Piyasadaki tek düzgün klavye o ajazz ve benzeri markalar değil. Anlatamazsın çünkü sandığın kadar bu işi bilmiyorsunahahaçok tartışmayayim ben anlatamayacağım nasıl olsa
Piyasadaki tek düzgün klavye o ajazz ve benzeri markalar değil. Anlatamazsın çünkü sandığın kadar bu işi bilmiyorsunahahaçok tartışmayayim ben anlatamayacağım nasıl olsa
Anlatamam öyle mi? Attığın klavyenin kasasının, keycapsinin kalitesini biliyor musun? Bu işi o kadar iyi bilmiyorum öyle mi? Ben nerde ajazz önerdim ayrıca onu da gösterirsen. Bu kadar kötü bir moderatör olamaz herhalde.Piyasadaki tek düzgün klavye o ajazz falan değil. Anlatamazsın çünkü sandığın kadar bu işi bilmiyorsun
Bütçe kaç?Merhabalar,
Sistem topladım ve düzgün klavyem yok. Fps ve normal oyunlar oynuyorum açıkçası, klavye hakkında çok bilgim yok.
Oyun odaklı uzun süre sorunsuz kullanabileceğim bir klavye önerebilir misiniz?
Boyut olarak tam boy yada tkl tercih edebilirim.
Sessiz switchler daha hoşuma gidiyor.
Bütçe olarak klavyeye en fazla 4bin civarı ayırabilirim, mouse kulaklıkta almam gerek.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Sayın admin bu arkadaşa ben kefilim bu arkadaşla ben discorddan arada sırada konuşuyorum tabi yanlışı varsa ben düzeltebilirim eğer benimde bu işleri bilmediğimi iddaa edecekseniz alın size kanıtı:Mesela neresi kötü cherry Mx red switch ve bilek destekli gayet iyi
eğer bütçeniz 2k ve altıysa fiyat performans klavye önerisi yapabilirimİyi akşamlar
Hocam söylediğiniz ürünler yurtdışından temin ediliyor anladığım kadarıyla hangi siteden alınmalı amazondan mı?
TÜRKÇE klavye yok mu alınabilir mesela başka önerileriniz olursa ne olur?
https://www.amazon.com.tr/AJAZZ-AK820PRO-Kablosuz-Bluetooth-Aydınlatma-Siyah/dp/B0CQPZHL22/ref=sr_1_1?crid=17M6YB1POGJGN&dib=eyJ2IjoiMSJ9.UZqHUuCN8iao72nUFF4QnCw-6TN18qDBgHc7XImqUBEQu54kqBGa265Cif_cm0YXBMMYN8r_Ad1lV33A7NOgW8RD8tTks1CrLlsNfMcR3BLPzIabugRBiPsCE346xrGmtSiTe93wuWe54nLqxZJojNk1MWOnt3g156gkPCgwbTRfFBxssOWYPYF9xGVc_VpNQYHIvm9G4KVcyBDxvwoFr_JrGI1rY7Oh7-HjdTorx4HSVly5sOVr18m_Ym7jtrrCl-MX94EoD8c6-nHtir0c1jYYP2KXsW_9nG8V0oE9iRI.f7ih5JS2Amfk43pRNeRBN0XN6BzXIh8XcjLfEY6EDRk&dib_tag=se&keywords=ajazz+ak820+pro&qid=1713985376&sprefix=,aps,117&sr=8-1
![]()
VGN VXE ATK68 Mekanik Klavye (Manyetik Switch) (L)
Önemli: Eğer Firmware güncellemesi yapmak istiyorsanız, lütfen ürününüz ile uyumlu bir Firmware yüklediğinizden emin olun. (ATK68 veya ATK68 L) Uyumsuz bir firmware güncellemesi sorunlara neden olabilir veya ürünü kullanılamaz duruma getirebilir. Kutudan çıkan ürün, Firmware güncellemesi...wraithesports.com
@Sahuraka @Greewe_Greew Bu mudur hocam tam olarak cihaz bu linkten alınır mı mesela? Klavyenin artıları nelerdir?
ATK68 çok sade geldi ama anladığım kadarıyla switchleri artı sadece.
Başka çeşit olarak ne önerebilirsiniz, teşekkürler.
yalnız greew kardeş konu sahibi bütçesini söylemedi bence pek sağlıklı öneride bulunamıyoruz hiçbirimizahahaçok tartışmayayim ben anlatamayacağım nasıl olsa
Sıkıntı yok ya bu arkadaşın bazı konularda insanları küçük görmesi ve pek hoş olmayan davranışlarına karşın bu şekilde kendisine çıkıştım. Ekipman konusunda bilgili ama bazen diğer kullanıcılara karşı da alaycı davranabiliyor yine de yanlış birşey söylediysem kusura bakmasın bir ara da rehber adı altında açtığım konularıma çalıntı dediği için kendisine karşı biraz öfkem vardı onun dışında bir sorun yok.Bütçe kaç?
Sayın admin bu arkadaşa ben kefilim bu arkadaşla ben discorddan arada sırada konuşuyorum tabi yanlışı varsa ben düzeltebilirim eğer benimde bu işleri bilmediğimi iddaa edecekseniz alın size kanıtı:
Hocam 4k civarı olduğunu söylemiş, vxe alabilir.Bütçe kaç?
Sayın admin bu arkadaşa ben kefilim bu arkadaşla ben discorddan arada sırada konuşuyorum tabi yanlışı varsa ben düzeltebilirim eğer benimde bu işleri bilmediğimi iddaa edecekseniz alın size kanıtı:
eğer bütçeniz 2k ve altıysa fiyat performans klavye önerisi yapabilirim
yalnız greew kardeş konu sahibi bütçesini söylemedi bence pek sağlıklı öneride bulunamıyoruz hiçbirimiz
Ben alaycı davranmazsam öneri yaptıkları insanlar parasıyla rezil olucak. En istemediğim şeylerden biri, bir başkası yüzünden bir insanın parasıyla rezil olması. Rehberlerin çalıntıydı onun hala arkasındayımSıkıntı yok ya bu arkadaşın bazı konularda insanları küçük görmesi ve pek hoş olmayan davranışlarına karşın bu şekilde kendisine çıkıştım. Ekipman konusunda bilgili ama bazen diğer kullanıcılara karşı da alaycı davranabiliyor yine de yanlış birşey söylediysem kusura bakmasın bir ara da rehber adı altında açtığım konularıma çalıntı dediği için kendisine karşı biraz öfkem vardı onun dışında bir sorun yok.
Ben sana neden çalıntı olmadığını açıkladım ama sen cevap vermedin eğer gerçekten arkasındaysan kanıtla o zaman.Hocam 4k civarı olduğunu söylemiş, vxe alabilir.
Ben alaycı davranmazsam öneri yaptıkları insanlar parasıyla rezil olucak. En istemediğim şeylerden biri, bir başkası yüzünden bir insanın parasıyla rezil olması. Rehberlerin çalıntıydı onun hala arkasındayım
@Teblion hocam şu an galiba discordum sizde yok, önceki hesabımı kaybettimde
sadmasare
eklemek isterseniz
valla abi sende bilmeden konuştun gibi ama o da hatalı konuşmuş evet o yüzden şimdilik önemsemeyelim çünkü herkes hata yapabilir ama sonuçta önemli olan hatalardan ders çıkarmak ve aynı hataları tekrarlamamakdırSıkıntı yok ya bu arkadaşın bazı konularda insanları küçük görmesi ve pek hoş olmayan davranışlarına karşın bu şekilde kendisine çıkıştım. Ekipman konusunda bilgili ama bazen diğer kullanıcılara karşı da alaycı davranabiliyor yine de yanlış birşey söylediysem kusura bakmasın bir ara da rehber adı altında açtığım konularıma çalıntı dediği için kendisine karşı biraz öfkem vardı onun dışında bir sorun yok.
aga bu işler öyle olmuyor alaycı davranırsan adam da aklıyla alay edildiğini düşünecek ve senin dediğin doğru bile olsa yapmak istemeyecek o yüzden böyle yapmasan daha iyi olurHocam 4k civarı olduğunu söylemiş, vxe alabilir.
Ben alaycı davranmazsam öneri yaptıkları insanlar parasıyla rezil olucak. En istemediğim şeylerden biri, bir başkası yüzünden bir insanın parasıyla rezil olması. Rehberlerin çalıntıydı onun hala arkasındayım
sadmasare
eklemek isterseniz
Tartışmadan dolayı burada mesaj yazanlar adına ben özür diliyorumMerhabalar,
Sistem topladım ve düzgün klavyem yok. Fps ve normal oyunlar oynuyorum açıkçası, klavye hakkında çok bilgim yok.
Bütçe olarak klavyeye en fazla 4bin civarı ayırabilirim, mouse kulaklıkta almam gerek.
Her neyse öncelikle nasıl bir klavye aradığınızı anlatabilir misiniz?Merhabalar,
Bu arada discorddan istek attım bakarsınızHocam 4k civarı olduğunu söylemiş, vxe alabilir.
sadmasare
eklemek isterseniz
fps oyunlarında eksi kalan bi yanı var mı cs oynuyom sürekli güzel mi fps te akar mıkullandım etrafımdakilerde kullanıyor
hocam alın geçin çok önemli değil zaten cs oynuycaksınız kablo ile kullanınfps oyunlarında eksi kalan bi yanı var mı cs oynuyom sürekli güzel mi fps te akar mı
@Greewe_Greew cs için bu ajazı almayı düşünüyorum ama içinde bu mouselarda olan adaptör çıkmıyor bu da bağlantının zayıflamasına neden olmaz mı bi çok kişi ajaz 820 pro da bağlantı sorunu yaşamış siz ne dersiniz ve bu 2.5 3 bin civarına alınabilen iyi klavyelerden midir ben sırf cs için alacağım na göre yardım ederseniz çok sevinirim
evet zaten genelde kablo takılı olacağı için kablosuz almamın bi anlamı var mı eğer fps de bi artısı olucaksa alıyım da zaten kablosuz kullanmıcam ben yani bunu almama gerek var mı yoksa kablosuz daha uygun bi tane mi arıyımhocam alın geçin çok önemli değil zaten cs oynuycaksınız kablo ile kullanın
@Greewe_Greewevet zaten genelde kablo takılı olacağı için kablosuz almamın bi anlamı var mı eğer fps de bi artısı olucaksa alıyım da zaten kablosuz kullanmıcam ben yani bunu almama gerek var mı yoksa kablosuz daha uygun bi tane mi arıyım
dostum al geçevet zaten genelde kablo takılı olacağı için kablosuz almamın bi anlamı var mı eğer fps de bi artısı olucaksa alıyım da zaten kablosuz kullanmıcam ben yani bunu almama gerek var mı yoksa kablosuz daha uygun bi tane mi arıyım
tamamdır 820pro alacağım ama aklımda bir de redragon k631 castor vardostum al geç
yoktur hocamtamamdır 820pro alacağım ama aklımda bir de redragon k631 castor var
Siz demişsiniz ki bu redragon da gecikme var 820 pro da bu kadar gecikme yok mu ? redragon k631 nasıldır benım hoşuma gitti tercih etmeli miyim @Greewe_Greew
en son neye karar verdiniz acabaMerhabalar,