Gaming Kulaklık Önerisi

Tükürenkeçi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar, yaklaşık 2 aydır H2230D modelini kullanıyorum ancak kafama tam oturmuyor. Yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum. FPS oyunları oynamadığım için ses kasma gibi bir derdim yok; genellikle hikaye odaklı oyunlar oynuyorum. Bu yüzden benim için en önemli kriter rahatlık. En fazla 1500 TL bütçem var. Büyük kafalar için önerebileceğiniz bir kulaklık var mı?

Telefonunu Çıkra

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Hocam %90 ihtimalle onu alıcam büyük kafalar için uygunmudur bide kulak pedleri nasıl
Kendim kullanmadım ancak kafa boyutları konusunda HS80 giib şikayetler duymadım standart bir tasarım var.
Pedleri benim hoşuma gidiyor. Kulağına temas eden yerler sünger/kumaş çevre deri. Ses yalıtımını iyileştirirken terletmeyi baya azaltıyor. 5dk kullanmama rağmen bunu diyebiliyorum çünkü kullanan arkadaşlarım da aynısını diyor :D

KS

Tükürenkeçi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Kendim kullanmadım ancak kafa boyutları konusunda HS80 giib şikayetler duymadım standart bir tasarım var.
Pedleri benim hoşuma gidiyor. Kulağına temas eden yerler sünger/kumaş çevre deri. Ses yalıtımını iyileştirirken terletmeyi baya azaltıyor. 5dk kullanmama rağmen bunu diyebiliyorum çünkü kullanan arkadaşlarım da aynısını diyor :D
Hocam, vallahi kafama tam uyacak şekilde olmasını istiyorum, bu yüzden biraz tedirginim. İnceleme forumlarını okuduğumda her kafa tipine uygun olduğunu söylüyorlar ama tam emin olamadım. Birkaç kişi daha yorum yaparsa karar vereceğim.

mrStegen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam, vallahi kafama tam uyacak şekilde olmasını istiyorum, bu yüzden biraz tedirginim. İnceleme forumlarını okuduğumda her kafa tipine uygun olduğunu söylüyorlar ama tam emin olamadım. Birkaç kişi daha yorum yaparsa karar vereceğim.
Rampage titan al geç

KS

Tükürenkeçi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
2 dakikalık kullanımda kafasında damga kalsın diye mi?
En iyi Rampage bile ergonomide vasatın üstü. Hazneler kulağı düzgün kapatırsa şükür ediyorum.
Arkadaş nerde dandik model var onu öneriyor bakalım hala araştırıyorum olmadı Razer Blackshark V2 X alıp geçicem inşallah kafama uyar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri