Gaming Kulaklık Önerisi 500₺'ye kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Merhaba,
https://forum.pchocasi.com.tr/konu-200₺-ye-kadar-gaming-kulaklik-onerisi.html
zamanında bu konuyu açmıştım fakat o zaman aldığım kulaklığın mikrofonunun bozuk olduğunu düşündüğüm için iade etmiştim :) 299₺'den aldığım kulaklık şu an da 700₺ olmuş. Keşke iade etmeseydim. Her neyse şu an bana 7.1 içeren mümkünse kendi ses kartı olan ve uzun zamanlı kullanımda kulağı ağrıtmayacak bir kulaklık almak istiyorum. Öneri yapabilir misiniz, mikrofon kalitesi önemli değil kulaklık rahat olsun Valorant gibi FPS oyunlarında ses kasabileyim yeterli. Teşekkürler şimdiden.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
7.1 ürün istiyorsanız zaten kendi ses kartı olmalı gerçek 7.1 bile olsa 3.5mm JAK ile bağlanan ürünler 7.1 özelliğine sahip değil. Bunu şundan anlattım 7.1 istiyorsanız USB ile bağlanıyorsa ürün kendi ses kartı olduğunu bilin.

Önerinizi yapacağım.

İndirimdeyken bu 3 ürünü öneririm size. Kaçırmayım ikisi denk sayılır. Hangisi hoşunuza giderse artık.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
ugur.gozaydin' Alıntı:
7.1 ürün istiyorsanız zaten kendi ses kartı olmalı gerçek 7.1 bile olsa 3.5mm JAK ile bağlanan ürünler 7.1 özelliğine sahip değil. Bunu şundan anlattım 7.1 istiyorsanız USB ile bağlanıyorsa ürün kendi ses kartı olduğunu bilin.

Önerinizi yapacağım.

İndirimdeyken bu 3 ürünü öneririm size. Kaçırmayım ikisi denk sayılır. Hangisi hoşunuza giderse artık.

Teşekkür ederim, peki kendi ses kartını kullanacağı için bilgisayarın ki kötü olsa bile etkilemez değil mi? Ek olarak arkadaşım içinde bakıyorum da ona da 300TL'ye kadar öneri yapabilir misiniz? Son olarak bu ürünler arasında JBL quantum 100 nasıldır. Ve alınır mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bilgisayarın ses kartı komple devre dışı kalıyor.

JBL markasının ucuz ürünleri pek başarılı değil. Hatta çoğu ürünü iyi değil. 1-2 iyi kulaklığı var onlarda biraz pahalı ürünler.

Arkadaşınız için Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı - 303 TL bu ürünü alabilirsiniz.

Alternatif isterseniz GamePower Medusa Rainbow 7.1 Surround Gaming Kulaklık - 269 TL bu üründe önerim olur.

Öneriniz için teşekkür ederim hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri