Soru Gaming Laptop 110K Bütçe

pmpatron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Yok
Ekran Kartı
Yok
Arkadaşlar şimdi aklımda asus rog strix g18 almak var hem ekran boyutu olsun hem kasa kalitesi sogutma sistemi vs ama aynı fıyata 5070 li ürünler var hp omen 17 gibi yada msi katana 17 ama msi DA sogutma
sistemi sıkıntı dedıler hp markasınıda çok güvenmiyorum almak istediğimde burda sizin önere bilceğiniz model varmı excalıbur ve monster sakın demeyın onlar benı ilallah ettirdi https://www.vatanbilgisayar.com/asu...9-14900hx-rtx5050-8gb-16gb-1tb-18inc-w11.html

rebif

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
TAMAM
ROG STRİX EN ÜST SEGMENT

TAMAM
BÜYÜK EKRAN VAR

TAMAM
UYGUN FİYATLI 5060 CİHAZLARIN ÇOĞUNDA 14650HX VE ALTI VAR DA

YOLUN SONUNDA 5060 VAR VE 95K

Açıkcası gaming laptop alıyorum 95k para veriyorum ve 5060 var

BEN ALMAM

KS

pmpatron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
TAMAM
ROG STRİX EN ÜST SEGMENT

TAMAM
BÜYÜK EKRAN VAR

TAMAM
UYGUN FİYATLI 5060 CİHAZLARIN ÇOĞUNDA 14650HX VE ALTI VAR DA

YOLUN SONUNDA 5060 VAR VE 95K

Açıkcası gaming laptop alıyorum 95k para veriyorum ve 5060 var

BEN ALMAM
Reis yardım et anlıyorsan ben sadece YouTube de izlediğim bilgiler adam gibi bilgim yok sen ne alırdın 100-110k maks bütce ekran ama 17 ınch ve ustu olursa ıyı olur

rebif

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Reis yardım et anlıyorsan ben sadece YouTube de izlediğim bilgiler adam gibi bilgim yok sen ne alırdın 100-110k maks bütce ekran ama 17 ınch ve ustu olursa ıyı olur
Ben şimdi bir ürün önerecem
1 16''
2 marka değerinden dolayı kabul etmeyeceksin (excalibur monster değil ama yine de kabul edeceğini düşüşnmüyorum)

KS

pmpatron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben şimdi bir ürün önerecem
1 16''
2 marka değerinden dolayı kabul etmeyeceksin (excalibur monster değil ama yine de kabul edeceğini düşüşnmüyorum)
Gonder genede monsterşa eccalibur degılse hal olur en kotu monıtor cekerım bırde

rebif

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Gonder genede monsterşa eccalibur degılse hal olur en kotu monıtor cekerım bırde

9955HX3D İŞLEMCİ (Oyun için çok iyi bir işlemci olduğunu söylememe gerek yok)
32 gb ram
1 tb ssd (ah keşke 2 tb olsa hani 100k üstü bir sistemde gönlümüzü okşar ama ilerde eklenebiliyor sonuçta )
5070 ti GPU 5070 DEĞİL 5070Tİ
16'' 300 HZ 2K MONİTÖR

Şimdi ikinci bir durum

sen bu cihazı nerde kullanacaksın
monitör filan alırım dediğine göre

ev ortamı ağırlıklı mı olacak
işte iş kullanımı eve gelince oyun amaçlı mı olacak

kullanım seneryosu ayrıntısı verirsen daha iyi olur

KS

pmpatron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

rebif

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Peki gamegarajin kendi teknik servisi varmı hani marka hakkında bilgim yok duymadım hiç kimsede
Kendi servisi var
Ürünler genel anlamda müşteri memnuniyeti sağlamış ürünler

Eğer ekranın 16" olması senin için sıkıntı olmayacaksa en ideal işlemci ekran kartı ikilisi var sistemde

KS

pmpatron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kendi servisi var
Ürünler genel anlamda müşteri memnuniyeti sağlamış ürünler

Eğer ekranın 16" olması senin için sıkıntı olmayacaksa en ideal işlemci ekran kartı ikilisi var sistemde
Kankam sana çok teşekkür ederim monıtor almayı dusunuyorum extra eger ekran ıhtıyacımı karsılamazsa gamegarajdan alcam senın dedıgın urunun vıdeolarınıda ızledım hosuma gıttı okul anlamındada kullanabılcegım gıbı duruyor

rebif

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Kankam sana çok teşekkür ederim monıtor almayı dusunuyorum extra eger ekran ıhtıyacımı karsılamazsa gamegarajdan alcam senın dedıgın urunun vıdeolarınıda ızledım hosuma gıttı okul anlamındada kullanabılcegım gıbı duruyor
Siz bu cihazı okula filan götürecek yurtta evde mi kullanacaksiniz

spongle1903

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar şimdi aklımda asus rog strix g18 almak var hem ekran boyutu olsun hem kasa kalitesi sogutma sistemi vs ama aynı fıyata 5070 li ürünler var hp omen 17 gibi yada msi katana 17 ama msi DA sogutma
sistemi sıkıntı dedıler hp markasınıda çok güvenmiyorum almak istediğimde burda sizin önere bilceğiniz model varmı excalıbur ve monster sakın demeyın onlar benı ilallah ettirdi https://www.vatanbilgisayar.com/asu...9-14900hx-rtx5050-8gb-16gb-1tb-18inc-w11.html
bu paraya bu ekran kartı nedir hocam. Rog olunca noluyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri