergün firmaların rezilliklerini paylaşmaya kendi eden kendi bulur ahlaksızlığın sonucu budur ürününde iadesini aldımmı artık değil gaming gen g harfini bile görmek istemeyeceğim ümraniye ilçelerine bile gitmeyeceğim sırf mağazaları oldukları için o kadar soğuttular beni siz düşünün.
hocam bu ürün gelmeden önce bende oyle düşünüyordum fakat videodaki ürüne bakılırsa en güvenilir yerler listesine ilk 10a hatta 100e bile giremezler amazondan alırım daha iyi amazondan alıcam bundan sonra tüm alışverişlerimi zaten stokları olsa amazondan almazmıyımEn güvenilir yer şuan gaming gen öyle düşünmekte fayda var yani
Amazon katmadım tr de gaming genden daha iyisi yokhocam bu ürün gelmeden önce bende oyle düşünüyordum fakat videodaki ürüne bakılırsa en güvenilir yerler listesine ilk 10a hatta 100e bile giremezler amazondan alırım daha iyi amazondan alıcam bundan sonra tüm alışverişlerimi zaten stokları olsa amazondan almazmıyım
hala gaming genimi savunuyorsunuz hocam videodaki rezillikten sonra tutumlarını okumadınızmı? Ne diyeyim size kullanılmış ürün gelirse güzel güzel kullanırsınız ozaman bu firma güvenli felan değil.Amazon katmadım tr de gaming genden daha iyisi yok
Özür bile dilemediler sozde kalitenin güvenin adresi konuyu kaç kişi görüntülüyor bilmiyorum ama umarım bir kaç kişide olsa bu firmanın problemlerini gösterdikten sonra vazgeçmişlerdirAmazon katmadım tr de gaming genden daha iyisi yok
Kanka nerdeyse resmi kurum olan vatan bile 2.el urun satıyor 0 diyehala gaming genimi savunuyorsunuz hocam videodaki rezillikten sonra tutumlarını okumadınızmı? Ne diyeyim size kullanılmış ürün gelirse güzel güzel kullanırsınız ozaman bu firma güvenli felan değil.
Özür bile dilemediler sozde kalitenin güvenin adresi konuyu kaç kişi görüntülüyor bilmiyorum ama umarım bir kaç kişide olsa bu firmanın problemlerini gösterdikten sonra vazgeçmişlerdir
olay satmalarımı yoksa sattıktan sonra destek olmalarımı kankam.Kanka nerdeyse resmi kurum olan vatan bile 2.el urun satıyor 0 diye