- Tepki
- 4
selamlar 25k-27k arası sadece kasa için bütçem var sağlam bi gaming pc öneriniz var mı öneriler için teşekkürler
Teşekkür ederim.Admin'in önerdiği sistem bu.
![]()
BELA-3080 / INTEL i5-12400F/ ASUS GeForce TUF RTX 3080 GAMING OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BELA-3080 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek en üst seviye oyun ve render deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Ama ben bunu öneriyorum. Aradaki farka kasa değer.
![]()
RRaenee-3080 / INTEL i5-12400F/ ASUS GeForce TUF RTX 3080 GAMING OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
RRaenee-3080 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek en üst seviye oyun ve render deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
GT301 2000 TL civarında satılan bir kasa ama o 1000 TL kalitesinde bir kasa. Üst kısma sıvı soğutma uydurmak ölüm o kasada. Zaten resmi olarak desteği bile yok.Teşekkür ederim.
Önerdiğim sistemdeki kasayı ben çok seviyorum ve havalandırmasını da çok beğendim açıkçası.
Sizin önerdiğiniz sistemdeki kasa hakkında pek bir fikrim yok açıkçası.
GT301 2000 TL civarında satılan bir kasa ama o 1000 TL kalitesinde bir kasa. Üst kısma sıvı soğutma uydurmak ölüm o kasada. Zaten resmi olarak desteği bile yok.
500 TL fark verip GT501 alınırsa direk seviye atlıyor.
Yayın için Nvidia İntel tercih edilebilir yayınlar için daha stabil.valla ikinizde bu işten anlıyorsunuz öneriler için teşekkür ederim bu iki kasayıda değerlendiricem tek isteğim sıkıntısız bana oyun oynatsın bir de yayın açıcam onda da payı olsun kasanın
aynı şekilde bu kasa tavsiye ediyorum bende diğer siteler saçma şekilde bu fiyata 3060ti sistem satıyorGaming gen tr bela 3080 tavsiyem.
Siteye giremiyorum şu an link ekleyemedim bu sebeple.