Gaming Gen Tr Rezilliği!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BedirhaanAYHAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Gaming.gen.tr firmasından geçen hafta perşembe günü Asus işlemci soğutucusu sipariş ettim. Ürünün cumartesi günü dağıtıma çıktığının haberini aldık Ürün geldikten sonra hevesle kutuyu açalım derken; ürünün içindeki poşetlerdeki vidalar eksik, ürünün ambalajları yok, kutusu açılmış deforme olmuş ve en önemliside sıvı soğutmanın işlemciye yapıştırılacağı yerde termal macun izleri mevcuttu Ayıplı bir ürünü tarafımıza sattılar. Kendilerini ilk iş günü Cebrail Beyi aradım ve: "14 gün içerisinde iade/değişim yapıyordunuz, ben değişim istiyorum" dedim. Durumu güzelce anlattım kendilerine. O da güzel bir dille: "Evet yaparız" demişti. Servisi araya sokmadan ben de mutlu mutlu yeni ürünüm hemen gelecek diye sevinmişken, bugün 1 Ekim günü bu yaptıkları rezillikten sonra "Hesabıma bari bir kupon tanımlayın zamanıma kayıp olacak" diye aramışken telefona Servet Bey çıktı konu hakkında görüşmeye başladık. Servet Beye ben baştan sona tekrar durumu anlattım ve ürünün kullanılmış şekilde tarafıma ulaştığını ilettim. Hesabıma bir kupon tanımlamalarını istedim. Değişim yapmaları yasal süreçti ama kupon satıcının inisiyatifine bağlıydı. Ben rica ettim tabii ki direkt "hesabıma kupon verin" demedim fakat bir anda Servet Bey: "Kupon tanımlanmayacak ve ürününüz servise gidecek" dedi. Dedim "Ne demek servise gidecek? Ürün servise giderse servis üründe ayıp yok diyecek ve iade almayacaklar."Dolaylı yoldan iade almayacaklarını" belirtiyorlar. ürünün bazı yerlerinde hasarlar da mevcut. "Kargocu yapmış olabilir" diyeceksiniz ama ürünün paketlemesi bile bir insan eliyle tekrar paketlendiği bariz gözüken bir durum var ortada. Kendileri bu şekilde tarafımıza sattıkları ürünün ayıbını kabul etmiyor ve hala ürünün sıfır olduğunu pişkin pişkin savunuyorlar. Ürün şu an elimde kutusu hazır yarın taraflarına kargolayacağım fakat bu yaptıklarının yanına kar kalmaması adına tüm forumlarda, her yerde şikayetimi oluşturuyorum. Ekstra olarak ürün kendilerine ulaştıktan sonra servise göndermeye kalkarlarsa THH'ne (Tüketici Hakem Heyeti) gideceğimi bildirdim. Şu anlık forumlarda, her yerde rezil edeceğim bu insanları ki insanlar da görsün bunlar nasıl insanlar. "gaming gen TR rezil bir firma" diyorlardı haklılarmış. Şu an paramı hem vermiyorlar hem de yeni ürün göndermeyeceklerini belirtiyorlar. Aşağıda yaptıkları rezilliğin kaydı da mevcuttur. Aşağıda link olarak paylaştığım videoda sattıkları ürünün hali mevcuttur

Kötü bir durum. Bu olayı hakem heyetinde görev yapan bir dostuma ilettim. Geri adım atmamanı süreç zorlaşırsa eğer, fazla tartışmaya girmemeni söyledi. Elinde video ve fatura mevcut. Güçlük çıkartırsalar eğer, hiç zaman kaybetmeden 'THH' ye başvurmanı önerdi. Tekrar geçmiş olsun dostum.

KS

Cybertron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Kötü bir durum. Bu olayı hakem heyetinde görev yapan bir dostuma ilettim. Geri adım atmamanı süreç zorlaşırsa eğer, fazla tartışmaya girmemeni söyledi. Elinde video ve fatura mevcut. Güçlük çıkartırsalar eğer, hiç zaman kaybetmeden 'THH' ye başvurmanı önerdi. Tekrar geçmiş olsun dostum.
Hocam tüm forumlarda açtığım rezillikler sanırım kendilerine battı dün servis diyorlardı şuan ürün geldiğinde direkt iade alınacak diyorlar fakat bir dedikleri diğerini tutmuyor asılsız suçlama olmasın ama yalan söylemeye hiç utanmıyorlar artık hiçbir dediklerne güvenmiyorum tatlı dille konuşalım halledelim derken bana utanmadan eskiden sipariş verdiğim ürünü iade aldık biz iade alıyoruz diye bana sesini yükseltiyorlar yasa gereği iade aldın onu bunuda yasa gereği alacaksın dedim satarken bizde öyle olmaz böyle olmaz türlü türlü övgü dolu cümleler. Kullanarak insanları manipüle ediyorlar şuan ürün kargoda ürün gittiğinde reddederlerse dolandırıcılık suçu ve bu süreçtrn maddi manevi zarara gireceğim için faziyile tazminat davası açaçağım ben çok dişli bir tüketiciyim haklı olduğum davanın peşini bırakmam.

Vatan satmadım diye şikayet etmişti :D destekte oluşmuş zaten size
Gaminggenmi destek olmuş bumu destek olduklari hali 🤣

BedirhaanAYHAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hocam tüm forumlarda açtığım rezillikler sanırım kendilerine battı dün servis diyorlardı şuan ürün geldiğinde direkt iade alınacak diyorlar fakat bir dedikleri diğerini tutmuyor asılsız suçlama olmasın ama yalan söylemeye hiç utanmıyorlar artık hiçbir dediklerne güvenmiyorum tatlı dille konuşalım halledelim derken bana utanmadan eskiden sipariş verdiğim ürünü iade aldık biz iade alıyoruz diye bana sesini yükseltiyorlar yasa gereği iade aldın onu bunuda yasa gereği alacaksın dedim satarken bizde öyle olmaz böyle olmaz türlü türlü övgü dolu cümleler. Kullanarak insanları manipüle ediyorlar şuan ürün kargoda ürün gittiğinde reddederlerse dolandırıcılık suçu ve bu süreçtrn maddi manevi zarara gireceğim için faziyile tazminat davası açaçağım ben çok dişli bir tüketiciyim haklı olduğum davanın peşini bırakmam.

Gaminggenmi destek olmuş bumu destek olduklari hali 🤣
En doğrusu hocam. Konunun takibinde olacağım.

KS

Cybertron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Hocam zaten pchocası forumun gündemine oturdu bu konu bu forumdaki herkesde teknolojik ürünleri seven insanlar konuyu çözmezlerse paraya yatacam derken 10 20 hatta 100 binlerce liralardan olacaklar alacağım sistemide yayıncılık için alıyorum e-spor vesaire gelecekte ünlü olacağımdan eminim bu yüzden diziyorum ve günün birinde yayıncı olursam bu ve bunun gibi firmalarla asla işbirliği yapmayacağım kendi topuklarına sıktılar haberleri yok her iade almadıkları süre icerisinde 100 lerce kişi bu konuyu görmeye devam ediyor bana sıkıntı yok kendileri bilir thh başvurusuda sağlayacağım zaten red ederlerse uğraşsın durdunlar thh ile.

Bir gelişme olursa zaten burdan duyuracağım

Bu konuda o videoda herzaman orda kalacak sözde saygın müşteri memnuniyetine önem veren firma en sakin insanı bile çileden çıkartır bunlar ses yükseltmeyince suistimal ediyorlar tatlı dille asla konuşmuyorum artık her konuşmamda iade olacak bitti diyorum daha fazla muhattap olursam sinir krizi geçireceğim o yüzden ürünlerini kargoya verdim daha aramayacağım bile bunlar yüzünden evde psikolojim bozuldu

Son düzenleme:

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Konuyu okumaya tennezzül etmiyorsan bilip bilmeden boş yorumda yapmayacaksın kardeşim kendi başına böyle bir durum gelse kıyameti koparırsın insanların başınamı gelince bunu söylüyorsum gaming.gen firmasi bile kendini bu kadar savunmuyor adamlar en sonunda pes etti iade alacaz diyorlar sen hala savunuyorsun sen gaming gende ertesi gün is için form doldur harbi diyorum

Dostum sana son kez anlatıyorum dahada anlatmayacağım eğer hala anlamıyorsan bariz gaming genle bir aile yakınlığı var çünkü hiçbir insan bir firmayı bu kadar savunmaz ürünün rezilliği ortada sana diyorumki her firmada yaşanabilir satıcı ürünün arkasında durmak şartıyla sen istersen git gaming gen tr den yüklü alışveriş yap ama bende bu insanların bu forum üyelerinin hatta tüm başka forumlarının üyelerinin bile bu firmanın yaptığı rezilliğe başkasının tanık olmasını istemem

Konuyu okuyan arkadaşlarada şunu yazayım bu elemanı dinlerseniz böyle bir ürün geldiğinde forumlarda iade almıyorlar diye paranızla rezil olursunuz kimse 20 30 50 bin lira para verip kullanılmış deforme ürün kullanmak istemez diye düşünüyorum bu üstteki arkadaşın muhtemel demiyorum kesinlikle firma ile bir tanıdık veya kendisinin bağı var

Kendi başına geldiğindede gaminggenden kimsenin nefret etmesini istemiyorum hala alışveriş yapabilirsiniz benim iademi kabul etmiyorlar ama problem yok diye konu açarsınız.

Ayrıca ne monitör uzmanı olman nede hangi firmadan alışveriş yaptığın zerre ilgimi çekmiyoe konuyu okumadan yorum yapıyorsun üstüne pişkin pişkin firmayı savunuyorsun çok firmaya bayılıyorsan ben paramı firmadan aldıktan sonra kendin 0 diye 12 bin liraa sıvı soğutmanı iyi günlerde kullanırsın
Aynı şeyleri dön dolaş yazıyorsun. Konuyu da okudum. Ben diyeceğimi dedim anlayan anladı anlamayan senin gibi " gaming gen iade almıyor kesinlikle almayın " dedi. Daha da bir şey yazmaya değmezsin.

KS

Cybertron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Aynı şeyleri dön dolaş yazıyorsun. Konuyu da okudum. Ben diyeceğimi dedim anlayan anladı anlamayan senin gibi " gaming gen iade almıyor kesinlikle almayın " dedi. Daha da bir şey yazmaya değmezsin.
Bas git terbiyesiz herif gaming genden sen git alışverişlerini doya doya yap

Evet herkes anladı senin gaming gen firma ile bağını çik git konudan ulan senin yerinde olsam utancımdan konuya bile giremezdim allaha havale ediyorum seni inşallah gaming genden aldığın bir ürün defolu kullanılmış çıkarda forumda konusunu açsarsın iade almıyorlar diye gezdiğini görürüm senin sanırsın avukatı derhal terket konuyu

Mümkünse gaming gen bana böyle bir ürün sattı bir problem yok siz alabilirsiniz diye konu başlığı açın ama akşam akşam ne güldürdünüz ya 🤣

Son düzenleme:

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108
Gaming.gen.tr firmasından geçen hafta perşembe günü Asus işlemci soğutucusu sipariş ettim. Ürünün cumartesi günü dağıtıma çıktığının haberini aldık Ürün geldikten sonra hevesle kutuyu açalım derken; ürünün içindeki poşetlerdeki vidalar eksik, ürünün ambalajları yok, kutusu açılmış deforme olmuş ve en önemliside sıvı soğutmanın işlemciye yapıştırılacağı yerde termal macun izleri mevcuttu Ayıplı bir ürünü tarafımıza sattılar. Kendilerini ilk iş günü Cebrail Beyi aradım ve: "14 gün içerisinde iade/değişim yapıyordunuz, ben değişim istiyorum" dedim. Durumu güzelce anlattım kendilerine. O da güzel bir dille: "Evet yaparız" demişti. Servisi araya sokmadan ben de mutlu mutlu yeni ürünüm hemen gelecek diye sevinmişken, bugün 1 Ekim günü bu yaptıkları rezillikten sonra "Hesabıma bari bir kupon tanımlayın zamanıma kayıp olacak" diye aramışken telefona Servet Bey çıktı konu hakkında görüşmeye başladık. Servet Beye ben baştan sona tekrar durumu anlattım ve ürünün kullanılmış şekilde tarafıma ulaştığını ilettim. Hesabıma bir kupon tanımlamalarını istedim. Değişim yapmaları yasal süreçti ama kupon satıcının inisiyatifine bağlıydı. Ben rica ettim tabii ki direkt "hesabıma kupon verin" demedim fakat bir anda Servet Bey: "Kupon tanımlanmayacak ve ürününüz servise gidecek" dedi. Dedim "Ne demek servise gidecek? Ürün servise giderse servis üründe ayıp yok diyecek ve iade almayacaklar."Dolaylı yoldan iade almayacaklarını" belirtiyorlar. ürünün bazı yerlerinde hasarlar da mevcut. "Kargocu yapmış olabilir" diyeceksiniz ama ürünün paketlemesi bile bir insan eliyle tekrar paketlendiği bariz gözüken bir durum var ortada. Kendileri bu şekilde tarafımıza sattıkları ürünün ayıbını kabul etmiyor ve hala ürünün sıfır olduğunu pişkin pişkin savunuyorlar. Ürün şu an elimde kutusu hazır yarın taraflarına kargolayacağım fakat bu yaptıklarının yanına kar kalmaması adına tüm forumlarda, her yerde şikayetimi oluşturuyorum. Ekstra olarak ürün kendilerine ulaştıktan sonra servise göndermeye kalkarlarsa THH'ne (Tüketici Hakem Heyeti) gideceğimi bildirdim. Şu anlık forumlarda, her yerde rezil edeceğim bu insanları ki insanlar da görsün bunlar nasıl insanlar. "gaming gen TR rezil bir firma" diyorlardı haklılarmış. Şu an paramı hem vermiyorlar hem de yeni ürün göndermeyeceklerini belirtiyorlar. Aşağıda yaptıkları rezilliğin kaydı da mevcuttur. Aşağıda link olarak paylaştığım videoda sattıkları ürünün hali mevcuttur

Hemen Hakem heyetine başvur. Paşa paşa yapacaklar işlemini en kötü para iadeni alacaksın. Fatura tutarındaki.

Burada bu kadar klavye tuşuna basacağına millete derdini anlatacağına hakem heyetine Online Portaldan başvur sonucunu bekle. Ürünün her geçen gün değeri yükseliyor para iadesi alsan bile fatura tutarı kadar alacaksın. Ki hakem heyeti olumlu sonuçlanırsa para iadesi alacaksın. Kimse sana yeni fiyattan yeni ürün göndermez sonuçlandıktan sonra.

KS

Cybertron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Hemen Hakem heyetine başvur. Paşa paşa yapacaklar işlemini en kötü para iadeni alacaksın. Fatura tutarındaki.

Burada bu kadar klavye tuşuna basacağına millete derdini anlatacağına hakem heyetine Online Portaldan başvur sonucunu bekle. Ürünün her geçen gün değeri yükseliyor para iadesi alsan bile fatura tutarı kadar alacaksın. Ki hakem heyeti olumlu sonuçlanırsa para iadesi alacaksın. Kimse sana yeni fiyattan yeni ürün göndermez sonuçlandıktan sonra.
Başvurmadığımı nereden biliyorsunuz millet dediğiniz kişiler gaming geni satin alima yöneltiyor herkes böyle bir rezillikmk yasasin

nserkanates

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Sabırlı moderatörlermişsiniz vallaha. Ben olsam çoktan konuyu kapatmıştım arkadaşı da başlamıştım. Üslubu ve tutarsızlığı yüzünden. En önemlisi burası teknoloji forumu şikayet forumu değil. Ha burada da şikayet edebilirsin ama ben sorun yaşamadım almaya devam edeceğim diyen kişiye de saldırmazsın. Her firmada böyle şeyler oluyor bana da oldu başka bir firmada ahmet olmaz iade alamayız dedi mehmet tamam gönderin benim adımla kargolayın halledeceğim dedi halletti. Şikayet forumlarında istediğin gibi yaz. Öfkeni alamadıysan mahkemeye ver. Tamam anlıyorum benim de başıma geldiğin de ben de sinirlendim ama seninki farklı bir boyut.

İsmail

Administrator
Admin
Tepki
141
Konuyu Gaming.Gen.TR tarafına aktardım kendilerinin sizinle mail yoluyla da iletişime geçtiklerini ve ürünün kapalı kutu gönderildiğini söylediler. Ayrıca ürünü kendilerine ulaştırdığınızda size ödemenizi hızlıca iade yapacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri