Gaming kulaklık önerisi (30.01.2022)

alptug.tlli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar şuan kendim razer kraken analog 2015 model bir kulaklık kullanıyorum 7 sene oldu neredeyse artık mikrofonu bana sıkıntı çıkarmaya başladı şimdi yeni bir kulaklık almak istiyorum kafamda aslında wireless kulaklık almak var, düşündüğüm modeller şunlar ;

1-Razer Barracuda x 
2-Razer Blackshark v2 pro 
3-Corsair void elite 

Kablosuzda bu düşündüklerim olmazsa kablolu olarakta Razer kraken v3 hypersense düşünüyorum. Alacağım kulaklıktan beklentim oyun oynayan biriyim nadiren pc üzerinden müzik dinlerim ama çokta kötü bir ses versin istemem fps ağırlıklı bir oyuncuyum sesleri bana verirken tatmin etmesini isterim ayrıca mikrofon konusunda temiz bir ses vermesi iyi olur benim için. 

not: kabloluda hypersense düşünmemin sebebi online fps oyunları oynuyorum daha çok ama hikaye tabanlı oyunlarda kulaklığın oyun atmosferindeki patlama vs. olaylarında titreşim özelliği ilgilimi çekti.

Aklınızda başka bir kulaklık varsa önerebilecerğiniz ya da bunlar arasında fikirlerinizi bekliyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Gaming kulaklık önerisi (30.01.2022)

Razer Blackshark v2 pro modeli tercih edin. Buradaki en başarılı ürün o.

Bulduğunuz Razer kraken v3 hypersense ürüne alternetif benzer özellikteki Corsair HS60 Haptic ürününe bakabilirsiniz.

KS

alptug.tlli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin' Alıntı:
Razer Blackshark v2 pro modeli tercih edin. Buradaki en başarılı ürün o.

peki f/p olarak bakarsak yine blackshark v2 promudur yoksa barracuda x mi olur birde kablosuz bunların dışında başka tavsiye edebileceğiniz kulaklık varmıdır ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

F/P oranında PRO ürünü seçilmez tabi X modeline düşülebilir.

Bana bir bütçe limiti verin önerinizi yapayım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

2.5K bütçeye kadar öneri yapacağım o halde. Şubat ayı zaten geldi 1 haftalık bir dilimde 2.5K bütçeye çıkabilirseniz önerinizi buna göre yapacağım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Corsair HS80 RGB Kablosuz - 2.449 TL - Bu ürünü bu bütçeye kadar bir ürün için tek geçerim. Fiyatı şuan en ucuz burada ki normalde piyasada 2.8K ile 3.1K arasında satılıyor.

Normalde başka ürün önermem HS80 varken ama Razer Blackshark V2 PRO ürüne alternatif seçenek olsun diye aşağıdaki ürünlere bakabilirsiniz.
  1. SteelSeries Arctis 7 Kablosuz - 1.899 TL - Normalde önermezdim SS markasının F/P oranı hiç iyi değildir ama bu ürünü fiyatı başarılı şuan ki piyasa şartlarına göre.
  2. HyperX Cloud Flight S Kablosuz - 2.389 TL - F/P oranı başarılıdır.
  3. Logitech G PRO X Kablosuz - 2.599 TL - F/P oranı başarılıdır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri