Gaming gen tr saçmalığı

yasar68

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Geçen hafta sipariş ettiğim pc daha yola çıkacak her yazdığımda yarın şu gün şu gün diye diye gecistirdiker en son bugün paketlenmiş kargoya verilecek dediler yazdım de kargoya vermiyormusunuz diye verdik saat 18:30 da takip kodu gelecek dediler daha gelecek nasıl iş anlamış değilim şimdiye kadar iyi tepki verdim özür dilediler ama hâlâ kargo yok zaten saat 6 dan sonra ne telefon açıyorlar nede yazıyorlar inşallah gönderecekler pc yi

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Geçen hafta sipariş ettiğim pc daha yola çıkacak her yazdığımda yarın şu gün şu gün diye diye gecistirdiker en son bugün paketlenmiş kargoya verilecek dediler yazdım de kargoya vermiyormusunuz diye verdik saat 18:30 da takip kodu gelecek dediler daha gelecek nasıl iş anlamış değilim şimdiye kadar iyi tepki verdim özür dilediler ama hâlâ kargo yok zaten saat 6 dan sonra ne telefon açıyorlar nede yazıyorlar inşallah gönderecekler pc yi
Tamam işte bu vakitten sonra geliyor artık biraz rahat olun muhakkak kargo işlenip onlara bilgisi gelince sizinle paylaşacaklardır . Size gönderilmesi için o kadar beklemişsiniz takip kodu gelir elbet normalde çoğu yer için belli bir mesai süresi oluyor kargolarda 18.30 dan sonra olmuyor sisteme düşünce size mesaj gelecektir.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Merhaba, yoğunluk sebebi ile geciktiğini söylüyorlar.

Ben de sipariş verdiğimde geciktirdiler, kargoya verileceği söylendiği gün sistemde hala paketlendi olarak görünüyordu.

O gün kargoya verilmiş ama ne sitede bir kod vardı ne de bana kargo şirketinden bir sms gelmedi.

Ertesi gün dağıtıma çıktığına dair mesaj gelmiş ben de o şekilde haberdar oldum.

Kargo takip kodunu kontrol ettiğimde ise, kargoya verilir dedikleri gün saat 17.47'de vermişlerdi.

Belki sizin de böyle olmuştur, sabah belli olur :)

Trileçe Bey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
54
Merhaba, yoğunluk sebebi ile geciktiğini söylüyorlar.

Ben de sipariş verdiğimde geciktirdiler, kargoya verileceği söylendiği gün sistemde hala paketlendi olarak görünüyordu.

O gün kargoya verilmiş ama ne sitede bir kod vardı ne de bana kargo şirketinden bir sms gelmedi.

Ertesi gün dağıtıma çıktığına dair mesaj gelmiş ben de o şekilde haberdar oldum.

Kargo takip kodunu kontrol ettiğimde ise, kargoya verilir dedikleri gün saat 17.47'de vermişlerdi.

Belki sizin de böyle olmuştur, sabah belli olur :)
Şu firmalarin bu olaya el atmasi taraftarindayim okadar bütçe veriyorsun insan kargoda mi hazirlandi mi merak ediyor.İnsanlarin tedirgin olmalari gâyet normal

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
Selamlar,
Şuan çalışmakta olduğum firma ile iş yaptığımız kargo firmasının sürecinden örnek vermek istiyorum. Belki yapılan bu kargo süreçlerinde ki işleyişi biraz daha anlaşılır hale gelebilir.

1 günlük kargo sürecimiz aşağıdaki gibi;
• Sabah saat 10:00'da kargo aracı gelir ve bize teslimat yapar.
• Öğleden sonra saat 16:00'da kargo aracı gelir, hem bize teslimat yapar hem de bizim göndereceğimiz ürünleri alır.
• Ürünleri aldıktan sonra şubelerine gider il / ilçe şeklinde ayrımını yapar.

Bu adıma kadar bizim bildiklerimiz bundan ibaret. Detayı ve sonrasını bilemiyorum. Vermiş olduğumuz ürünlere ait kargo takip numaraları bir ertesi gün mesai saatinde sisteme giriliyor ve bize bilgi veriyorlar.

Amacım burada ürünü almış olduğunuz ve kargo firmasını övmek yada haklı duruma çıkartmak değil. Bilmelisiniz ki o mağazadan sadece siz değil başkaları da ürün almakta. Kargo firması da sadece sizin ürün almış olduğunuz mağaza ile çalışmadığı için süreçlerinde yavaşlama, yoğunluk vs durumların olması çok normal.

BaksanaBi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Normal. Gaming gen kargosu ve müşteri hizmetlerine ulaşımı sıkıntı. Çoğu zaman geç geliyor kargolar. Ama müşteri temsilcileri kibar davranıyor özür filan diliyorlar ki sizden de özür dilemişler. Aynı senaryoyu arkadaşımda yaşamıştı bir haftayı geçmişti ulaşması. Yakında gelir bilgisayarınız. Hayırlı olsun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri