Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu ürünler size önerebileceğim 300-400 TL arasındaki en iyi ürünler. Ben olsam 3/4/5/6 ve 7 numaradan seçim yapardım ve seçimim büyük ihtimalle 3/4/5 numaradan birisi olurdu.
Başka bir konuda diğer bir arkadaşa james donkey 720'nin daha başarılı bir ürün olduğunu söyleyip onu tavsiye etmişsiniz ama bu ürünlerin birbirlerine kıyasla artı ve eksileri nelerdir?
James Donkey 720 ürünü iyidir ama ben kendim tercih etsem tasarımsal olarak ne alırdım onu söyledim size yoksa bir sorun yok 720 ürünü 008 ürün ile kıyaslandığında biraz daha önde bir üründür. Alternatif olarak 500 TL ye çıkarsanız Cougar Immersa Ti - 507 TL bu ürünü öneririm.
7.1 zaten sanal yani yazılımsal bir olay çok pahalı ürünlerde bile aynı. Neredeyse tüm 7.1 kulaklıklar aslında Stereo yani avantajı yok öyle takılacak bir detay değil. Size önerdiğim Cougar ürün Titanium sürücülere sahip ses ayrımı konusunda çok başarılıdır yani onu alabilirsiniz.
Yok ille yazılımsal bile olsa 7.1 olsun diyorsanız aşağıdaki ürünlerden başka 500 TL ye kadar 7.1 önerim yok.
Teşekkür ederim hocam sağolun. Konu dışı bir de bana i5 10600 işlemciye rtx 3070 ekran kartı önermiştiniz ben 2sini de aldım bunların. Bir dar boğaz meselesi oluyormuş, bu işlemci 3070e dar boğaz yapar mı?