GAMİNG KULAKLIK

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
Merhaba, mikrofonlu gaming oyuncu kalaklığı ne önerirsiniz rahatlık, ses, hassasiyet, tasarım olarak fiyat olarak en uygun hangisiyse ve yayın da yapılıcak bunu da belirtiyim bir kaç tane atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Saygılarımla 
Furkan ÖZEN

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tam bir fiyat belirtmelisiniz en uygun diye bir kavram derseniz 50 TL 'ye de sözde kulaklıklar var bu yüzden bütçenizi belirtin öyle öneride bulunalım.

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
Fiyat olarak 300-500 arası olsun şimdiden teşekkürker

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
PcFurkan' Alıntı:
Fiyat olarak 300-500 arası olsun şimdiden teşekkürker

Kaliteli Stereo öneririm ben bence en mantıklısı bu olur. Çünkü diğer 7.1 diye geçen kulaklıkların %90 'i sanal 7.1 ve bunu zaten Windows 10 içinde gelen Sonic ile bir miktar elde ediyorsunuz ve birkaç alternatif ekstra yazılım ile her kulaklıkta yapabiliyorsunuz. Yani öyle ahım şahım bir olay değil şahsi fikrim.

Tavsiyelerim aşağıda en tepeden aşağı doğru tavsiyelerim mevcut. En tepedeki ilk önerdiğim ve aşağı doğru ikinci, üçüncü diye gidiyor.

Stereo tavsiyeler;
  1. Sharkoon HDS Skiller-SGH3 - 465,23 TL ( Bu ürün son zamanlarda gördüğüm bu fiyat aralığındaki en iyi 2. Stereo kulaklık. Benim için 1. olanı Plantronics RIG 500 PRO modeli ama piyasada bulamadım. )
  2. Gigabyte Aorus H5 RGB - 399,00 TL ( Bu ürün tam bir F/P ürünü deneme şansım olmadı bu yüzden sadece yorum bazlı öneriyorum çok olumlu yorumlar alan bir ürün ve fiyatı şuan da bayağı indirimde. Sharkoon ürünü denedim bunu da denemiş olsaydım iki arasında bir kıyas yapardım ama bu şekilde bu ürün 2. sırada benim için. )
  3. MSI GH60 - 486,42 TL ( Bu ürün aslında 2. sırada olurdu ama GIGABYTE ürünün bir kaç kendine has artısı var. )
  4. Razer Kraken Pro V2 - 499,00 TL

Sanal 7.1 tavsiyeler;
  1. Cooler Master MasterPulse MH750 - 465,99 TL
  2. Corsair Gaming HS60 7.1 - 399.00 TL ( Aslında Cooler Master ile arasında çok gittim geldim ama kafa bandı benim tercih sebebim bu yüzden Corsair 2. sırada yer aldı ikiside indirimde sizin için hangisi iyi bir tercih ise onu seçebilirsiniz. )
  3. SteelSeries Arctis 3 7.1 2019 Edition - 449.00 TL ( Bu ürün çok tutuluyor ama ben biraz kullandım bir akrabamda hiç beğenmedim bu şahsi fikrim. Dürüst olmak gerekirse ben Corsair yada Cooler Master ürününü tercih ederdim. )

Bu ürünler 300-500 TL arasına bulabildiğim en iyi ürünler. Gerisi size kalmış.

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
Cevabınız için teşekkürler ve siz galiba stereoyu tercih ediyorsunuz birde yayın için bulanık göstermeyen kamera ne önerirsiniz bu fiyata yoksa 600-700 arası olsun ama dediğim gibi yine bu fiyata yoksa şimdiden teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben aslında 3 ürün arasında kalırdım. Gigabyte Aorus H5 RGB , Sharkoon HDS Skiller-SGH3 ve Cooler Master MasterPulse MH750 ürünleri arasında kalırdım. Zaten diğer 7.1 önerdiğim ürünlerde yazılımsal 7.1 olduğu için aslında onlarda Stereo kulaklıklar. Yani 7.1 'i yazılımdan açmadığınız sürece Stereo kullanırsınız.

Kamera için biraz bakındım bulabildiğim 3 ürün kaliteli ürün var.
  1. LOGITECH C920 HD PRO - 539,89 TL ( Ürünün buradaki fiyatı çok iyi normalde 800-900 TL arasına satılıyor. Satıcı çok başarılı olarak etiketlenmiş yani gittigidiyor için güvenilir kategoride. )
  2. Logıtech B910 - 699,04 TL
  3. LOGITECH C922 + TRIPOD - 801,44 TL
Bu 3 üründen birisini alabilirsiniz.

Birde akılda soru işaretleri kalmasın diye karşılaştırma videolarını buldum.
Video 1: C920 vs B910
Video 2: C920 vs C922

B910 ile C922 karşılaştırmasını bulamadım 2 videoyu birbiri ile karşılaştırırsın. Ben olsam sanırım B910 alırdım.

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
Cevabınız için teşekkür ederim birde monitörümde HDMI kablo ve Display Port kabloları mevcut her iki ana birimi de takmalımıyım HDMI girişi ekran kartına takıldığını biliyorum ama display portu nereye takmam gerek şimdiden teşekkür ederim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sadece birisi ile bağlantı yapacaksınız ve Display Port daha iyi bir bağlantı birimidir ama Monitörünüzde ve E.Kartınızda Display Port çıkışı varsa kullanabilirsiniz yoksa HDMI ile bağlayın dert değil.

KS

PcFurkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1
Her ikisini takıp ekran kartına monitör yanıt vermiyordu displayportu çıkarttım ekran geldi monitörüm gigabyte AORUS AD27QD

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Zaten ikisi birden olmaz yani olur da ikisini de ayrı monitöre bağlamanız gerekir. HDMI 'yi sökün Display Port ile bağlayın yine çalışır.

Başka bir sorununuz kaldı mı?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri